View Full Version : ГОЛЯМ проблем
Историята ми е дъъъъъъъъъъъъълга.Не ще посъкратя.Още от детската ясла имам разни проблеми с очите. Къде ли не сме ходили с родителите ми - София, Варна, Плевен, Пловдив и др.Първоначално очните се побъркаха да ми изписват капки, но нищо не помага, после беше алергия(към какво ли не), с лека ръка обаче и алерголозите и очните ни отпратиха, казвайки че не е техен проблем. И накрая се оказваме без диагноза. Не стига това, но се указва че всички тези пари които сме дали са можели да бъдат покрити от касата.Всички са единодушни обаче, че трабва да ми се повдигне имунитета. До тук добре!
Обаче имам лошия навик да си гриза ноктите и това се оказва сериозен проблем, затова:
1. Как да спра да ги гриза
2.Казвайте ако знаете добри очни клиники или добри имунолози (освен в Плевен, моля Ви)
Благодаря, предварително!
горчив лак за нокти и кво е общото между имунолог (което не знам кво е точно) и офталмолога?
ами проблема не е в очите, а в имунната система - просто е много слаба и ако не я "засилят" няма как да ме лекуват за нещо друго
имунолога прави точно това
mariana90
03-10-2012, 07:43
За ноктите мога да ти кажа че аз имах същия проблем и си направих ноктопластика струва около 50 лв но след свалянето и ноктите ми бяха пораснали и като ги видях толкова дълги ми се досвидя да ги изръбам :) след това има едно безцветно като лак то се купува от маникюристка струва около 20 лв то е на принципа първи ден лакираш втори повтаряш и на трети триеш и пак на ново процедурата, това нещо е уникално и има много бърз ефект :)
SunnyWinter
03-10-2012, 21:39
Трябва ти горчив лак и воля. Без воля няма да спреш да ги гризеш.
Има една очна клиника в Бургас, аз ходя при една лекарка там, много е добра.
много благодаря
но с горчивеия лак на става като малка съм го пробвала няколко пъти, но след седмица пак ги гриза
абе направи си маникюрче или нещо подобно за ноктите така че да ти е жал да ги гризкаш....друг начин сложи си някакъв надпис около тебе и като почнеш да ги гризкаш го погледни така ще се подсетиш и ще спреш или просто нещо което да ти напомня да не ги гризкаш
По биология не се ли учеше че така се хващат глисти. Опитай да си го представяш?
sashko705
03-19-2012, 18:31
Може да хванеш и тения..