PDA

View Full Version : Как да го накарам да скъса с мен

Lalalalaa
03-07-2012, 14:14
предложете нещо? :д

ivcheto0o
03-07-2012, 14:16
Ти скъсай с него??

fluffy_^
03-07-2012, 14:17
предложете нещо? :д

Какво ? о.О

Glamour92
03-07-2012, 14:25
Защо искаш той да скъса с теб? Страх те е от реакцията му? Съвестно ти е? Или просто искаш той да си мисли,че е човекът,изрекъл финалната дума?

Най-лесният начин е да започнеш да се държиш по начин,който знаеш,че за него би бил неприемлив.Ти го познаваш най-добре,ти трябва да знаеш кое поведение би го отвратило максимално.Когато поиска да поговорите за държанието ти-демонстрираш пренебрежение...Трябва да е мазохист,за да се примири и да остане.

Все пак,мисля си колко много усилия за себе си и пилеене на енергия/нерви за него би спестила,ако просто му кажеш,че искаш да скъсате....

balu4ka
03-07-2012, 14:39
Леле,това е ужасно.Поздравления!
Ето това човека ,голямо животно излезе.Дай понеже не искаш да си виновна и за да излезеш тихо и спокойно от връзката,ще накараш човека да скъса с теб?!Ами,какво да ти кажа,предложение не бих ти дала просто,защото имам някакви морални ценности.Щом искам да приключа нещо,ще го направя като зрял човек!!

paradosou
03-07-2012, 17:18
Супер жалкарски са тия изпълнения, дето имаш намерение да ги правиш. Скъсай го ти.

jghgh
03-07-2012, 18:52
^мда.
тъпачка.
само подлец би направил така. отвратително е. подлежко. не знам даже има ли прилагателно, описващо колко е мерзко това.
просто му кажи : "не искам да съм с теб". не се измъквай като пръдня в гащи, за да избягаш от отговорност.
пуу.. тоя човек нищо не губи, като те изпуска.

много ги мразя аз тия изпълнения. мислех, че само мъже ги правят, но явно има и такива жени.

ще ме извиняваш за прекалената агресия.. не мога да я контролирам :Д
но наистина, скъсай го, не играй номера, само ще му съсипеш нервите, докато схване, че това е начин да го отблъснеш от себе си.. повярвай ми, ще се чуди много в началото. ще му отнеме време да схване. докато го направи, ще похаби сума ти нерви, ще бъде шокиран, обиден и унизен.
бъди милостива. имай уважението да го скъсаш като нормален човек. всеки заслужава една достойна раздяла. ти не го ли уважаваш?

скъсай го като човек. седнете да говорите, кажи му как стоят нещата, бъди категорична. но не му играй игрички. отвратително е. и боли повече, отколкото да го скъсаш изневиделица.

освен това си е мерзко да постъпиш по друг начин. само страхливец и безотговорен човек би го направил.

послушай ме.

monichkka
03-07-2012, 18:58
Осъзнай се малко.Знаеш ли колко по-лесно ще ти е просто да му кажеш " Не искам да сме повече заедно " . Да , може да ти стане съвестно , но ще е за малко . Жалка история .

toniiiiiiiii
03-07-2012, 18:58
Кажи му жена/момиче и повече не го обиждай.Нищо лично ;]

NomNomNom
03-07-2012, 20:02
Амм, пусни слух за себе си, че си се чукала с някакви негови приятели, после се направи, че нищо не знаеш и му се разсърди, че подкрепя слуховете, и го остави. Все пак не може да ти няма никакво доверие, каква връзка ще е това !!!
Даже накрая можеш да кажеш, че щом си мисли такива неща, значи той е с гузна съвест и е съвесем възможно вече да ти е изневерил, и сега да го гризе и да се опитва да си го изкарва на теб.
След това разкажи на всичките си приятели, че той е без достойнство и ценности, и се е опитал да те напада, заради собествените си изневери.

Ебавам се, не го прави :Д

psychopath
03-07-2012, 20:02
Бахти тъпото парче хахаха

Кажи му, че си влюбена в баща му...

NomNomNom
03-07-2012, 20:11
Бахти тъпото парче хахаха

Кажи му, че си влюбена в баща СИ...
Т'ва винаги е по-яко.

w0sh
03-07-2012, 20:14
Купи си въшки и си ги сложи в косата. Хапвай повече пача и чесън.

musicinmyveins
03-07-2012, 20:31
Явно си яко ограничена.Мерси за вниманието!

leadyflame
03-08-2012, 04:53
Е за какъв чеп, ти ще го караш да къса с теб!? Ти си тази, която вече не желае връзка с него, постъпи като нормален човек и му кажи.... не да се занимаваш с глупости.

raror
03-09-2012, 10:47
Тъй като вече не ти е потребен-ти се заемаш с тази задача ;)

tigity
03-09-2012, 12:41
Осъзнай се малко.Знаеш ли колко по-лесно ще ти е просто да му кажеш " Не искам да сме повече заедно " . Да , може да ти стане съвестно , но ще е за малко . Жалка история .
абе мони и на тебе не ти беше мн лесно да скъсаш с гаджето сии ;dddd.....ама айде няма да те издавам ;ddd

elki4ka
03-10-2012, 09:23
Ааххаха ,гледай филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни " :D

fenasf
03-10-2012, 11:05
Купи си въшки и си ги сложи в косата. Хапвай повече пача и чесън.

:razz: :razz: :razz: :razz:

MaGuSs
03-10-2012, 11:12
И после какво?!? Ето това ....

http://www.youtube.com/watch?v=ztXvHy1yovc

granger
03-10-2012, 11:15
Страх те е ,че ти ще излезеш кучката,ако скъсаш с него?! Пф, да ви имам лИбовните истории!