View Full Version : Много забавна идея за 8-ми Март!
RealGangsta
03-08-2012, 13:05
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=3264.0
Струва ми се доста яка идея, мисля да го пробвам след малко. Ще докладвам за резултатите. Ако не ме потрошат от бой, мога да закача някоя мацка или цвете. Има ли и други доброволци?
DesireToFire
03-08-2012, 13:33
Ти на 9 ли си случайно о.О
LeprikonA
03-08-2012, 13:46
ами може и на 8 да е. това е глупост...
an0nimn0
03-08-2012, 14:59
Не мисля, че някоя ще е много очарована като и развалиш букета.. Това е глупаво. Има много други начини "да закачиш някоя мацка".
anonymous708973
03-08-2012, 16:36
Малоумно е. Няма да изглеждаш като пич, а като пълен идиот. П-ъ-л-е-н!
"Тя започва да си защитава букета и да се възмущава, обаче по един такъв игрив начин."
Само гледай колко ще съм игрива, когато някакъв идиот тръгне да ми рови в букета. Ще го изгледам супер унищожително и ще му кажа да се разкара.
Само гледай колко ще съм игрива, когато някакъв идиот тръгне да ми рови в букета. Ще го изгледам супер унищожително и ще му кажа да се разкара.
И аз така! :D
Инфантилна лигавщина. Мъже ще ставате, а може би трябва вече да сте ? Такъв ако застане пред мене с подобна малоумщина, най-много да го зашлевя и наплюя в лицето пред всички.
Glamour92
03-08-2012, 18:41
http://www.theuniversalsolvent.net/wp-content/uploads/2010/09/We-are-Not-Amused-300x225.jpg
И кое точно й е забавното на идеята,че не разбрах?
little-bad-girl
03-08-2012, 18:50
Да, това ако ми го направи на мен някой ще му препоръчам психиатрична клиника или ще го пратя в Наречен да се лекува. :D
djipsito
03-09-2012, 02:27
Някои хора само се чудят как да развалят настроението на други хора...
На мен ако ми го направят сигурно ще ми е смешно, не знам. Докато четях си го представях и ме напушваше... Интересно ми е обаче, ако преди да ми разруши букета аз реша да му дам една китка, кво ли ще направи. Сигурно ще иска още, ама тогава ще му кажа "Кво, ма, муци, няма кой да ти подари букет ли" .. нещо в гейски стил, знам ли.
Много шантава работа, хем е гадно, хем смешно..
Пораснете бе хора... КВИ СА ТЕЯ ДЕТИНЩИНИ ?
БожиятАгнец
03-09-2012, 04:08
Колко трябва да си зле, за да се запознаваш с момичета по този начин...
Ако някой ми беше направил така вчера щях да го ритна между краката - така все едно сме четвърти клас наистина.
Браво, авторе, ти си истински гангстер...Яко джи.