PDA

View Full Version : Изяжда ме

flawless_
03-08-2012, 16:32
изяжда ме мисълта че в момента той е с нея!!!
по принцип той през ден-два и подарява цветя и плюшени играчки, а в дни като този сигурно и сваля звездите от небето, и не говорим изобщо за секс.
изяжда ме мисълта че тя се радва на милувките и прегръдките му и усмивката
не го заслужавам, не мога да го имам и това е!!!!!!
най-после разбрах що е то любовна мъка, след всичките дертове.
Помогнете ми, отчаяна съм и не ми се живее без него!!! как да спра да мисля за него и да превъзмогна мъката. не мога да живея в отчаянието, ще направя някоя глупост и ще сложа край на живота си. истината ме убива - че никога няма да го заслужа! моята добра позната ми казваше навремето... "Не си струва да плачеш за момчета!" е да, ама той е Единствения в този живот. Помогнете ми, как да го забравя????

anonymous708973
03-08-2012, 16:34
Не се притеснявай, бързо ще го приеме за даденост, ще й стане скучен и ще го зареже.

flawless_
03-08-2012, 16:43
не знам дали така точно ще стане тъй като те са от друго съсловие, много си подбират и се женят помежду си, като династиите малко. имам предвид, вярата им не позволява да правят безразборен секс или такъв преди брака, но той е много готин и е музикант. и да скъсат аз не мога да бъда с него, тъй като техните не биха ме приели такава каквато съм, а той е прекалено добър за мен. Не го заслужавам!!! изчаквам с нетърпение момента когато оставам насаме и пускам сълзите да текат, на дъното съм.

Cold_Tearsss
03-08-2012, 17:05
Бори се за него, дори и да не го спечелиш поне няма да съжаляваш, че не си опитала. Може пък да спечелиш от лотарията. ;)

fluffy_^
03-08-2012, 17:10
Я стига :) не го заслужавала..глупости!Тря б в а д а опиташ дори и минимален шанс да имаш струва си опита = )

betty-dimitrova
03-08-2012, 17:11
Болезнено ми се струва.... Виж колкото и наивно и глупаво да звучи отпусни се за малко и остави съдбата да си върши работата, но нали се сещаш, че не става само с чакане, трябва да следиш кога ще дойде подходящият момент и действай... ако пък не дойде такъв ти може да си го забравила докато си чакала възможност да си с него... Съдбата дава възможности, а от теб зависи какво ще направиш...

Muaythaifighter
03-08-2012, 18:07
odreji si venite hahaha

fluffy_^
03-08-2012, 18:13
odreji si venite hahaha

http://www.obscurecraft.net/obscureblog/images/what-an-asshole.jpg