PDA

View Full Version : Проблем с майка ми ..

crazy_Smile
03-08-2012, 17:32
Здравейте !! : )) .. Имам проблем .. Семеен .. Свързан е с майка ми .. Когато се прибера от учлище почвам да уча.. И тя ме изпитва .. | (( .. Като не съм си научила и айде започва да мънка .. така да се каже.. След всеки спор тя ми се извинява .. и аз просто нямам шанс и айде приемам .. в известен смисъл и прощавам .. но вчера след обидата нямам намерение да и проговоря .. ; ]] И когато получа слаба оценка просто ми казва " Няма смисъл да говоря " и когато продължавам да и обяснявам защо се е получило така ( овъртания .. ;DD просто не съм учила ) и имам чувството че говоря на стената .. Опитвала съм да говоря с нея за държанието и всичките караници .. но НЯМА никакъв смисъл ... ! ; ]] .. Ще ви помоля за съвети ,моля ви искам решение .. !!! Моля спестете си всички обидни коментари ако не искате да ми помогнете.. : ))

bloodyF
03-08-2012, 17:52
кой клас си?

crazy_Smile
03-08-2012, 17:55
6-ti ... : ))

nIkEnCeTy_bE
03-08-2012, 18:00
Много лошо е така от страна на майката. Хубаво, че е взискателна и иска да учиш и да знаеш, но да те обижда по този начин не мисля, че е приемливо. Може би не иска да станеш като днешните кифли, които обикалят кафетата на тая възраст и не ги интересува нищо друго. Но трябва да приеме факта, че си умна, но не и перфектна и не може да изисква от тебе да знаеш абсолютно всичко.

Тарикатче
03-08-2012, 18:02
5-ти максимум....

Еми или майка ти е тъпа патка и те тормози само с учене което не го удобрявам и е отвратително...... Или ти си поредната смешна пикла която не и пyка дали 2 ще има или 6 ами ходи на даскало само да се изфука с некоя нова дрешка и некоя прическа.. И там другите ви простотии и пак в вас.....

В първия случаи казваш на майка си, че са ти до там възможностите и просто тва е положението... Кажи и това което казваш и на нас.. Кажи и, че с нейното държание на практика си те тормози.... Разvикаи се малко ако трябва в краен случай и на баща си кажи...

А в втория случаи от 2-та по горе.. Стегай си пикливия гъз и слушай майка си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy_Smile
03-08-2012, 18:05
за обидата .. тя вероятно гоенаправила несъзнателно, но все пак ми стана гадно .. : ((

crazy_Smile
03-08-2012, 18:08
Абе Тарикатче ... ако беше толкова лесно щяхли да пиша тука бе ... И кой тидава правода обиждаш маика ми .. кой сити, че да говориш така за нея .. няма значение как се отнася .. тя ми е МАЙКА !!! И не аз съм пиклата тук .. ; ))

nIkEnCeTy_bE
03-08-2012, 18:10
Е какво несъзнателно, извинявай ама майка ми да ме обижда само, защото съм имала ниска оценка, досега не се е случвало и никога няма да се случи. Мисля, че трябва да и кажеш, че перфектни хора няма и ти се стараеш, колкото е по силите ти.

Тарикатче
03-08-2012, 18:27
И кое му е трудното? Кво като ти е майка? Трябва да те тормози и обижда ли?

Hayashi
03-08-2012, 20:57
Всеки път когато имам ниска оценка майка ми казва, че съм тъпа. xD Не го приемам навътре, пък и в 6-и клас когато материалът е толкова лесен и имаш наистина ниски оценки.... сама си направи сметката.

Само не разбрах как точно я тормози майка ми? Това, че я кара да си седна на задника и да понаучи нещо, за да няма поредната двойка от кога се счита за тормоз?

crazy_Smile
03-09-2012, 10:58
С майка ми се оправих ... А аз не съм казала, че тя ме тормози ... Просто не ми даваше нужната свобода. Аз я обичам страшно много, но и обясних как се държи и се оправихме. : ))

fenkaaa
03-09-2012, 12:58
Леле,БОЖЕ.

SunnyWinter
03-10-2012, 22:04
В 6-ти клас как ше имаш ниска оценка, бе? :shock:

Nakadah
03-11-2012, 05:54
На някой хора не им е никак лесно...