PDA

View Full Version : Потене ужасс

monika99
03-08-2012, 22:52
Имам ужасен проблем потя се много и е супер неприятно. Това отблъсква хората около мен ползвам всичко възможно против изпотяване преди да изляза от къщи. 1 Къпя се 2.обличам се преди това си слагам ролон NIVEA слагам си блузата и се пръскам с парфюм и то марков баща ми ми ги носи от чужбина отгоре на това си слагам и парфюм от AVON с лека миризма е няма нищо не помага мириша на хубаво горе долу до спирката и това е. Ужасно е повярвайте и най-мразя дните в които имам ФВС ползвам друга тениска и после я махам и продължавам да мириша пръскам се с дезидорант или парфюм винаги имам в чанта та си и то не помага. А представяте ли си се качва в автобуса едно момиче иначе издокарано ма мирише на пот егати гадното. Имам и униформа в даскало и не мога всеки ден да я пера защото е дебела и не изчерсъхва бързо вечер я простирам да се проветри ама няма ефект. ЗАТОВА ВИ МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ НЯКОИ ТРИКОВЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМАТА ОТ ПО КАЖЕТЕ..

ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО ИМА СЪЩАТА ТЕМА НЕ Я ОТКРИХХ SORRYY

Goddess
03-08-2012, 23:11
Odorex Deo

http://beautyshop.bg/product/1539/biotrade-odoreks-deo-antiperspirant-za-ratse-i-podmishnitsi-.html