Влез

View Full Version : Помощ?

YyoOnNiItTyY
03-09-2012, 13:46
Това ,което ме мъчи е доста дълго, но ще се опитам да предам всичките емоции и чуства..с малко думи. Така. Година и половина ходих с едно момче, което мога да кажа, че наистна обичам. На няколко пъти сме се карали сериозна и сме се разделеяли ,но в последствие сме се събирали отново, защото не сме могли да издържим един без друг. НО..винаги има едно но..в последно време аз не съм токова ентусиазирана относно връзката ни и в момент на умопомрачение..просто я прекъснах. Сега след седмица изглежда той напълно ме е продолял, а аз него НЕ. Не мога да оправп нещата, защото той не иска. Не знам дали му липсвам или не му, не знам дали настина ме е продолял или е един просто добре изигран театър от негова страна. Много съм объркана и не, че можете да кажете кой знае какво, но все пак ..ще е хубаво да чуя коментари на други освен на приятелките ми ,които са пристрастни. :)

fluffy_^
03-09-2012, 14:04
Ти искаш ли да си пак с него.. или не ? защото аз незнам какво да кажа..смисъл ако искаш да го преодолееш просто си запълни времето с каквото и да е и се занимаваи с нещо.. например да гледаш комедиини филми..екшън..Ако искаш пак да се саберете освен да излезете някъде и да си поговорите незнам..

YyoOnNiItTyY
03-09-2012, 14:06
За жалост ..не мога да излезна или озбщо да поговря с него. Той просто не ми позволява това. Той не иска, така че, да ще трябва да го преодолея.

nIkEnCeTy_bE
03-09-2012, 14:16
Е ти не си ентусиазирана, връзката ви просто се е изчерпила. Той явно е решил да продължи, защото няма смисъл от тази връзка повече и винаги едно и също ще завърши. Преодолей го.

qkakukla2
03-09-2012, 16:40
Има разлика в това да се скарате и да скъсате отколкото ти да го зарежеш. И аз да съм на негово място и аз ще си помисля като него.

LeprikonA
03-09-2012, 16:51
Има разлика в това да се скарате и да скъсате отколкото ти да го зарежеш. И аз да съм на негово място и аз ще си помисля като него.

именно. просто си свикнала с него, явно и за това сега пак искаш на ново да започнете, за да може след две седцмици пак да не виждаш смисъла и всичко да продължава повтаряйки се. е, не може така.

FuCKkK13
03-09-2012, 17:25
^ съгласна с горните коментари... намери си занимание и забрави за него.. бтв. научи се да пишеш !