View Full Version : Към софиянци :)
-meGusta-
03-09-2012, 18:02
Здравейте!Искам да запитам нещо, софиянци :)
Всички знаем,че в столицата "е всичко".Та става ли да споделите,някой ако има някакви срещи и преживявания със някоя "звезда",да знаете къде живеят,да сте виждали,случайно да са ви съседи или нещо подобно.Може би за вас е ежедневие,но ние,хората от провинцията веднъж на 1000 да видим или разберем нещо реално за някой известен :D Споделете нещо,даже може и снимки да качите на вас със някой...100% се вижда по някоя "звезда" в моловете :D
и ако някой знае адрес на някой известен,може да сподели,че може някой ден да отскоча до София :)
Аз съм от София и съм виждала доста известни личности като например Графа, Софи Маринова, Глория, Евгени Минчев ;ддд, Азис, Теодора може да съм виждала и други, но в момента не се сещам.. таа не е нищо особено или поне за мен не е, защото тези хора не са ми особено приятни. Все пак и те са хора като всички нас :)
LoupGarrou
03-09-2012, 19:08
http://troll.me/cant-tell-if-serious-or-elaborate-troll/
pifiella
03-09-2012, 19:26
Не знаех, че София е Холивуд и има звезди...Лелее
Ако под звезди разбирате Теодора,Глория,Млория и АЗИС, РАЗБИРА СЕ, на добре върви България...
Извинявай,ама какви звезди очакваш да има в София и тука е цигания като в цялата ни мила държавица..
Чалга "звизди" по нощните клубове бол... те така се "емоционират" от внимание,че думи нямам.
Нищо лично към Вери,но просто като прочетох кои са звезди и не можах да не се изкажа...
Авторке, в моловете има всичко и известни боклуци и все още неизвестни.
GreenFairy
03-09-2012, 19:28
Аз пък много се изкефих когато преди години видях Стоянка Мутафова близо до старото ми училище. Иначе почти не съм засичала известни хора...
Гледам да не излизам толкова, та едва ли са ме виждали много хора.
Никога не съм разбирал хората които си врът носовете в чуждите пъници... Помня преди време като си бях в България как 1 кукетка се реди на опашка 2 часа за да види азис на живо...
Знам къде живее Глория, ако живее на същото място още.... Интересува ли те? Не...
-meGusta-
03-10-2012, 08:41
Аз пък много се изкефих когато преди години видях Стоянка Мутафова близо до старото ми училище. Иначе почти не съм засичала известни хора...
Ами да нещо такова имах предвид,то и аз не си падам по чалгаджийските истории,има много други известни хора,не знам защо всички си мисят за тях...не си мсилете че ги възхвалявам,просто нещо интересно ако има,знам че не е Холивуд,България-София,САЩ-Холивуд..различни са нещата за тука си е такова положението...Ако нямате какво да разкажете моля без нападки ;)
Днес видях Мария с грозния си мерцедес... НЕ МОЖЕ ДА КАРА ! :Д
watergirlblue
03-10-2012, 12:04
От волейбол интересуваш ли се? аз съм дъщеря и внучка на волейболисти и познавам много хора от тази сфера..
На последното ревю на София Борисова имаше много "звезди" : Азис, Софи Маринова, Мис България 2011...
на нас съсед ни е дъщерята на Орлин Горанов..;дд
а близо до училището ми живее певицата Люси..:)
не се сещам за друго, но "звездите" в България са толкова превзети, че няма да тръгнат по моловете без някаква опашка от коли за пари майка си и баща си и общо взето не се виждат често...:)
Темата е доста интересна,не знам защо повечето я нападат.И аз не съм от София и ми е интересно... :)
Verminaard
03-11-2012, 14:19
Виждал съм еФгенчо Минджев с горилите му и Сидеров с неговите горили...горкичкият сидерчо е 1.50 метра в обувки :s
Еми виждала съм Евгени Минчев в мола, една от чалгарките беше в Илиянци, а веднъж едни от нашата групичка за малко да се блъснат в Ставрев от Стъклен дом :D Също така скоро видях в ЗАРА Пацо, взимала съм автограф от Христо Гърбов в Кауфланд... Те също са хора, така че е съвсем нормално да ги срещаш по улиците.
Ноо Евгени Минчев си е видение :D
InsertDumbNickHere
03-11-2012, 15:18
Bенци от Ъпсурт ми е съсед :)
scrooper
03-11-2012, 16:55
Стоянка Мутафова живее в жк Лозенец :Р
Иначе моловете и чалготеките направо бликат от звезди, но не от стойностните такива.
GreenFairy
03-13-2012, 19:25
Ако си говорим за такива "звезди"... виждала съм Азис, Графа, Робин Кафалиев и екипа на "Аламинут", Христо Гърбов, Любо Нейков, Слави Трифонов, Чочо Попйорданов и други хора от политическите среди като: Георги Първанов, Иван Костов, Петър Стоянов, Трайчо Трайков, Тотю Младенов, Ивайло Московски, Лиляна Павлова, Яне Янев, Йорданка Фъндъкова, Първан Русинов; Посланници на различни страни като: Джеймс Уорлик, Туве Скарлстейн, Макото Ито, Лешек Хенсел, Карел ван Кестерен и други, които не съм запомнила. Но смятам, че това са доста преходни "звезди" или поне повечето от тях...