PDA

View Full Version : Към софиянци :)

-meGusta-
03-09-2012, 18:02
Здравейте!Искам да запитам нещо, софиянци :)
Всички знаем,че в столицата "е всичко".Та става ли да споделите,някой ако има някакви срещи и преживявания със някоя "звезда",да знаете къде живеят,да сте виждали,случайно да са ви съседи или нещо подобно.Може би за вас е ежедневие,но ние,хората от провинцията веднъж на 1000 да видим или разберем нещо реално за някой известен :D Споделете нещо,даже може и снимки да качите на вас със някой...100% се вижда по някоя "звезда" в моловете :D

и ако някой знае адрес на някой известен,може да сподели,че може някой ден да отскоча до София :)

werii
03-09-2012, 18:30
Аз съм от София и съм виждала доста известни личности като например Графа, Софи Маринова, Глория, Евгени Минчев ;ддд, Азис, Теодора може да съм виждала и други, но в момента не се сещам.. таа не е нищо особено или поне за мен не е, защото тези хора не са ми особено приятни. Все пак и те са хора като всички нас :)

LoupGarrou
03-09-2012, 19:08
http://troll.me/cant-tell-if-serious-or-elaborate-troll/

pifiella
03-09-2012, 19:26
Не знаех, че София е Холивуд и има звезди...Лелее
Ако под звезди разбирате Теодора,Глория,Млория и АЗИС, РАЗБИРА СЕ, на добре върви България...
Извинявай,ама какви звезди очакваш да има в София и тука е цигания като в цялата ни мила държавица..
Чалга "звизди" по нощните клубове бол... те така се "емоционират" от внимание,че думи нямам.
Нищо лично към Вери,но просто като прочетох кои са звезди и не можах да не се изкажа...
Авторке, в моловете има всичко и известни боклуци и все още неизвестни.

GreenFairy
03-09-2012, 19:28
Аз пък много се изкефих когато преди години видях Стоянка Мутафова близо до старото ми училище. Иначе почти не съм засичала известни хора...

Chacho
03-09-2012, 23:14
Гледам да не излизам толкова, та едва ли са ме виждали много хора.

Nakadah
03-10-2012, 04:47
Никога не съм разбирал хората които си врът носовете в чуждите пъници... Помня преди време като си бях в България как 1 кукетка се реди на опашка 2 часа за да види азис на живо...

Знам къде живее Глория, ако живее на същото място още.... Интересува ли те? Не...

-meGusta-
03-10-2012, 08:41
Аз пък много се изкефих когато преди години видях Стоянка Мутафова близо до старото ми училище. Иначе почти не съм засичала известни хора...

Ами да нещо такова имах предвид,то и аз не си падам по чалгаджийските истории,има много други известни хора,не знам защо всички си мисят за тях...не си мсилете че ги възхвалявам,просто нещо интересно ако има,знам че не е Холивуд,България-София,САЩ-Холивуд..различни са нещата за тука си е такова положението...Ако нямате какво да разкажете моля без нападки ;)

reperw
03-10-2012, 11:56
Днес видях Мария с грозния си мерцедес... НЕ МОЖЕ ДА КАРА ! :Д

watergirlblue
03-10-2012, 12:04
От волейбол интересуваш ли се? аз съм дъщеря и внучка на волейболисти и познавам много хора от тази сфера..
На последното ревю на София Борисова имаше много "звезди" : Азис, Софи Маринова, Мис България 2011...
на нас съсед ни е дъщерята на Орлин Горанов..;дд
а близо до училището ми живее певицата Люси..:)
не се сещам за друго, но "звездите" в България са толкова превзети, че няма да тръгнат по моловете без някаква опашка от коли за пари майка си и баща си и общо взето не се виждат често...:)

naSsS
03-10-2012, 15:07
Темата е доста интересна,не знам защо повечето я нападат.И аз не съм от София и ми е интересно... :)

Verminaard
03-11-2012, 14:19
Виждал съм еФгенчо Минджев с горилите му и Сидеров с неговите горили...горкичкият сидерчо е 1.50 метра в обувки :s

SunT
03-11-2012, 15:12
Еми виждала съм Евгени Минчев в мола, една от чалгарките беше в Илиянци, а веднъж едни от нашата групичка за малко да се блъснат в Ставрев от Стъклен дом :D Също така скоро видях в ЗАРА Пацо, взимала съм автограф от Христо Гърбов в Кауфланд... Те също са хора, така че е съвсем нормално да ги срещаш по улиците.

Ноо Евгени Минчев си е видение :D

InsertDumbNickHere
03-11-2012, 15:18
Bенци от Ъпсурт ми е съсед :)

scrooper
03-11-2012, 16:55
Стоянка Мутафова живее в жк Лозенец :Р
Иначе моловете и чалготеките направо бликат от звезди, но не от стойностните такива.

GreenFairy
03-13-2012, 19:25
Ако си говорим за такива "звезди"... виждала съм Азис, Графа, Робин Кафалиев и екипа на "Аламинут", Христо Гърбов, Любо Нейков, Слави Трифонов, Чочо Попйорданов и други хора от политическите среди като: Георги Първанов, Иван Костов, Петър Стоянов, Трайчо Трайков, Тотю Младенов, Ивайло Московски, Лиляна Павлова, Яне Янев, Йорданка Фъндъкова, Първан Русинов; Посланници на различни страни като: Джеймс Уорлик, Туве Скарлстейн, Макото Ито, Лешек Хенсел, Карел ван Кестерен и други, които не съм запомнила. Но смятам, че това са доста преходни "звезди" или поне повечето от тях...