View Full Version : мразя тялото си...
Tренирах плуване 4 години, заради което гърбът ми се разшири, гърдите ми станаха на мускули, и изобщо формата ми е никаква. Имам мъжка фигура така или иначе и с тези промени не мога да се гледам! Лятото не се чувствам удобно в бански и ми е доста неприятно. Никой не ми казвал "хаха приличаш на момче" или нещо от сорта. Постоянно ми казват "абе добре ти е гърба", но не е така. Отделно имам и доста голямо стъпало и широк глезен и едвам си намирам обувки...
добре че поне в лице съм добре :D
little-bad-girl
03-09-2012, 19:29
Не разбрах от темата ти, съвет ли искаш, въпрос ли имаш или просто си изливаш душата?
изливам си душата :D извинявам се, че не поясних
може би има начин по който да оправиш гърбът си , в смисъл да не е толкова мускулест , ако това искаш ...
little-bad-girl
03-10-2012, 09:47
Хапвай си повечко, отпусни се. Релакс. И ще видиш как ще се отпуснеш и ще започнеш да се харесваш /поне аз мисля, че ще се харесваш повече де/. :)
TheBeliever
03-10-2012, 10:02
Хапвай си повечко, отпусни се.
Мислиш, че ако е мазна и отпусната ще се харесва повече?
Мацка всичко е в пропорциите. Не се вторачвай в една част от тялото си, а в цялостната визия.
А след като си спряла да тренираш с времето обемът на мускулите в горната част на тялото ти ще намалее и гърбът ти няма да изглежда толкова широк. Споко, не си изграждай комплекси за това.