View Full Version : Да излезем двамата
Здравейте. Вече около 2 седмици си пиша с едно момче, но проблемът е ,че и двамата сме много срамежливи. Искам да му предложа да излезем, та въпросът ми е как да му кажа и ако се съгласи какво да правя, че да ни е и на двамата забавно?
Audiophile
03-10-2012, 17:20
Кажи му, че ти е скучно у вас, а също така можеш да добавиш, че времето е много хубаво за разходка навън (гаранция, че ще разбере намека)
Ако пък не разбира от намеци или се прави, че не разбира, то давай директно, няма нищо срамно и ти да предложиш да излезете. Сигурен съм, че и той иска да прекарате време на живо. Успех :)
little-bad-girl
03-10-2012, 17:23
'Искаш ли някой път когато си свободен да се видим?' а пък може и нещо по-закачливо ако успееш малко да се отпуснеш. :) Иначе ти харесваш ли го, той теб харесва ли те или просто така искаш да излезете? :)
nIkEnCeTy_bE
03-10-2012, 17:27
Просто го каниш на разходка например. Когато се видите ще ви пърхат пеперудките, ама ще си дойде приказката.
valdesbg
03-10-2012, 17:43
"Хайде да излезем утре?"
"Знам едно готино кафе/сладкарница/пицария - айде да те водя/ме водиш там?"
Директния подход винаги е печеливш.
ее момчето ми предложи да излезем и в момента се чувствам на-щастливата, защото много си го харесвам и ми написа една целувка и направо щях да припадна от радост :D, та сега за какво да му приказвам като излеземм ?
valdesbg
03-10-2012, 18:09
Отпусни се и си приказвайте като стари приятели. Задавайте по конкретни въпроси и споделяйте :) Забранени теми - няма.