PDA

View Full Version : Как да го попитам?

myselfyoursef
03-10-2012, 22:51
Харесвам едно момче, което на 16 години, но проблема не е в това. Познаваме се то около 4 месеца. Ходим заедно на фото, а понякога след фото излизаме двамата сами навън...
Първият път, когато излезнахме беше през седмицата и аз бях на танци от 18ч. , а той на репетиции от 19 часа. Та след фотото той ме изпрати до вкъщи (до блока) и аз му предложих да се качи горе, защото навън беше много студено, Той се съгласи и се качихме. Казах му да влезне в хола, защото в моята стая бе много разхвърлено. Дадох му лаптопа ми, а аз отидох да се обичам в моята стая. Междувременно си говорехме. След като се облякох отидох при него и той ми каза, че батерията на лаптопа е паднала, аз му казах, че зарядното не мога да го намеря и прибрах лаптопа. Предложих му два варианта- единият да отидем на кафе, а другият да останем вкъщи. Той предпочете да останем и аз не възразих. Стояхме вкъщи 1 час и си говорихме на различни теми- споделяхме си и тайни... После той ме изпрати до там където играя танци и се прегърнахме. Няколко дни след това той обиколи почти целия град заради мен- с мен за една тетрадка...!
След това около 1 седмица не бяхме излизали, но си пишехме всяка вечер по минимум 1-2 часа. След което пак излезнахме обаче не бяхме сами бяхме с една приятелка, която си поръчваше лещи. След като си поръча лещите тръгнахме да я изпращаме. През това време той реши да ме садне и аз разбира се се саднах-спрях да му говоря, а той през целия път ме питаше защо съм се саднала, аз обаче не му говорех! След като изпратихме момичето отново останахме сами, аз го накарах да ми се извини той го направи. Попита ме дали ще отида с него до един магазин да си купи едни панталони. Аз го попитах дали иска да отида или не иска-той каза, че иска. Отидохме до магазина и влезнахме за да мери той панталони- чудеше се между два и избра този, който аз му казах да вземе. След което той ме изпрати почти до вкъщи (аз живея в единия а той в другия край на града! ) Като се разделяхме отново се прегърнахме.
Една неделя, няколко дена преди последното ни излизане, той имаше мач и аз бях отишла. Следващите две вечери той не спираше да ми благодари че съм му отишла на мачовете.
За вчера той ме помоли да му сготвя меденки -аз се съгласих, а той обеща да ме научи да дриблирам!
Това е в общи линии....Хора моля ви помогнете ми да разбера дали ме харесва моля ви... (Благодаря на тези които си направиха труда да го прочетат!) Благодаря за помощта -предварително! :)
Ще ме извините за правописните грешки !

PlayeRR
03-10-2012, 23:22
Ако не е гей, който си търси най-добра приятелка...значи определено те харесва, но явно нещо го спира да направи финалната крачка ( на 16г. най-вероятната пречка е притеснението, неувереността и страхът от отхвърляне...или пък всички тези взети заедно ).

myselfyoursef
03-10-2012, 23:25
Определено НЕ е гей! :D И мерси!

Cold_Tearsss
03-10-2012, 23:31
Дадох му лаптопа ми, а аз отидох да се обичам в моята стая.
Това ми сгря душата.

Та вие вече ходите, само дето не сте се натискали.....

anonymous708973
03-11-2012, 05:43
И ти сериозно не можеш да разчетеш тия крещящи сигнали?
Имали ли сте от ония моменти, в които стоите и се гледате безмълвно, изведнъж ти става неудобно и отвръщаш поглед? Харесай си един такъв и го целуни.

scandalousLady
03-11-2012, 06:58
Определено те харесва, действай и ти ^^

пAteNцЕ
03-11-2012, 07:19
еее браво бе момчето те харесва....абе я пробвай ей така както си говорите просто млъкнете и двамата и го гледай право в очите с една чаровна сладка усмивка ;)

пAteNцЕ
03-11-2012, 07:26
а и като се разделяте го цуни по бузката и ако не се дръпне или подобно давай!

myselfyoursef
03-11-2012, 12:32
Благодаря на всички! :)

Cold_Tearsss
03-11-2012, 21:57
Като гледам колко е срамежлив по-добре ти да направиш първата крачка.....

myselfyoursef
03-12-2012, 11:04
между другото трябва да е "обличам" ама не съм го написала правилно

Angeleyes
03-14-2012, 17:58
Изчакай го още малко и ако не ти каже нищо вземи ти го попитай дали има някакви чувства към теб. :)