Влез

View Full Version : Протеин + креатин

kosich
03-11-2012, 09:25
Четох из интернет за хранителните добавки, и поне според мене протеин + креатин е най-добрата комбинация, та въпроса ми е.. Къде мога да намеря Протеин и креатин на добра цена и качество..?
И още един-два въпроса- Тези протеини креатини и другите добавки "чисти" ли са? Т.е вредят ли примерно.. на черния дроб?
2- Ако взимам протеин+креатин- Колко пъти в седмицата трябва да вземам? Горе/долу колко кила се качват за 1 месец, ако имам и добър хранителен режим.?

П.С- Почти на 15 съм ;o Не ми казвайте- Оо не много си малък за такива неща не ги взимай и т.н, искам отговори по темата.. Ако реша да вземам ще вземам.. :D

kosich
03-11-2012, 18:58
:o Някой? :o

ZipFail
03-12-2012, 10:24
Къде можеш да си намериш - във всеки онлайн магазин за добавки. За качеството вече е относително и зависи колко пари мислиш да дадеш.
Вредят на черния дроб само ако прекаляваш много грубо. Хранителните добавки се казват така, понеже са вещества които се съдържат и в храната. А от храна трудно се умира.
На опаковката си пише всичко за начина на приемане.

И въпроса не е на колко си, а колко стаж имаш в залата преди да взимаш ;)

simov
03-12-2012, 11:23
КАЗЕИН, БЕТАИН прахообразен кристал чисти 99 % предлага 0877089460.
КАЗЕИН млечен - 20 лв./кг.
БЕТАИН хидрохлорид - 40 лв./кг.
Доставка куриер.

kosich
03-14-2012, 13:05
Къде можеш да си намериш - във всеки онлайн магазин за добавки. За качеството вече е относително и зависи колко пари мислиш да дадеш.
Вредят на черния дроб само ако прекаляваш много грубо. Хранителните добавки се казват така, понеже са вещества които се съдържат и в храната. А от храна трудно се умира.
На опаковката си пише всичко за начина на приемане.

И въпроса не е на колко си, а колко стаж имаш в залата преди да взимаш ;)

Близо 4 месеца :P
Цената няма значение, ако ще взимам нещо, трябва да е качествено.. независимо каква е цената.. Защото няма смисъл да дам 50 лева за некакви боклуци.

КАЗЕИН, БЕТАИН прахообразен кристал чисти 99 % предлага 0877089460.
КАЗЕИН млечен - 20 лв./кг.
БЕТАИН хидрохлорид - 40 лв./кг.
Доставка куриер.
Предпочитам да си купя от някой "Online health store" а не от някого, който не познавам -_- :o

DownloadVirus
03-14-2012, 15:59
Ако бюджетът ти е 50 лева няма смисъл въобще да почваш..
Иначе с 4 месеца стаж ти препоръчвам само храна,защото още не си научил как да се храниш..

kosich
03-14-2012, 18:13
Ако бюджетът ти е 50 лева няма смисъл въобще да почваш..
Иначе с 4 месеца стаж ти препоръчвам само храна,защото още не си научил как да се храниш..

Имах предвид, че ако цената е ниска (e.g 50 лева) най-вероятно ще е crap :D Така де имам си хранителен режим :D