View Full Version : Аборт без родители.
litlle_devil
03-11-2012, 15:11
Здравейте! Искам да попитам дали може да се направи аборт, но вместо родители придружителят или там както се води да е някой приятел или друг роднина? И друго-има ли хапчета за аборт освен Escapele и да са с по-дълъг период, а не 72 часа?
Гръмнете ме за втрои път днес! Ескапел не е хапче за аборт, запомнете го!
Не, трябва да си с родител ,ако си под 18 години.Прави се в Болница или клиника. Не си и помисляй за такъв на черно,ще съжаляваш после цял живот.
litlle_devil
03-11-2012, 15:15
съжалявам, грешката е моя! И благодаря! Да, под 18 съм, остават ми няколко месеца, но мисля, че ще е късно за аборт докато ги навърша..
TheBeliever
03-11-2012, 15:17
Като сте достатъчно големи да правите секс ще сте достатъчно големи и да си понесете последствията. Кажи на родителите си и вземете мерки своевременно.
DragonLady
03-11-2012, 15:23
Като сте достатъчно големи да правите секс ще сте достатъчно големи и да си понесете последствията. Кажи на родителите си и вземете мерки своевременно.
+1
Аборт се прави до 3ти месец!!! После нямаш друг избор освен да родиш. И не няма друго хапче освен Ескапел, което да може да ти помогне. И как то granger каза Escapele не е хапче за аборт, а предотвратяване на забременяване, при настъпила вече бременност няма смисъл да се пие, а и последиците от него са доста тежки.
абе то аборта дори да си при най-големия специалист пак си е опасничко щот така ще те изчегъртат (съжалявам за тъпия израз) че после може и да не забременееш! по-голяма братовчедка на моя приятелка така на 19 обаче беше нежелано забременяла преди време отидоха да й вадат всичкото там...и сега има проблеми (не знам точно какви не ми е удобно да питам)
Не смятам да съдя ,когото и да било. Случило се е , няма как да стане без родители!
Да кажеш на родителите е по-малкото зло. Тежко е ,но е по-добрия вариант .Ако са против аборта - кофти , но поне ваще ще се погрижат за теб както си трябва , няма да те отведат при кварталния касапин. За хапчета забрави. НЕвъзможно е да планираш аборт с хапчета . Ако си учила поне малко биология ,ще разбереш.
anonymous708973
03-11-2012, 16:50
Бахти гадното да ти се случи малко преди заветните 18.
Можеш да пробваш с друг роднина, но ме съмнява да се получи.
TheBeliever
03-11-2012, 16:52
Бахти гадното да ти се случи малко преди заветните 18.
Можеш да пробваш с друг роднина, но ме съмнява да се получи.
Няма да се получи защото на документите трябва да се подпише настойника на непълнолетното лице.
anonymous708973
03-11-2012, 16:53
Абе, винаги има врътки... ако има някоя по-либерална леля, навита да излъже, могат да напишат името на родител и тя да се подпише или нещо такова. Не съм наясно.
Гръмнете ме за втрои път днес! Ескапел не е хапче за аборт, запомнете го!
Не, трябва да си с родител ,ако си под 18 години.Прави се в Болница или клиника. Не си и помисляй за такъв на черно,ще съжаляваш после цял живот.
Същото ама ме мързи да го пиша.
dream1707
03-11-2012, 19:25
Най-добре кажи на вашите... И потърсете специалист, защото може да се получат усложнения, може дори да не можеш да имаш деца след това.. Кака ми и батко ми дълго време искаха да имат дете, ама заради аборта на кака ми не се получаваше, даже първия път когато успяха, кака загуби бебето... Така че може да има много лоши последствия за в бъдеще... помисли си .
Трябва да кажеш да родителите си. В момента се намираш в много труден период от живота си и трябва да има някой до теб, на който наистина можеш да разчиташ. Може да се скарат, да ти викнат, но са ти родители - каквото и да направиш - ще те подкрепят. Станало е грешка - никой не е виновен. Седни, поговори с тях, кажи им, че имаш нужда от рамо, на което да се опреш, да споделиш с някой, който ще те разбере и подкрепи в най-тежкия момент от живота ти. Когато споделиш с тях, ще видиш, че ще ти стане по-спокойно. Иначе какво - ще можеш ли да отидеш и да си направиш аборт без те да знаят? Няма ли да ти е гузно, те са ти най-близки, все пак. Поговорете и решете какво да направите - заедно. Така ще имаш и мнението на някой възрастен, който е живял много повече, който ще знае какво да ти каже и какво да направи, за да се чувстваш добре. Късмет и дано всичко се оправи :)
anonymous768631
03-11-2012, 22:54
Кажи на вашите!В никакъв случай не си помисляй за аборт на черно,че както каза granger,ще съжаляваш горчиво!
На колко си? На 12 бих казал, гледайки ти снимката.
Много си разбрала ти от аборти на черно... Не искам само да ми ядете хляба.
По темата: Едно коляно на точното място и си готова. Нямаш дерт. По-добрият вариант е свръх доза Ескапел, ама ще ти излезе скъпо. Хайде, по живо, по здраво.
Абе аз съм на 18 и исках да се оперирам от фимоза... и доктора каза, че независимо от пълнолетието ми няма да ме оперира без да говори с родителите ми :@
Cold_Tearsss
03-11-2012, 23:26
Казвай на вашите докато е време!
По темата: Едно коляно на точното място и си готова. Нямаш дерт. По-добрият вариант е свръх доза Ескапел, ама ще ти излезе скъпо. Хайде, по живо, по здраво.
Абе ти нормален ли си? Като не разбираш кво се буташ да пишеш глупави мнения? Кво, искаш да осакатиш момичето за цял живот ли? Баси...
------
Иначе трябва да се каже на родител, не може ей така на своя глава. Говори с единия от двамата, който по-малко ще те упреква. Да, ще има скандали, не може да те потупат по рамото и да кажат "продължавай в същия дух", но е по-добре да изтърпиш 1 ден конско, пред това цял живот да се мъчиш за бебе. Иначе кандидат-бащата знае ли и кво мисли по въпроса?
Непременно кажи на вашите. Вероятно ще ти се скарат, но това скарване ще е продиктувано от загрижеността им към теб. Аборта е много деликатно и опасно нещо. Момчето от което е детето знае ли ? Сериозен приятел които обичаш ли е или е просто секс ? Едно дете е голяма грижа, но имай в предвид, че от аборта може да не успееш да забременееш отново. Във всички случай трябва да кажеш на вашите и на момчето. На момчето за да знае и да понесе и то своята отговорност. А на вашите за да ти дадат съвет и да се погрижат всичко да стане както трябва. Успех и кажи какво е станло.
Едит: На черно изобщо не го коментираме -Абсурд е.
NomNomNom
03-12-2012, 14:23
Ако вашите са гъзове - на черно, при хубав доктор или измисли друга схема.
Макар, че е по-спокойно, ако родителите знаят, макар че понякога вместо да помогнат, могат само да пречат.
А и "незаконният", ако е в частен кабинет - не виждам по какво толкова ще се различава от законен /освен парите.
Ако някой разбира - да сподели.
anonymous768631
03-12-2012, 15:48
Абе ти нормален ли си? Като не разбираш кво се буташ да пишеш глупави мнения? Кво, искаш да осакатиш момичето за цял живот ли? Баси...
------
Иначе трябва да се каже на родител, не може ей така на своя глава. Говори с единия от двамата, който по-малко ще те упреква. Да, ще има скандали, не може да те потупат по рамото и да кажат "продължавай в същия дух", но е по-добре да изтърпиш 1 ден конско, пред това цял живот да се мъчиш за бебе. Иначе кандидат-бащата знае ли и кво мисли по въпроса?
Боли мА фара, да се осакатява след като не й стига акъла...
Savage14
03-12-2012, 16:52
Просто отиди в някой клуб по Кик Бокс и им кажи да ти вкарат един Front Kick и нещата заспиват!
Това е : )
anonymous768631
03-12-2012, 17:16
Благодаря за подкрепата, последователю мой. :D
anonymous708973
03-12-2012, 17:42
Просто отиди в някой клуб по Кик Бокс и им кажи да ти вкарат един Front Kick и нещата заспиват!
Това е : )
Чувате ли се, бе...
djipsito
03-12-2012, 21:46
Тия двамата коментатори тука заслужават сплескване на топките по най-гадния възможен начин..
DragonLady
03-12-2012, 21:51
Тия двамата коментатори тука заслужават сплескване на топките по най-гадния възможен начин..
Ха-ха тва ми хареса. Бруталничко ама нищо :D
anonymous768631
03-12-2012, 21:57
Само на мен ли ми писна от хора, на които трябва да кажеш 20032527309523069528905623562389052365236852 пъти едно и също нещо по един и същи начин, за да те разберат!?!
Само на мен ли ми писна от хора, на които трябва да кажеш 20032527309523069528905623562389052365236852 пъти едно и също нещо по един и същи начин, за да те разберат!?!
Като гледам и след тия "20032527309523069528905623562389052365236852 пъти" май не се усетиха че са излишни в темата... ;)
anonymous768631
03-12-2012, 23:54
Хаха, добре. Тук е точка за теб. :D Оставям ви да я подучавате девойката как да покрие бъдещата си рожба от техните. Приятна занимавка...
djipsito
03-13-2012, 00:19
Хаха, добре. Тук е точка за теб. :D Оставям ви да я подучавате девойката как да покрие бъдещата си рожба от техните. Приятна занимавка...
Не видях някой да я подучва да крие от техните, по-скоро видях идеи за ритници и такива разни глупости....
anonymous768631
03-13-2012, 00:35
Абе, винаги има врътки... ако има някоя по-либерална леля, навита да излъже, могат да напишат името на родител и тя да се подпише или нещо такова. Не съм наясно.
Ако вашите са гъзове - на черно, при хубав доктор или измисли друга схема.
Макар, че е по-спокойно, ако родителите знаят, макар че понякога вместо да помогнат, могат само да пречат.
А и "незаконният", ако е в частен кабинет - не виждам по какво толкова ще се различава от законен /освен парите.
Ако някой разбира - да сподели.
Прав си, джипси, няма такова нещо... Аз съм сбъркал явно.
djipsito
03-13-2012, 01:45
"АКО..."
Тя познава родителите си по-добре от нас. Сама може да прецени дали ако им каже, ще я успокоят или ще я натоварят още повече (психически).
По принцип се предполага, че родителя трябва да е до теб и когато имаш нужда, вместо да ти пили на главата, да те подкрепи. Ама не всички родители са такива.
thefreak
03-13-2012, 06:34
Здравейте! Искам да попитам дали може да се направи аборт, но вместо родители придружителят или там както се води да е някой приятел или друг роднина? И друго-има ли хапчета за аборт освен Escapele и да са с по-дълъг период, а не 72 часа?
Я си стой на гъза, в момента нямаш друго за правене и без това, излизаш от даскало и започваш университет и най-вероятно ще си родила до тогава.
Вместо да мислиш как да го махнеш вземи измъти го това дете, да не мислиш че е нещо на шега всичко ?
This. Събирай пари за памперси и биберони.
anonymous708973
03-13-2012, 07:44
"АКО..."
Тя познава родителите си по-добре от нас. Сама може да прецени дали ако им каже, ще я успокоят или ще я натоварят още повече (психически).
По принцип се предполага, че родителя трябва да е до теб и когато имаш нужда, вместо да ти пили на главата, да те подкрепи. Ама не всички родители са такива.
То не пречи да я подкрепят, а после да й го изкарат през носа. Моите така биха направили :Д
Какво раждане, бе, човек...
anonymous768631
03-13-2012, 08:08
Изкарат, не изкарат...
Всяко прегрешение си има своето наказание. Няма да й е по-леко, ако го роди и отгледа.
НЯМА по-добър вариант, от този да каже на техните и заедно да се оправят. Поне на майка й, защото бащата би реагирал малко спонтанно, поне ако на 5% прилича на мен. :D
Да отива да казва на техните, да си понася лекциите/шамарите и да маха паразита от утробата си. Пък ти, кат' не си чел темата, не коментирай.
anonymous768631
03-13-2012, 16:49
От доста време знаеш нагласата ми като цяло към всички тия bullshit-ове... Няма какво да се учудваш.
litlle_devil
03-15-2012, 03:49
много благодаря за подкрепата. приятелят ми е готов и много иска да има свое дете, но аз мисля, че не съм готова. :(
АХАХХА
АЙДЕ БЕ, ВЕРНО ЛИ!?
това че ескапела действа до 72 часа, не значи че ако изпиеш 2 хапчета ще действа 144 и т.н. И за 6 месеца май, не може да пиеш повече от 1
по темата:кажи на вашите, няма да те убият, ще ти е кофти, ама действай преди да е станало късно и да трябва на бал да ходиш с бебе..