Влез

View Full Version : Отчаяно моля за помощ

deppuu
03-11-2012, 18:39
Здравейте приятели :) .. ето и моята история : преди 2 седмици срещнах едно момче,много го харесах-характера,вида и всичко останало.Излезнахме 1 път ( знам,че звучи странно ) ,но искам страшно много да съм с него.Това,което той ми каза е,че иска да го спечеля.Днес на 11.03.2012 ми написа,че по начина,по който се държа,никога няма да го спечеля и не съм това,което той търсел.Ужасно много го желая и го искам :( . Та въпроса ми е причтелчета - как да спечеля моя човек :(,какво да направя ?!

gersinkaa
03-11-2012, 18:41
Зарежи го-той не е за теб.. Прави се на недостъпен, явно му харесва да ходят след него....

justasmile
03-11-2012, 18:44
Наистина, не си заслужава.. но зарежи това, мислиш ли, че ТИ ще си щастлива с него?

sun251
03-11-2012, 18:48
Не показвай интереса си към него толкова открито.Не му пращай лигави съобщения от рода "обичам те,а ти вече обичаш ли ме" .. остави му малко време !Може да го попиташ какво означава за него да бъде "спечелен" и така да измъкнеш нужната ти информация.Ако започне да се държи грубо с теб,да се заяжда или да иска все повече и повече да му се доказваш по-добре го зарежи - той просто си играе!

PullMeCloser
03-11-2012, 18:55
Този е някакъв малоумник.
Сори, ама... на твое място не бих се занимавала.
Какво има да му печелиш, или го привличаш, или не, абе много ме дразнят такива.

ivcheto0o
03-11-2012, 19:07
Май си пада леко самовлюбен.Аз на твое място не бих се занимавала.Игнорирай го,като види че не си му "сигурна" може сам да се усети.

nIkEnCeTy_bE
03-11-2012, 19:10
Не е първият и не е последният. Не си длъжна да му ходиш след гъза и да му се доказваш. Какво ще спечели той от това? Всеки иска да е желан, но така най - много да ти омръзне.

soul1199
03-11-2012, 20:28
Тоя или има прекалено много изисквания,или е идиот.Не се занимавай с него,не си заслужава.

Glamour92
03-11-2012, 20:33
Тегли му една майна.
Със сигурност ще се впечатли от липсата ти на заинтересованост.
Или ще се зарадва,ако това,което ти е казал е бил някакъв негов си начин да те разкара.

fluffy_^
03-11-2012, 20:39
Здравейте приятели :) .. ето и моята история : преди 2 седмици срещнах едно момче,много го харесах-характера,вида и всичко останало.Излезнахме 1 път ( знам,че звучи странно ) ,но искам страшно много да съм с него.Това,което той ми каза е,че иска да го спечеля.Днес на 11.03.2012 ми написа,че по начина,по който се държа,никога няма да го спечеля и не съм това,което той търсел.Ужасно много го желая и го искам :( . Та въпроса ми е причтелчета - как да спечеля моя човек :(,какво да направя ?!

Тоя е болен мозЪк..трябвало да го спечелиш до еди си ква дата,ден,месец,час :D http://blackliberal.files.wordpress.com/2009/03/obama-laughing.jpg

valdesbg
03-12-2012, 06:32
Явно тоя номер още е вървежен...Няма как да го спечелиш.

dimitar_ak
03-12-2012, 06:41
Ти да го спечелиш? Я го отсвири, да видиш как ще хукне той по теб.

buckiehigh
03-12-2012, 20:18
Той искал по някакъв начин да му привлека вниманието и да бъда интересна .. как да постигна това ?

SHPAIdURmeN
03-12-2012, 21:10
Послушай хората, който са ти писали по-горе(макар като гледам не си обърнала голямо внимание). Не му се връзвай на акъла на тоя . Само те литка на ляво и на дясно един вид те върти на малкия си пръст ;)

БожиятАгнец
03-13-2012, 11:13
АХАХААХХАХАХАХАХА!
Ебаси майката...
Явно не осъзнаваш,че самият факт, че си приела го е отказал. Той е успял да ти смъкне цената, да те подчини, да поставя условия и да си вдигне рангът - вече е постигнал, каквото му трябва. Сега просто ти гледа сеира. И може би ще прави секс с теб. Това е. След това вече наистина няма да има полза от теб.
Най-хитро е сега да не правиш АБСОЛЮТНО НИЩО, ама НИЩИЧКО. Първоначално ще чака, после ще се чуди какво става и накрая ще те попита. В отговор не му се обяснявай. Кажи му възмножно най-кратко и отегчено, че има много такива като него. Това ще е достатъчно. Не се обяснявай в никакъв случай и не му играй по свирката.
Не мога да поврвам,че има парцали, като теб. :)

Lilly777
03-13-2012, 12:48
Абе, луда ли си ? Как не си разбрала още като ти е написал,че трябва да го спечелиш,че не заслужава да е с теб?

raror
03-13-2012, 18:53
Държи те за резерва. Ако те "заобича" знай, че си му резерва, а не приоритет :(

Angeleyes
03-13-2012, 19:51
Както казаха по-горе прави се на недостъпен и е самовлюбен, ако не знаеш какво означават тези неща купи си учебник по ПСИХОЛОГИЯ прочети за тях и тогава сама си прави изводите.. ;)

anonymous708973
03-14-2012, 07:34
АХАХААХХАХАХАХАХА!
Ебаси майката...
Явно не осъзнаваш,че самият факт, че си приела го е отказал. Той е успял да ти смъкне цената, да те подчини, да поставя условия и да си вдигне рангът - вече е постигнал, каквото му трябва. Сега просто ти гледа сеира. И може би ще прави секс с теб. Това е. След това вече наистина няма да има полза от теб.
Най-хитро е сега да не правиш АБСОЛЮТНО НИЩО, ама НИЩИЧКО. Първоначално ще чака, после ще се чуди какво става и накрая ще те попита. В отговор не му се обяснявай. Кажи му възмножно най-кратко и отегчено, че има много такива като него. Това ще е достатъчно. Не се обяснявай в никакъв случай и не му играй по свирката.
Не мога да поврвам,че има парцали, като теб. :)

Точно.
Едно от най-красивите неща в едно момиче е достойнството.

umri
03-14-2012, 10:02
Друго си е момчето да трябва да бъде спечелено и всички ревете, нали? хахах

Щом използва тия крайни методи, най-много да иска да спи с теб. На друго не се надявай, щото дори да те излъже, за да спи с теб, човек който има дори в малка степен намерения няма да си позволи да ти каже "не си това, което търся"

Номерът с неписането и игнора може и да помогне, но има и голям шанс да не те потърси повече.

anonymous708973
03-14-2012, 10:06
Eстествено, че трябва да бъде спечелено, ама е супер селско да й го каже по тоя начин. Това става несъзнателно, не с конкретни искания.

umri
03-14-2012, 12:54
Eстествено, че трябва да бъде спечелено, ама е супер селско да й го каже по тоя начин. Това става несъзнателно, не с конкретни искания.

Зависи как го извъртиш. Можеш да кажеш каквото си искаш. Всичко е в ловкостта с думите и идеята на човека срещу теб, че може да очаква всичко от теб, ама тоя е тръгнал с товарния влак напред. Определено е незаинтересуван.

NomNomNom
03-14-2012, 16:17
Майка му сигурно е интересна личност, възможно е след директен контакт с нея да получа сиуцидни желания.
"Как" правиш такова дете, то няма лошо, обаче пречи после на момичета със стъпкано самочувствие, които пък продължават да се самоунижават и после защо животът им е саднат.

Който иска да си е нещастен, си е нещастен.
Мацката след това ще намери друг да я разиграва, ясно е защо.