evgeni.djingarov
03-12-2012, 06:55
Здравейте , значи имам следния проблем :Д харесах си едно момиче и и го казах сега няма да навлизам в подробности и като се разбрахме да се видим да си поговорим (тя ми е съседка) ми каза че сега (преди няколко дни) е скъсала с бившия и и и трябвало време за да започне нова връзка но иначе и тя ме харесвала :) . С времето нали си пишехме виждахме се говорихме си за всичко . Един ден така стана че аз и казвам че колкото е опознавам толкова повече ми харесва тя ми отговори: "и аз съм така" нали пак продължихме да се виждаме да си говорим и всичко. Един ден аз е поканих на кафе да се разберем беше минало вече месец и отгоре откакто и казах и тя се съгласи разбрахме се . Ден преди да се видим тя ми каза че нямало да стане че някаква нейна приятелка ще идва за няколко дена у тях . И аз и казах друг път тогава . И от тогава откакто дойде тая неина приятелка не се държи така както преди вече . Преди една седмица си пишехме пак нали и аз и викам дай да си поговорим за това между теб и мен и всичко тя вика ок Видяхме се и тя ми каза че сега не иска връзка искала да бъде сама имала си проблеми не знаела какво става с нея . с тая нейна приятелка имали връзка преди време и сега тази само е притискала и такива работи обаче тая е искала още а тя ми вика че вече не я харесвала и всичко даже не искала да бъдат и фр обаче не искала да и го казва защото "не обичала да наранявам хората" а тая направи всичко възможно да ни скара писа на мен да е оставя на мира заплашва ме от на някакво момче профила искала да ме бие определи ми среща(нямаше никой) разбира се . И аз и казах на нея че нянакъв ми пише да е оставя и такива работи ( не знаех че е момиче тогава) . След всичко това аз и казах важното е че не ни скараха и тя ми каза да точно така. След време аз и казах влюбен съм в теб а тя ми каза не бива да се влюбваш в мен . Разбира е последва въпроса ЗАЩО НЕ ИЗПИТВАШ СЪЩОТО КЪМ МЕН ЛИ ? тя ми каза незнам после и казах пак ЗАЩОТО НЕ ИЗПИТВАШ СЪЩОТО КЪМ МЕН ЛИ ? тя ми каза цитирам: мися че е добре да оф незнам. Разбахе се сага да сме си само фр обаче ви питам СТРУВА ЛИ СИ ? или да се дистанцирам от нея след като явно нищо няма да стане