View Full Version : Другарска!!!!!!!!
Ами наближава другарската ми вечер, а аз нямам идеи малко помощ /попринцип е лятото ама искам да съм наясно какво ще правя и къде ще гледам/. Приемам всякакви идеи. Благодаря предварително.
TheBeliever
03-12-2012, 16:07
Идеи за какво по-точно?
Ами прическа, рокля ... абе квото се сетите
PullMeCloser
03-12-2012, 18:23
Това да не е онова, което преди 1 година във форума го наричаха 'Бал след 7-ми клас"? :Д
dream1707
03-12-2012, 19:07
Тва не е ли като завършиш гимназия, където се събираш с хората от стария си клас.. или нещо се бъркам 8-)
PullMeCloser
03-12-2012, 19:12
Май всеки има различна теория :Д
Ако става въпрос за след 12-ти клас,не виждам какво толкова има за чудене, все пак не си малка вече и мисля, че би трябвало да можеш да подбереш тоалета и прическата си според обстановката...
strawberry88
03-13-2012, 11:00
Това да не е онова, което преди 1 година във форума го наричаха 'Бал след 7-ми клас"? :Д
Да,това е. :D :)
Да,това е. :D :)
Попринцип се нарича различно на различните места тук му казваме другарска , но съм го срещала и като прощална вечер..
Biskfitka
03-13-2012, 16:02
Това е събиране на класовете след 7ми или 8ми клас (зависи кога завършват училището ;д ) Не е кой знае какво,но момиченцата си слагат рокли и токчета и си правят прически ;д
ние на нашето завършване се нагримирахме, правихме си представление на класа в даскало, после отидохме на сладкарница, валеше дъжд, ядохме торта и пихме количка и си тръгнахме :Д
чак събирания, глупости..нее :Д
*то бях вече в гимназия (предгимназиална подготовка) и бяхме само един седми клас та да 8-)
Glam0rous
03-15-2012, 17:40
Не се чувствам комфортно да давам съвети на седмокласници как да се обличат, но според мен не сте за рокли, токчета, прически.....
broken-barbiee
03-15-2012, 17:46
Аз съм осми клас и тази година също ще имаме прощална /при нас така се казва/. Ще бъда с рокля, токчета, чантичка, прическа и всичко както си му е реда. С една приятелка замисляме по някое време в ресторанта да изскочим с някакви заешки ушички и да направим шоу, че и без това класът ни е много скучен. След 12 мислим и някоя дискотека да посетим и така. :)
Glam0rous
03-15-2012, 18:38
^ Много добра идея, само че не мисля, че ушичките ще отиват на рокля. Може да помислите за някое по-така бельо и да си сложите него ;) 100% на момчетата ще им увиснат ченетата и не само.
broken-barbiee
03-15-2012, 19:14
хаха и твоята идея не е за изпускане ама класната хич няма да ни се зарадва ако и се появим там по бельо.. иначе ние ушите ще ги сложим за 5-10мин колкото да живнем малко.. :)
Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!
broken-barbiee
03-16-2012, 10:37
Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!
Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай. :)
DisappointedDreamer
03-16-2012, 10:41
+1 И тичайте в.... ДЕТСКАТА дискотека :lol:
Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай. :)
Може да не е живяла в различни времена момичето. Може просто тя и от класа и да имат акъл в главата, и да се избрали нещо, което по върви за туко що навършители 14 години момчета и момичета.
Дискотеката не е място за вас.
Glam0rous
03-16-2012, 11:06
оставете децата да се "развиват" :D :D :D те са "по-големи за годините си" :D
DisappointedDreamer
03-16-2012, 11:20
^ :lol:
Само дето нито едно от тези дИца не знае, че "да си по-голям за годините си" не означава да пушиш, пиеш и да клатиш бедра сред светлините на прожекторите в дискотеката. Означава да си самостоятелен, независим, зрял, разбиращ последствията човек, който знае какво иска от живота и се бори, за да го постигне. А никoй един от тях не е такъв.
Glam0rous
03-16-2012, 11:29
бе остави ги, като са зле, те не могат да се видят отстрани колко са смешни и колко зле изглеждат. Просто си мислят за момента, че са много оборотни, щото ги зяпат и по-големите момчета ги имат за някаква лесна плячка и искат да ги боднат. А иначе, коментарите и мненията зад гърба си не могат да чуят.
zlatit0o
03-16-2012, 12:08
И ние след 7ми клас имахме "Другарска вечер", която беше до 10 или 11 часа, не мога да си спомня точно... Та почти всички бяхме (вкл. и аз) с рокли и тук, там токчета. Не виждам какво лошо има?
Само идеята за дискотека след 12 ми е тъпа :ДД
broken-barbiee
03-16-2012, 15:23
DisappointedDreamer разбрахме вече, че не ме харесваш може ли да не ме нападаш във всяка тема, в която реша да пиша?! Не че не мога да се справя с /сещаш се за определението надявам се/ просто не искам да си хабя ценното време за някв'а надувка като теб. ;)))) д**ай милаа! :)))))))))))))
DisappointedDreamer
03-16-2012, 15:31
Мчи, духам аз! Ама на мойто момче <3
абе ние си изкарахме добре...отидохме на диско ама до 8(все пак на 13 бяхме лол) ама не бяхме кой знае кви наконтени имаше си такива наконтени отидоха (аз си бех по блузка и дънчици :) ) и както се бяха наконтили и отидоха в тоалетните (аз се чудех що мъкнат тез големи чанти) и излязоха по възможно най-изрязаните потничета и най-късите панталонки/пола
после обаче решиха че са интересни и взеха да се преобличат пред всички на излизане ...абе кифлички си беха :D
PullMeCloser
03-16-2012, 15:36
Оф, смешна работа. :Д
13-14 годишн ще ми ходят на дискотека след 12. Хаха.
ТО и не знам в коя дискотека ще пуснат такива дечица, сигурно в тия най-гадните чалготеки.
DisappointedDreamer
03-16-2012, 15:44
Има детски дискотеки. Всички сме съгласни, че 14 годишни лапета нямат място сред 16-30 възрастни момчета/момичета след 12 в дискотека. В 12 трябва да сте по леглата и да заспиват. То и аз без това след 22.00 никъде не могат да ходят без придружител, камо ли да се шляат по токчета и полички.
Нищо лично към теб, барби. Това ми е мнението за всички 14 годишни.
^ не има си хубави ама не са до 12......
broken-barbiee
03-16-2012, 15:45
Оф, смешна работа. :Д
13-14 годишн ще ми ходят на дискотека след 12. Хаха.
ТО и не знам в коя дискотека ще пуснат такива дечица, сигурно в тия най-гадните чалготеки.
Мне, зависи дали имаш познати в дискотеката навсякъде могат да те пуснат. ;)
Glam0rous
03-16-2012, 16:08
бе аз да ти кажа по дискотеките, които ходя ако нямаш 18 забрави да те пуснат ако ще да си със сестри, братовчедки и кой ле още не (хора, които уж минават за придружители) . Лапета не съм видяла никога, а ако има ще е яко смях.
Знам, че по дискотеките в Горно нанадолно не е така, ма те и се женят на по 16..
PullMeCloser
03-16-2012, 16:23
Мне, зависи дали имаш познати в дискотеката навсякъде могат да те пуснат. ;)
Не ми ги разправяй тия. Ще те пуснат, ама друг път. Само в най-долнопробните дискотеки ще стане работата. Вече е друг въпрос на вас какво ви харесва.
Не знам, аз не си представям 13-14 годишна в 1-2 посреднощ на такова място. Мое мнение,де,то си е твоя(или ваша по-скоро) работа. Само се чудя как родителите ти те пускат. :Д
Дриймър, тук мисля, че не се говори за детска дискотека, детските дискотеки за до 22:00 часа, че и по-рано :Д
Момичето е от Свети Влас - там нещата са различни ;д .В този район имаш ли някакви познати веднага можеш да се уредиш,пък ако ще и без тях също.
О я стига сте спорили само питах как ще е добре да бъда , защото аз и рокли, прически, аксесоари, мода и темп подобни сме врагове от....... преди да се родя.........!!! И за това пишех просто исках да ми пратите идеи, които като ги използвам няма да приличам на кифла /така де ку*ва /, а просто нещо по раздвижено тъй като съм рапър и тва определено не е моя стил. За това беше темата не за дискотеките и за тва кой можел и кой не можел да ходи там и от колко до колко часа .
DisappointedDreamer
03-16-2012, 16:47
Дриймър, тук мисля, че не се говори за детска дискотека, детските дискотеки за до 22:00 часа, че и по-рано :Д
Знам, ама аз предлагам :lol: може да танцуват на песента на телетъбис :lol:
broken-barbiee
03-16-2012, 17:15
Момичето е от Свети Влас - там нещата са различни ;д .В този район имаш ли някакви познати веднага можеш да се уредиш,пък ако ще и без тях също.
Профила е на двама човека.. ;dd Аз-от Свети Влас пиша мнения в повечето случаи, а темите са на друг човек /да доуточня/. :D
И к'во, ако е модерно да се скача без бънджи от Аспаруховия, естествено, всички ще го направим в името на комформизма и световния мир? Bitch, please! Не съм толкова дърта, колкото ме изкара, но на твоите години видимо съм разсъждавала доста по - различно. Не ме разбирай погрешно, не че не съм се сърдела когато не ми даваха вечер да ходя по барове и кръчми, но веднага след като пообиколих баровете в нашия град, започнах мислено много силно да благодаря на родителите си, че не са ме пускали. А освен това дори и сега, когато мога да съм навън всяка вечер, баровете в частност чалготеките не са ми приоритет. Не се насилвайте толкова да пораснете!
Профила е на двама човека.. ;dd Аз-от Свети Влас пиша мнения в повечето случаи, а темите са на друг човек /да доуточня/. :D
добрем :D ти - от Свети Влас .. не те познавам,но съм те виждала! :)
по темата: можеш да си избереш рокля от тук www.asos.com ,за обувки можеш да обуеш токчета ако толкова много искаш,но лично за мен по-добре ще бъде ако си с нещо семпло :) ..за прическа не мисля,че трябва чак толкова да задълбочаваш.
О я стига сте спорили само питах как ще е добре да бъда , защото аз и рокли, прически, аксесоари, мода и темп подобни сме врагове от....... преди да се родя.........!!! И за това пишех просто исках да ми пратите идеи, които като ги използвам няма да приличам на кифла /така де ку*ва /, а просто нещо по раздвижено тъй като съм рапър и тва определено не е моя стил. За това беше темата не за дискотеките и за тва кой можел и кой не можел да ходи там и от колко до колко часа .
ами отиди както поискаш! попитай хората около теб с какво ще са също .... попитай приятелки дали имат някаква идея относно какво може да сложиш....абе едни тесни дънчици кецки и готина по-така блузка(не к**венска а закачлива елегантна хубава и да ти стои добре) за грима може малко да сложиш(ако ти е зор ако не недей но все пак ако не си опитна в гримирането да не се изложиш да се направиш на клоун) прическата си направи - виж експериментирай вкъщи и изпробвай какво ти стои добре и кое не и така ще знаеш за деня как ще си :)
Сигурно е че няма да съм на ток , а относно грима смятах да сложа малко спирала и малко и семпло подходящ към роклята цвят и искам да е рокля, за да подчертая разлика и да се види каква мога да бъда, защото нали се сещате ефекта както си раздърпан и ръкавите ти стигат земята да сложих рокля и прическа няква като тва няма да е много натруфено. Просто подчертавам разликата!!!
mynichkaTanq
03-17-2012, 17:25
Бъди така както ти се чувстваш комфортно.
merinceto
01-28-2013, 14:16
да това е ии вижте и аз ще имам другарска скоро и няма да се наконтя много но сас сигурност ще бада облечена :D ohh и аз не знам какво да кажа ноне мисля че са нужни прекалено много подготовка ехх това си е мое мнение и като гледам как се накарахте на онова момияенце не е много хубаво защото от нашия клас сащо има такива които ше се контят нооо аз не сам една от тях
merinceto
01-28-2013, 14:17
да не си ли чувала??
наистина си много злееееее!!!!
merinceto
01-28-2013, 14:20
оффф бе от коя даржава сте всиякииии??? да не знаете кога е другарската и какво значи другарска
Ох, много ми е сдухано сега. ;w;
Пък аз не съм имала такова. Колко тъжно. Аз 7-ми клас дори не можех да ходя на токчета, представям си само каква гледка е подобна среща.
Тамии ..^^
01-28-2013, 15:42
Абе, то няма лошо да се съберат децата, ама то става един цирк. Всички момичета като клоуни начервени и нагримирани с токчета по-високи от на майка им.. А broken-barbiee, чесно, много си ограничена. Да кажеш ,,да го д**аш милаа'' на момиче по-голямо от теб (и на акъл и на години) е много тъпо. Не се мисли за много голяма, щото тати е чичко паричко, или може би си си хванала някой такъв. Прави се на маймуна и се застарявай преждевременно, ама по едно време ще усетиш какъв боклук си станала. Най-много ги обичам тези малките пикли с големите претенции и с мръсните уста, дето псуват наляво и надясно за чудо и приказ. Да, колкото и да псувате и да си слагате камуфлаш и колкото и ц*ци да имате, ако нямате акъл, по-големи няма да станете.
youonlyliveonce
01-31-2013, 14:48
Т'ва с дискотеката нещо не ме накефи...14-годишни в дискотека? Няма ли да е по-добре да отидете на лагер?
black pearl
02-01-2013, 14:48
Апф ; дд и аз се позамислям с кво да отида и сигурно ще е някоя рокличка и сандали на платформи ... ама има време.. по важното ми е 1во да изкарам хубава оценка на изпитите :)
rihanna_shakira
02-02-2013, 00:43
Леле няма думи на къде върви света ? От 14 годишни стават лелки и се дръжат като к.....и .
Дрийм много правилно го е казала самостоятелен не ставаш когато ходиш по дискотеки и пиеш и пушиш , самостоятелен си когато си отговорен , когато имаш цели и можеш да се оправяш сам . Аз до 17 години дори на детска не са ме пускали и аз съм мрънкала , даже един път исках да излизам от прозореца но сега просто осъзнавам ,че е било за мое добро сега дори на дискотека не ми е интересно . Предпочитам домашният купон много по уютен е :) . Сега съм на 18 никой не ме спира да ходи на дискотека но просто аз нямам това желание . Иначе за облеклото смятам,че и без токчета и рокли едно момиче може да събере погледи и да се чувства красиво . Важни са нагласата и подготовката смешно е да видиш момиче на 14 на 10 см токче и къса рокличка а косата и да е мазна .
Аз лично бих заложила на дънки,обувки на равна , и някоя по ефектна блузка . Гримът и Косата нещо небрежно и леко . Например пяна или някое закачливо кокче и само гланц и малко спирала с гаранция ще събереш повече плюсове отколкото ако се появиш облечане като Кварталната к.....а