View Full Version : Имам ли шанс????
kocaki1996
03-12-2012, 16:25
Вече може да заключите (по-възможност изтрие) темата! :) Благодаря на всички ,че се отзовахте. :)
ScarlettS
03-12-2012, 16:31
Няма смисъл, иска да те разкара по заобиколен начин, казвайки че 'не и е до момчета'.
BaffaLsc
03-12-2012, 16:43
Изчакай малко, поопознай я, от 1 седмица се познавате все пак.
Такива връзки са най - неуспешни.
Опознай характера й, какво обича да прави, какво харесва (филми,музика),
с какво обича да се занимава, чак тогава я кани на кафе, покажи й, че
може да ти вярва и така.. според мен така имаш повече шанс, отколкото да й се натискаш
за кафета и разходки от 1-вата седмица :)
kocaki1996
03-12-2012, 16:46
Изчакай малко, поопознай я, от 1 седмица се познавате все пак.
Такива връзки са най - неуспешни.
Опознай характера й, какво обича да прави, какво харесва (филми,музика),
с какво обича да се занимава, чак тогава я кани на кафе, покажи й, че
може да ти вярва и така.. според мен така имаш повече шанс, отколкото да й се натискаш
за кафета и разходки от 1-вата седмица :)
Аз си оставам с надеждата и няма да се откажа. Не се отказвам лесно. Ще си общувам с нея независимо от днещният случай. Надявам се ,че след време ще се стигне и до нещо повече. :)
valdesbg
03-13-2012, 09:33
Тъп и упорит.
Авторе извади си главата от задника. Понякога хората имат различно мнение от теб, което е добре да уважаваш. Ако искаш да паднеш още по ниско - досаждай, разбира се. Но няма да те огрее повече. Било си е директно отрязване. Няма да чепкаме темата защо засега. За да си поне малко положителен герой в приказката.
MonnyMonsterr
03-13-2012, 10:12
Опознайте се по-добре като приятели. Пък по нататък може и да се получи нещо.
kocaki1996
03-13-2012, 10:28
На едно место се говори ,че направо ме е отрязала ,на друго да се опознаем по-добре.Не съм и' предлагал пак отбелязвам. Просто попитах "дали може да се видим някой ден на вън". Bремето ще си покаже. Валдес тъп може да съм ,в някои други отношения. Много мразя да ме критикуват. Не зависимо от това аз продължавам напред. Успех! :)
dimitar_ak
03-13-2012, 10:52
Опознайте се по-добре като приятели. Пък по нататък може и да се получи нещо.
Много е грешно да се сприятелиш първо с момиче, а после да се опитваш да минеш и към друго. Момичето от самото начало трябва да е наясно като каква я възприемаш. Ако не вижда желание в теб ще си останете само приятели.
valdesbg
03-13-2012, 11:18
Коцаки, мадамите усещат когато искаш да ги сваляш. Доста отрано, не пасат тревичка. А твойто си е очевадно. Видяла е че не я кефиш и щото е малко по отворена ти е казала да не се надяваш. Тъп си щото отказваш да приемеш реалността, и смяташ че с няколко мили думички и досаждане ще постигнеш нещо различно. Като мразиш да те критикуват не давай поводи за това.
Печата ти вече е сложен.
kocaki1996
03-14-2012, 12:23
Валдес ,това вече ми стана ясно. Просто по-очевидно няма на къде. Не винаги възприемам реалността. Прав си. ;)