View Full Version : "Лошо момче"
Здравейте,
аз харесвам едно момче, което е 1 година по-голямо от мен, той е от така наречените "лоши момчета" (момчета, които обичат да се подиграват на другите). Той и компанията му бяха направили конкурс до стълбището в у-ще и следователно който минеше беше оценен. Аз бях с приятелка и "оценките" ни бяха добра и лоша, за жалост не разбрах коя е за мен.
Преди няколко дена се засякохме и приятелите му посочиха нашата компания, при което той реагира "какво ме карате да ги гледам тия". Правилно ли е според вас да се откажа от него?! :)
Да.
Не ти трябва такъв, независимо ще те оцени с добра или лоша.
Мое мнение.
djipsito
03-12-2012, 22:15
Хора, дето си мислят, че държат Бог за хуя не ти трябват.
shmatarok
03-12-2012, 22:18
Не се занимавай изобщо.
Неловкия момент, когато някой ти казва, че ще те ебе в гъза и ти го приемаш като комплимент.
dimitar_ak
03-13-2012, 06:02
"Конкурс с оценки" хахаха. Това лошо момче да не е на 13?
BaffaLsc
03-13-2012, 06:04
Да се подиграваш на другите , т.е. по - слабите, не означава ,че си
лошо момче/момиче, а че си комплексиран доста здраво.
DisappointedDreamer
03-13-2012, 06:08
Ебати невръстното дите.Въобще не се занимавай.
Това не е лошо момче, това е простак!
Много романтични филми гледаш!
scandalousLady
03-13-2012, 11:54
Това не е лошо момче, това е простак!
Напълно съм съгласна!Не се занимавай въобще, освен че ще си загубиш време, ще останеш и наранена.
Бори се за него, личи си, че е свестен.
Мда и аз съм съгласна, че е простак.По-добре се откажи, няма смисъл да се занимаваш с такива..
SweetySmallDevil
03-13-2012, 17:26
такъв въздух под налягане не ти трябва ..
little-bad-girl
03-13-2012, 17:53
Бори се за него, личи си, че е свестен.
+1. :D Много ясно, че е за предпочитане да не се занимаваш с него и без това ще бъдеш разочарована..
Изсмях се като животно ;D много епични теми се пускат напоследък. Конкурса до стълбището :D :D ще ме убиете.
Glamour92
03-13-2012, 18:10
"лоши момчета" (момчета, които обичат да се подиграват на другите).
На туй ще ме извиняваш му се вика понародному "комплексар",не лошо момче...
Занимавай се,ако си нямаш друга работа.
Няма смисъл...
http://legacy-cdn.smosh.com/smosh-pit/112010/alone1.jpg
Ще го кажа по-меко.Уникално "плоска си" без извинение РОФЛ.Откога лошите момчета са тези,които се подиграват с хората.. еми и аз се подигравам с някои хора,но не съм лошо момиче :D
Angeleyes
03-13-2012, 19:34
Хаха и даже питаш дали да се откажеш от него???Т'ва е поредния пикльо дето се прави на разбирач...