View Full Version : Elsève Пълно възстановяване
http://static1.framar.bg/product/ELSEVE-shampoo.jpg
Ползвали ли сте от този шампоан и какво мислите за шампоана .. мисля да си го купя,но не съм сигурна имам и косопад и се страхувам да не стане нещо , моля ви кажете ми добър ли е този шампоан или ако може друг да ми поръчате .. :) мерсии ..
bloodymirror
03-14-2012, 16:03
След като имаш и косопад,въобще не си играй да се къпеш с такъв боклук,пълен с парабени.На мене дето ми е нормална и гъста косата,ми се появи пърхот и представи си колко трябва да е бъкан с химия,след като дори отстрани главата ми беше зачервена,купи си някакъв по-скъп и стойностен шампоан,не очаквай да ти се възстанови от Елсев. А за косопада бих ти препоръчала едно много ефикасно нещо-сок от чесън,потърси в гугъл пише по-подробно :)
FuCKkK13
03-14-2012, 16:04
хубав е ;)
И аз искам да знам. Има ли доволни? Други мнения?
Еми на мене много ми се омазняваше косата от него
FuCKkK13
03-14-2012, 16:47
^ до коса си е всичко и до чувствителен скалп и т.н. ако авторката е решила да спира косопада определено нещо по-качествено :)
strawberry88
03-14-2012, 16:50
Лелята на една приятелка го изполва преди и бяха почнали да и падат направо кичури коса. :X :?
qkakukla2
03-14-2012, 16:58
Ужасен е по-добре някой за 2лв. отколкото този.
Елсев е един от най-гадните шампоани, които съм ползвала. Съжалявах много.
Glam0rous
03-15-2012, 15:56
Шампоан като шампоан е, нищо особено. Няма да ти помогне за някой проблем с косата, но мирише хубаво и прави пяна. До колкото си спомням от състава му, поне на този в новата опаковка има що годе щадящи пенители (много вредни за косата, Herbal Essences i Dove имат много по-гадни, да не говорим за скъпи шампоани) . Не си заслужава 7 лева, колкото го гледах, има с абсолютно същия състав за по-малко.
Аз бях доволна като го използвах, но за косопад много ми помага хининовия на Клоран. Препоръчвам ти него!
Странно, тук има доста отрицателни мнения за точно този шампоан, а аз много го харесвам. Косата ми е суха, но от този шампоан ми е много по-добре.
Иначе на авторката не й го препоръчвам щом има косопад, трябва нещо по-ефикасно в тази област. Има един шампоан Fitoval към него има и хранителна добавка, преди години косата ми падаше на кичури буквално (без никаква причина!) и си взех капсулите и шампоана. Честно казано благодарение на него в момента имам коса...
babylofzz
03-16-2012, 11:37
От този ми се сплесква и омазнява косата.
Имах шампоан на Елсев,само че от друга серия и аз също не съм доволна.Омазни ми косата,имах пърхот - но все пак все пак всичко си е до човек,при теб може да не е така !
Sickness94
03-17-2012, 10:19
Много е силен според мен. Дотолкава,че при първите няколко измивяния ми я правеше лъскава и всичко беше наред,след това почна да ми я изсушава супер много. Аз имам и тоя volume и като че ли съм по-доволна от него,не ми става на слама поне.