Влез

View Full Version : Искам да споделя много неща, но няма на кой...

kircho940
03-14-2012, 17:58
Здравейте. Не знам и аз защо правя тази тема и не знам дали това е точният раздел за публикуването на подобна тема... Обаче имам нужда да споделя много неща, а пък няма на кой... Дори и да споделя на някого, няма да стане нищо и най-много да му стане досадно и изобщо няма да ме разбере... Даже ще ми стане още по-неприятно, че както винаги никой не ме разбира... Всеки иска да може да сподели с някой неща, които го тревожат или за проблемите си, но не винаги има на кого... Не знам и аз защо правя тази тема... Не знам също и какви съвети можете да ми дадете, но вярвайте ми, някак си имам чувството, че затварям всичко в себе си и се измъчвам непрекъснато от какви ли не неща... Измъчвам се дори и от най-безобидното нещо. Няма и секунда, в която да не мисля за нещо неприятно, а искам просто така да си мисля нормални неща... Не знам какво ми става!

nIkEnCeTy_bE
03-14-2012, 18:02
Понякога е хубаво да си излизаш мъката на някой непознат, в някой форум, но не ти го препоръчвам, дори и тук. Нямаш ли приятел, който ти е близък, който е до теб? Родителите ти - споделяш ли с тях?

kircho940
03-14-2012, 20:27
С родителите ми, особено с баща ми е много трудно да споделям... А за приятел... мисля, че не... Тоест, нямам някой приятел, на който да вярвам безрезервно и да мога да споделя всичко и да знам, че ще ме разбере напълно.

kitty02
03-15-2012, 06:40
Не е ли най-добре да поговориш с психолог?