View Full Version : "Неловко"
Така имам едно въпросче..да кажем, че харесвам едно момче, с което не се познаваме много,много - той знае за чувствата ми и видимо показва интерес, но въпросъте, че отбягва темата за мен или като го попитат защо не общуваме много в казла, че му е неловко..как да го приемам това, че му е неловко, че го е срам или просто, че не му е приятно ?
БожиятАгнец
03-16-2012, 07:08
Може би поведението ти го кара да се чувства така.
В смисъл трябва да съм по отпусната, по мила и по разговорлива, или да не му досаждам ? :)
Или чувствата, които не споделя. Поне така мирише.
valdesbg
03-16-2012, 07:14
Пича не обича навлеци явно. А що си излязла столкър в неговите очи - нямам идея :)
Ама и на мен ще ми е най-малкото странно да разбера че някоя ме харесва, без аз дори да я познавам.
Ние се познаваме, в смсиъл говорим си просто не сме 1ви приятели, той е доста миличък, веднъж бях разстроена и той беше питал приятелката ми какво ми е..иначе той е от типа момчето, които не биха си признали мн мн дълго време..имаше моменти, вкоито си играехме на развален телефон " питай го това, питай го онова" и щом го попитаха з амен той се изчервяваше и казваше нензма ..понякога се усмихваше понякога навеждаше глава и това е..може и да съм навлек ;дд
БожиятАгнец
03-16-2012, 07:46
играехме на развален телефон
Ъм...На колко сте години? 8-)
Ами ние не в буквален смсиъсл имах предвид, че карах приятели да питат за мен
Ти кажи все пак, пък ние ще я добавим тая една годинка от доуточнението ти.
На 15 забравих да анпиша в миналия коментар..