View Full Version : Китайски сутиени - пробвали ли сте? Каква е разликата с Българските?
drew2859
03-16-2012, 06:51
Здравейте!
Имам един проблем с китайските сутиени - едва намирам такъв с чашка Д или ДД и когато намрря обиколката ми е адски голяма!
Вие имате ли такива проблеми с тях? Българското бельо по добро ли е откъм размери?
Някой който е пробвал да пише, плс...
TheBeliever
03-16-2012, 06:55
По принцип е доста трудно да се намери сутиен с чашка Д и малка обиколка, без значение кой е производителя. Просто магазините не ги зареждат защото малко се търсят.
Предлагам ти да търсиш в по-големите и заредени магазини за бельо.
drew2859
03-16-2012, 06:57
Благодаря за бързия отговор. Там е работата, че съм объркана. На китайските като нося Д и ДД можев на българските да съм за Ц... всичко се разминава и ми е трудно а проблевма е че и нямам възможност за по -скъп сутиен...
Затова все към китайските гледам.
Някое момиче ако си е купувало и е минало през това да пише.
Вие откъде си взимате, как си намирате сутиени??
TheBeliever
03-16-2012, 07:05
Аз затова и не гледам много-много какво пише на етикета, а си избирам на око и пробвам. Сега ако си разгледам сутиените имам и Ц и Б, като ми стоят еднакво удобно.
Колкото до цената - повече от 6-7лв мисля, че не съм давала за сутиен и пазарувам от проверени квартални магазинчета.
Аз залагам на българското бельо. Има една фирма Hristy се казва и съм много доволна от сутиените им. И китайски съм купувала, ама не ми харесват, лесно се късат ии по-скоро лесно се отпускат някак си. Освен това наистина номерацията им е супер объркана и нямам идея как точно върви, продавачката (ходя в едно квартално магазинче) е мн любезна и ми ги нацелва някак. А иначе от българските си знам кой номер нося и нямам проблем, на почти вс бг фирми, които съм имала сутиени номера си ми е един и същ.
kitten8m
03-16-2012, 07:35
Пробвай да си купиш сутиен с подходяща чашка и да го подгънеш на обиколка сама. Аз съм го правила.
FuCKkK13
03-16-2012, 07:56
^ да и това е вариант..
drew2859
03-16-2012, 08:51
Ще опитам по поръчка... видях един онлайн магазин и писах. да видима
Ще опитам по поръчка... видях един онлайн магазин и писах. да видима
Ама как ще си купиш сутиен по поръчка? Смисъл без да го пробваш, как ще разбереш дали е удобен, дали ти става изобщо?
drew2859
03-16-2012, 08:57
Ами аз нося само един вид сутиени, с определен вид на чашката и много дебело коланче което да държи бюста. Този тип сутиени са еднакви. Просто ще кажа да е чашка Д и много малка обиколка до 70см. и ще стане :) Всички Д-та от този модел който искам ми седят супер удобно, но да видим дали ще ми направят ако не ще си ги скъся сама
Ами аз нося само един вид сутиени, с определен вид на чашката и много дебело коланче което да държи бюста. Този тип сутиени са еднакви. Просто ще кажа да е чашка Д и много малка обиколка до 70см. и ще стане :) Всички Д-та от този модел който искам ми седят супер удобно, но да видим дали ще ми направят ако не ще си ги скъся сама
Дано да ти стане. Аз така на сляпо... нз не мога :D
drew2859
03-16-2012, 08:59
ами какво да ти кажа - имам ли избор :Д :Д
китайските за боклуци ! Аз имам само българско бельо на lizabel и съм много доволна !
drew2859
03-16-2012, 11:08
И там малко мъчно да намеря 70Д...
Но иначе са хубави сигурно, има избор и добра кройка.. само дето съм тийнче и не вадя пари и не мога да си купя 5 - 6 сутиена от по 20 - 30лв....