View Full Version : Направих грешка..
Офф.. супер шибано ми е ... света ми се обърна, не съм същия... Момичето, което истински обичам загубих и то по изцяло моя вина :@ Всичко почна с 1 публикация в фейсбоклука и само я притисках за кой, за кой се отнася. Изглежда до такава степен, че... абе ужасна грешка направих и сега не знам как да я поправя и въобще има ли връщане назаз. jack11 също бе пуснал такава тема, но тук вниманието е върху мен и вече безцелният ми съсипан живот :( А ако не може да се поправи-какво ще правя. Знам къде татко си държи пистолета, така че ако не го превъзмогна... напрао хвърлям топа... :( Нещата тамън потръгнаха, а аз наклепах всичко с черна боя... :(
Blitzcrank
03-16-2012, 21:45
Нищо не разбрах...
Значи, публикацията е:
"Може да не си близо до мен, но си винаги в мислите ми <3" и аз постоянно питах за кой се отнася, но тя нищо не каза и накрая я питах дали имам шанс с нея-каза ми "не", аз питам "защо?" и ми отговори "всичко почна с публикацията!". Питах я дали ако не съм бил толкова наивен е било различно, каза ми "да". Та имам ли шанс да поправя това, което сторих? :(
valdesbg
03-17-2012, 00:40
Гръмни се.. за по сигурно два пъти.
galiichka961
03-17-2012, 00:47
Просто и обясни, че това си го направил от ревност. Кажи и че много я обичаш и не си искал да я притискаш. Тя ако наистина те обича, ще те разбере. :)
valdesbg
03-17-2012, 00:48
^Ама мрънкате що момчетата са мъжеНствени, нали?
DisappointedDreamer
03-17-2012, 00:49
Просто и обясни, че това си го направил от ревност. Кажи и че много я обичаш и не си искал да я притискаш. Тя ако наистина те обича, ще те разбере. :)
Тя не иска да има нищо общо с него, ти "тя ако те обича".
Въобще не се занимавай. You've blown away your chance.
GreenFairy
03-17-2012, 07:01
По това аз разбирам, че дори не ходите, така ли?
fluffy_^
03-17-2012, 07:57
хаха за какви шансове говориш тя изобщо не го е обичала.Тя ако го обичаше защо по дяволите го е написала тва ;)Все едно ти да ходиш с някой да му казваш че го обичаш и той да ти казва и че той те обича обаче все пак ако някоя си ейтам надалече се върне ще те зареже голяма любов няма що. o.O само дадох пример...Можеш да оправиш нещата,но тя не те залужава ;) Покажи и колкото можеш по-рано че ти е все тая за нея. :)
По това аз разбирам, че дори не ходите, така ли?
:( точно де ...
GreenFairy
03-17-2012, 08:08
Ми тогава какво се филмираш? Не е като да си я спечелил и сега да си я загубил. Пробвай се пак и този път не бъди чак толкова настойчив, че да си й досаден.
Можеше да не си такава песимистка ...
Ще последвам мнението на galiichka961
XHAHXAHXAH
Обичта така се постига.. еб.аси досадника хвани се гръмни!
Lilly777
03-17-2012, 16:14
Авеее я влез в реалния свят малко бе какви фейсбуци какво нещо,ако така ще показвате обичта си и ако заради това ще се разделяте наистина имате проблем и то психически!!!
Онова с пистолета ми хареса давай смело няма да липсваш на никой :lol:
Днешно време сички сте се вкарали в филма направо жал ми става ужас :(
Тука май автора е на принципа "Аз ходя с нея, ама тя не знае, ще я питам дали може... "
Glamour92
03-17-2012, 18:26
Можеше да не си такава песимистка ...
Виж,това,че хората не ти казват онова,за което ушите ти мечтаят,не значи,че трябва да игнорираш мненията им...
В твоя случай всичко,което трябва да направиш е да оставиш момичето намира.
Нежна Красота
03-17-2012, 19:09
Не дай боже! Ти явно нищо не си схванал! Вие с мацката не сте ходили и тя определено не те обича дори те е отрязала по най-гадния начин, т.е. каквото и да последваш нищо няма да промениш, за това най-добре спри да и досаждаш. ;)
Blitzcrank
03-17-2012, 22:20
Да ви еба и тъпите фейсбууууууци...Иди говори с нея очи в очи...
BaffaLsc
03-18-2012, 08:02
Я се стегни.
Blitzcrank
03-18-2012, 17:33
Я се стегни.
тва мислех да добавя
Аве момче я се стегни.Кви са тея писания,пък не ходите...
elenka0093
03-18-2012, 18:44
тихо,тихо,че може наистина да го направи :(
лошите случки са добри уроци, кофти, но факт.
направил си лошо впечатление, като си досаждал 100 пъти, така че аз те съветвам просто да й се извиниш, но без много драматизми, за да излезеш с чест и достойнство от ситуацията. кажи й: "извинявай, че прекалих с въпросите." или нещо в този дух, СЕМПЛО, много СЕМПЛО; не прави грешката пак да емоционалничиш като някак истерик, само се излагаш. забрави да й обясняваш: "оле, какъв идиот съм, мразя се, баси балъка и глупака дето съм, извинявай, обичам те". БЕЗ ТАКИВА. не се обиждай. нито пред нея, нито пред себе си!
и още нещо - ти явно никога не си имал шанс с нея, ако съдим по написаното. просто и ясно. така че нищо не си губил. и тя не те е харесвала, явно дори не те е забелязвала. сега просто си се изложил. ако искаш да оправиш евентуално това впечатление се отдръпни от нея. извини се, както ти казах, по най-семплия начин, и не й досаждай повече. въобще не й пиши или нещо такова. и без друго не е като да те е обичала. след време като се оправят нещата, може и пак да опиташ. разбира се, без да я задушаваш или разпитваш маниакално.
но на тоя етап не се надявай на нищо и не предприемай нищо.
и недей да говориш за самоубийства. никой не е умирал от любов. хората и по-сериозни проблеми имат и не са си теглили куршума. бъди силен, бъди достоен човек. не малодушен плужек.
Хюстън имаме проблем: Филмиран пикльо със свръх активност у Гейсбука.
Щял да се гърми - ха ха ха. Искрено ме разсмя.
britonchyy
03-18-2012, 21:34
imal li si nqkfa wruzka s neq { smisul hodili li ste } ? ili prosty si q hareswal {zaribqwal} ???
Чудя се между нея и теб кой е по-зле ..
JoLLiE92
03-21-2012, 15:45
Пич, не винаги публикациите имат за кого да са, понякога може просто да и е харесала мисълта или картинката или каквото там. Без драми моля :)
simon4et0o
04-08-2012, 19:10
axaxaxaxaaaaaa :D:D:D
Първо с думите си предизвика смях у мен, не искам да мисля държанитето ти какво е .. ОСЪЗНАЙ СЕ!
Говори с нея очи в очи!!
SmilezZz
04-11-2012, 15:15
:( точно де ...
Депресиращо си тъп, Саше!
Осъзнай се. Не ходите, а ти и държиш сметка какви публикации си е публикувала. Нямаш право.
Вместо да показваш колко си нахален, да беше й показал, че е по - специална за теб, да я поканиш на среща
и тем подобни. Можеше пък и да се получи нещо.
Ама тя вече ти го е казала - не се занимавай с нея , не иска нищо общо с тебе.
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ, ПРИЯТЕЛЮ.
ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДРУГО МОМИЧЕ, КОЕТО ДА НЕ ТЕ ОБИЧА И ДА РЕВНУВАШ. СПОКО
Абе авторът е на 13, какво очаквате.
Иначе, авторе, спокойно и ти ще пораснеш!
Много ме кефи как във форум за тийнове, всички изтъкват възрастта, сякаш са много по-зрели.
JoLLiE92
04-13-2012, 09:27
Много ме кефи как във форум за тийнове, всички изтъкват възрастта, сякаш са много по-зрели.
много обичам как във форум за тийнове някой ми казва "малка си, ще разбереш като пораснеш" след като ник-а ми очевидно показва на колко съм, а той е на по-малко .... ;д
Прочети поста на автора отново и ми кажи, че това един зрял човек може да го напише. (:
хехехехехе малак слушай ме сега вие не ходите дори ако я обичаш кажи и че тва е "just face" и че си згрешил :) when you do something wrong its hard go repair it
marin_9867
04-13-2012, 14:58
Ване знам, че е кофти ама я зарежи :) Ти си един те са много :) Тегли и една майна и си гледай на пред тренирай с ники и след 2-3 години ше ти е в + това :P Смелата ти мъж ли си или на петела шията :D
marin_9867
04-13-2012, 15:05
Прочети поста на автора отново и ми кажи, че това един зрял човек може да го напише. (:
Хмммм.. ти познаваш ли го лично :) Не... Еми опознай го и тогава давай мнение ;)
StolenBliss
04-15-2012, 13:29
Знам къде татко си държи пистолета, така че ако не го превъзмогна... напрао хвърлям топа..
Тва ти изречение, напълно ме отказа да ти давам съвети, само щи кажа, че си тъп..
LoveMeIfYouDare
04-15-2012, 13:38
fo'real.. доста тъпо разсъждаваш