View Full Version : Мъжкото мнение.
little-bad-girl
03-17-2012, 12:36
Момчета дайте мнение за тази рокля http://www.roklite.com/catalog/product_info.php?cPath=49&products_id=2153 . Изключително много ми харесва, но не мога да реша дали да си я купя. Вие сте!
П.П.: И момичета може да изразяват мнение, не е задължително само момчетата.. :D
Хубава е ,харесва ми .Момиче съм.
nIkEnCeTy_bE
03-17-2012, 12:41
И на мен ми харесва.
little-bad-girl
03-17-2012, 12:47
Току що намерих същата, но в друг цвят. http://www.roklite.com/catalog/product_info.php?cPath=49&products_id=2152 коя е по-хубава според вас? :)
broken-barbiee
03-17-2012, 13:33
И двете рокли са хубави, но не биха стояли добре на всяко тяло. :) /момиче съм/.
на мен не ми харесва ;/ може да е от модела ама... по-добре да ти кажа истината от колкото да те лъжа
nIkEnCeTy_bE
03-17-2012, 14:01
И двете рокли са хубави, но не биха стояли добре на всяко тяло. :) /момиче съм/.
Да, и това го има. Виж как ще ти стои. Бялата изглежда по секси.
DesireToFire
03-17-2012, 14:29
Бялата ми харесва повече :)
ccdesigns
03-17-2012, 14:32
Не е лоша. Виждал съм и по-хубави де, но и тази си е хубава :) Бялата по-ми харесва иначе.
Sanguine
03-17-2012, 19:22
Бялата. Харесва ми, макар че вкарва малко строгост и ако не се разчупи с нещо, няма да е добра идея за по-млади момичета(14-17г). Ако имаш по-големичък бюст и тъничка талия-идеално, но иначе не е най-добрият избор.
little-bad-girl
03-17-2012, 19:28
Бялата. Харесва ми, макар че вкарва малко строгост и ако не се разчупи с нещо, няма да е добра идея за по-млади момичета(14-17г). Ако имаш по-големичък бюст и тъничка талия-идеално, но иначе не е най-добрият избор.
Бюста ми е малко по-голям от нормалното за тялото ми, а талията ми е нормална.. това ще рече ли, че няма да ми стои добре? :(
Sanguine
03-17-2012, 19:35
Е,що? Супер ще ти седи тогава. Виж как е оформено деколтето- малкият бюст ще изглежда грозно в него според мен, щом не го изпълва.
Линиите оптически ще издължават фигурата, но няма какво да прикрие паласки или коремче.
Muaythaifighter
03-17-2012, 19:44
stiga da e vtalena e ok
Публикувай твоя снимка, само тогава мога да ти кажа дали подобно нещо би ти отивало.
anonymous708973
03-18-2012, 08:34
Готина е, бялата повече ми харесва. Виж дали по-голямата част от роклята (тоест, бялата част) е от памук, защото ако и тя е от сатен като лентите, ще изглежда адски евтино.
little-bad-girl
03-18-2012, 11:08
Готина е, бялата повече ми харесва. Виж дали по-голямата част от роклята (тоест, бялата част) е от памук, защото ако и тя е от сатен като лентите, ще изглежда адски евтино.
Сега погледнах и никъде не пишеше, но мисля че бялата част е от памук. :)
Черната ме кефи и, ако наистина имаш големи цици, бих та минал, ако та вида в тая рокличка. При все, че не си дебела. Аре жива и здрава, беги пазарувай!
little-bad-girl
03-18-2012, 18:02
Черната ме кефи и, ако наистина имаш големи цици, бих та минал, ако та вида в тая рокличка. При все, че не си дебела. Аре жива и здрава, беги пазарувай!
Под това да разбирам ли, че рокличката е няква к*рвенска? :D
не, бялата рокля си вземи
и все пак, дай снимка в цял ръст да те видим, да преценим? :Д
Cold_Tearsss
03-18-2012, 19:11
Аз за момичето ще дам, ама за роклята не знам.
little-bad-girl
03-18-2012, 19:14
не, бялата рокля си вземи
и все пак, дай снимка в цял ръст да те видим, да преценим? :Д
Нямам в цял ръст.. :D
Не ме кефи честно казано...
Или на тия моделки им стои отвратително.
ПС: Просто моето честно мнение... :)
sToyAncHo
03-18-2012, 19:33
Роклята ще седи добре на подходящото тяло :) Ние няма как на сляпо да преценим дали ще ти ходи, ако нямаш снимка в цял ръст :) Единственото, което можем да кажем, че роклята е хубава и да гадаем дали ще ти стои добре :)
little-bad-girl
03-19-2012, 19:20
Отказах се от тази, че нещо не ми вдъхва доверие и днес си поръчах тази http://www.roklite.com/catalog/product_info.php?cPath=53&products_id=1115 мнения?
DisappointedDreamer
03-19-2012, 19:43
Първите два модела бяха ужасни. А последната прилича на чершаф. Какво да ти кажа, хубава е, но не е нещо, което грабва окото.
Момиче съм.
Циците и задника хващат мъжкото око.
Момче съм.
Циците и задника хващат мъжкото око.
Момче съм.
Абе човек, къртиш с коментарите си :razz:
По темата: 1-вата рокля най-много ми хареса от всички.
Момиче съм.
SHPAIdURmeN
03-20-2012, 20:12
1-Вата рокля най-много ми хареса и както по на горе "DisappointedDreamer" написа последната наистина прилича на чершаф
Ако имаш хубаво тяло (талия и всичко ще ти седи добре)
Momche
nIkEnCeTy_bE
03-20-2012, 20:16
Ако си слаба, във втората ще се губиш. Дано поне имаш хубав бюст, за да наблегнеш на него с тази рокля. Иначе ми харесва, де, като се има предвид, че съм се запалила по белите рокли. Дано и не си нисичка, че тогава няма да изглежда добре.
little-bad-girl
03-22-2012, 17:15
Роклята дойде днес. Стои ми добре. На бюст дори по-добре от тая на снимката /ех, да се похваля и аз с нещо/ и ми е точно по мярка. Харесах се. :)
Не ми харесват такива като последната в стил арабски шейх
първата бяла е хубава :)
sofityoy
03-23-2012, 18:08
Мисля,че е прекрасна!!!Ако тялото ти е подходящо за нея-ВЗИМАЙ СВЕТКАВИЧНО!
ПП. Момиче съм...
TheStar7
03-23-2012, 18:53
Ам един съвет, ако искаш да впечетлиш дадено момче си вземи нещо впито :)) Иначе последната рокля лично на мен не ми харесва, но все пак твое мнение.
Ам един съвет, ако искаш да впечетлиш дадено момче си вземи нещо впито :)) Иначе последната рокля лично на мен не ми харесва, но все пак твое мнение.
"ко искаш да впечетлиш дадено момче", което да те е.е си взимай впити рокли, мхм..
пс. много ми харесва "чаршафа"
Този тип рокли придават някаква очарователна нежност.