View Full Version : Навлажняване
Здравейте :) Искам да ви попитам нещо относно навлажнявате при момичетата.. С приятелката ми когато се натискаме или правим секс не се навлажнява, а ... сама признава и си личи, че е много възбудена ;хх.. обаче изобщо не се навлажнява съвети илии отговори ? :х
По-дълга любовна игра? Лубрикант?
ми.. съвсем скоро ще опитам първото... а ако не стане ще опра до лубриканта
Lilly777
03-17-2012, 18:18
Лубрикантче,пич :)
а дали има нещо общо, че съм и първи и сме правили 1-2 пъти секс.. ? мисля, че не..
DragonLady
03-17-2012, 18:52
Ако се притеснява все още, да има връзка. Не се отпуска достатъчно, от там и проблема с овлажняването. Ако нищо друго не помогне - лубрикант.
за връзка не се притеснява, но от секса се притеснява..
Сигурно й е трудно да се отпусне, пробвай да я предразположиш по-добре, да си поиграете повече..
DragonLady
03-17-2012, 19:01
за връзка не се притеснява, но от секса се притеснява..
Е аз това имах в предвид :) Ако се притеснява като тръгнете да прави секс ( вкл. любовната игра ) нормално да не се овлажни. Спре ли да се притеснява, няма да го има тоя проблем, че е суха отдолу.
Не разбирам обаче как може да правиш секс с някой( който се предполага че обичаш или поне желаеш сексуално ), и да имаш притеснения и срам пред него.
може би малко все още се срамува...
anonymous708973
03-18-2012, 08:31
Айде, айде, вас не ви е било срам първите няколко пъти, така ли? Разбирам да са от няколко месеца заедно или поне да бяха правили повечко секс, ама не са, нормално е да й е странно още.
Играйте си повече, ако има нужда от допълнително овлажняване - слюнката е най-удобният вариант, може и лубрикант, естествено.