Влез

View Full Version : СПОРЕД ВАС, ЩЕ УСПЕЯ ЛИ?

s0phie
03-17-2012, 17:59
Здравейте, хмм аз искам просто съвет дали според вас ще успея и ако имате някакви забележки-държа да ги чуя! Аз съм момиче с доста тежък кокал като цяло... изглеждам по-слаба, от колкото се оказва, че съмм, когато ме вдигнат, но разликата не е голяма.... значи аз съм 57-58 кг НАЙ-МНОГО! Висока съм 1,60 и знам, че съм пълна, нооо искам да сваля.... искам доо началото на Юни месец да стана 48 кг .... планът ми е да ям на закусна някъв плод или нещо сладко а, обедът да ми е нещо, което не е тестено или мазно... ще отбягвам пърженото... и така..., а вечерята ми ще е към 7часа най-късно и щее е салата, месо.. и това е.. ще си позволявам натурални сокове, но не и газираните боклуци..... започвам да ходя на Тае Бо 3 пъти в седмицата иии ще тичам понякога... също така имам и велоергометър, който ще го карам също понякога.... когато посваля килограми ще започна и коремни преси, за да стегна коремчето повечко. Какво мислите? Ще успея ли? Някакви забележки?

bog4eto
03-17-2012, 18:33
О, звучи добре.
Като цяло наблегни на лека закуска и вечеря и по-стабилен обяд(т.е. месо).
Иначе може да наблегнеш повечко на тичането в някой парк, вместо този велоергометър, доста по-отпускащо е и освежаващо. :)
Успех!

Whitebat
03-17-2012, 18:41
при отслабването има 3 неща които най - много трябва да се избягват и това са - пържено , мазно и панирано. За 3 месеца искаш да свалиш около 10 кг , което е в нормите , но ти препоръчвам да не пиеш натурални сокове защото и те са боклуци , а само вода ( е може да направиш изключение 1 седмицата примерно и да си вземеш нещо от сорта ест :D ) не е хубаво да се лишаваш от храна , само гледай да тичаш поне 5 -6 пъти в седмица и би трябвало да успееш :)

успех :P

divacheee
03-17-2012, 18:59
Само ми кажи защо точно 48 ?

Merkantilniq
03-17-2012, 19:06
Когато се почустваш гладна хапвай помалко плод или нещо друго,но не гладувай ии яж пак 4-5 пъти на ден оризовки,плодове,риба,зеле чуци,ти си знаеш,това е моето мнение :) Но само да си кажа,аз харесвам пълните момичета,както и много други момчета,просто харесвай тялото си,защо да се стремим към наложените стандарти :) , винаги ще има и някой друг да го хареса.

VERSACHETO
03-17-2012, 19:36
Идеята ти звучи много добре, дано успееш! Ще е яко ако споделяш от време на време прогреса! :)

:smt007 Justin :smt007 много те обичааааааам :smt007 :smt007 :smt007
http://idreamabout.org/images/kinti.jpg

s0phie
03-17-2012, 20:39
Благодаря ви! Искам 48, защото съм ниска и някак тези кг ми харесват... може да е малко по-малко... примерно 50, но не и повече... аз лично много се харесвам 50кг и изглеждам доста добре тогава, защото, както казах, съм с тежак кокал... много тежак... :Д но благодаря ви много : ))

DownloadVirus
03-17-2012, 20:46
Не..Така не се прави мойто момиче..

Chacho
03-17-2012, 21:10
Само ми кажи защо точно 48 ?

Не звучи ли добре?

litlle_devil
03-17-2012, 21:18
Лично аз не успях да отслабна. Незнам дали е от волята ми или не, но след време започнах да свалям и за едно лято свалих. Е, едва ли да са 10 кг, но пак е нещо. Според мен не трябва да се лишаваш от храна, защото знаеш, както се казва "забраненото е най-сладко" и едва ли да издържиш толкова дълго без да похапнеш нещо сладичко. Лично аз не бих издържала на напъна. И все пак, успех!

cyclops
03-17-2012, 23:03
За спорта, добре. Ама наблегни на по-стабилна закуска и месото го прибави към обяда. Т.е. по-обилна закуска и обяд , а вечерята да е лека.

divacheee
03-18-2012, 05:35
Не звучи ли добре?

На мен не ми звучи добре !! ..

FuCKkK13
03-18-2012, 05:53
На мен не ми звучи добре !! ..
може би иска да е толкова,защото по принцип нормално е ръста - 110 :)

иначе аз съм против натуралните сокове.. ако ще пиеш сок си купуваш няколко плода и ги изстискваш.. може и компоти да си разбиваш с миксера ако ти харесва де ;д .. т.е. не от тия купените.. браво за газираното.. старай се да не ядеш неща от магазина като бейкролс и т.н. никакви снаксове и т.н. .. сладичко можеш да си похапваш 1-2 пъти в седмицата - натурален шоколад ! ... пържено както ти казаха спираш.. наблягай повечко на зеленчуци и плодове... браво за тренировките,но и аз съм ЗА да тичаш навън... друго не се сещам,но като цяло това е :)
бтв. поздравления,че си решила да си оправиш тялото :) според мен ще успееш.. успех :)

anonymous708973
03-18-2012, 07:50
Добре звучи. Не гледай килограми, а фигура. И аз съм с тежък кокал и тежа повече от момиче със същото телосложение, но по-ниска с 4-5 см.

BaffaLsc
03-18-2012, 08:09
Хмммм, и като постигнеш това, което искаш, после пак ли ще си свинкяш като прасенце?
Ако ще 'почваш нещо такова, ще се отнасяш сериозно.
+ т'ва 'почни лека атлетика, к'во е т'ва тае бо....

sweetxstar
03-18-2012, 08:26
48 o.O чуваш ли се ;д, не гледай кантара просто продължавай да спазваш този режим, докато постигнеш желаният резултат!!! ;)

divacheee
03-18-2012, 09:27
може и компоти да си разбиваш с миксера ако ти харесва де ;д ..

АААа без компоти .. пълни са със захар :д

s0phie
03-18-2012, 09:50
ами не! Няма да почна да ям като прасе... никога не съм стигала тези килограми и се чувствам ЗЛЕ! Ще ги сваля и ще си хапвам нормално, като спорта няма да го спирам дори.... качих килограми когато спрях да спортувам и в продължение на няколко месеца бях в депресия..... 6 ЧОВЕКА от моето семейство просто си заминаха ( починаха ) .... та така.. : )) Но няма да ям както преди.. : ) закуската ще я направя по-обилна... с плодче и не зная какво друго, а обядът месо, мл. продукти... и тн, като вечерята ще е някаква салатка

6y6a
03-18-2012, 10:17
Времето се оправя излизай да тичаш ако не всеки ден поне 3 пъти в седмицата. Прави упражнения, които да стягат мускулите ти, защото само с диета нищо чудно да ти се отпусне кожата, а това изглежда много грозно. Плодове избягвай банани от тях не се слабее, яж салати, но без олио и сол, никакво сладко, а ако ядеш нека бъде черен шоколад, но не от тези на своге, защото те са с много захар, може би на линдт той е с по-високо съдържание на какао отколкото захар и с него няма да качваш толкова колкото с другите. Яж месо то също помага, но да не е пържено, а ако е печено пак да е без мазнина. Можеш да ядеш сварени яйца или пържени, но без мазнина, кисело мляко с висока масленост,сирене но в умерени количества.Не гладувай в никакъв случай ако искаш яж и по 6 пъти а ден, но по-малко и бавно, защото когато ядеш ти трябват 20 минути докато разбереш, че си се наял, а до тогава всъщност преяждаш.