PDA

View Full Version : Да тегля ли чертата?

ninaa12
03-18-2012, 16:09
Здравейте... моля ви прочетете го извинявам се ако стане дългичко .. просто точно в този момент имам нужда от други мнения защото аз не съм в състояние да погледна реално на нещата. С приятеля ми тръгнахме на 8 ноември миналата година ... официално всичко идеално само че 1 месец преди това септември октомври някъде пак беше нещо като "Заедно сме" ... просто никой не знаеше .. имаше целувки излизания всичко тип топ. Обаче сега наскоро си казах .. има нещо не може да е толкова перфектен и т.н просто усещах че ме лъже за нещо. Но аз попринцип му нямах много доверие ... и сега следва защо съм с него .. еми дори аз самата не мога да си го призная сама пред себе си .. но да. Обичам го много и не искам да се разделяме не исках и да ме лъже. Днеска му влязох в скайпа бях в тях и видях как точно на 4 ноември си е писал с момичето с което преди са се зарибявали. Беше и писал някакви неща от рода на " ама аз искам теб" " ти вече ми се даде веднъж- това като го питах какво означава ми каза че е имал предвид това че тя го е харесвала " ... пак излъга ... както и да е .. За рождения му ден .. канише я .. аз нямам нищо против,да щеше да ми стане гадно признавам но се ядосах защото тогава той ми се заклеваше обесняваше че няма НИЩО обшо с нея че не си били пишели, не можел да я понася .. пък пред нея " имаш ли гадже и тя вика не и той е жалко много губят" и всякакви такива глупости. И после ми вика абе компа ми е бъгнат това е от 2010 година .. тогава вече съвсем ме ядоса тръгнах да си тръгвам, той ме спря и ми вика .. добре признавам излъгах 2011 е.. Не искам да го оставям сега има проблеми с родителите си .. гадно ще ми е много. :х И на мен ми е много гадно, днеска се разплака пред мен само ако знаете колко гадно му беше не вярвам да е било ей така само за пред мен.. но пък вече както казах не му вярвам. И в колата пак стана на въпрос за нея и той ми вика " е тя си има авер" сеедно ми каза"ако си нямаше щях пак да се пробвам след като ме оставяш" направо не знам. Какво да правя да му дам ли още един шанс или направо да прекратя всичко? Сега наскоро не са си писали тия 2 3 месеца но преди това ... тия неща дето са си писали пък иначе много важна съм била за него. ;х И беше много ядосан напсува я пред мен и ми вика мислиш ли че я харесвам държа се като пълното дете .. Аз съм на 15 той е на 18 .. и прибирам се и тя ми харесва разни глупости в фб... Кой знае какво още са си казали и писали ..сега се чувствам ужасно но така ще е няма как да бъда с буклук и да не се изцапам.

don't say anything.
03-18-2012, 16:54
Не бъди сигурна, че не се е разплакал нарочно.
Мъжете са големи изроди. С такъв не знам как се занимаваш още.
Уж 18 годишен, а с акъл на 10. Ще ти е трудно сега, както и неприятно,
болезнено етц, но после ще се гордееш със себе си, че си успяла да преодолееш
нещо такова. Повярвай ми.
Да тегля ли чертата? - ДА !

Linns
03-18-2012, 23:53
Погледнато реално би било най-добре да го оставиш, но се поставям на твое място и ако го обичаш не би било лесно.. Казваш, че това е било в ноември, минали са месеци от тогава.. Да, обидно е, но все пак сте били горе долу в началото и може би не е бил наясно какво иска, но после се е осъзнал и сега е с теб.. Ако ти е доказал, че неговите чувства са само към теб, ако с държанието му не те кара да се съмняваш и най-вече ако ти самата искаш да си с този човек, дай му шанс.. Все пак важно е как са нещата между вас сега, но.. имай едно наум и не се доверявай напълно!

dimitar_ak
03-19-2012, 05:29
Ако не му вярваш няма смисъл да сте заедно, а това да му ровиш в компютъра е много грозно.

don't say anything.
03-19-2012, 07:18
Ако не му вярваш няма смисъл да сте заедно, а това да му ровиш в компютъра е много грозно.

Е, явно, че имало защо.

bloodyF
03-19-2012, 07:32

именно

а пък и нали са си писали на 4, пък вие сте тръгнали на 8 реално? кво значение има че си е писал с нея? по-важно е че не са си писали от тогава според мен

Meoww
03-19-2012, 07:42
Как търпиш това бе? Ти чертата отдавна трябваше да я теглиш! Щом знаеш, че те лъже и на всичкото отгоре ти се подиграва в очите, к'во да говорим повече? Игнорирай го на всяка цена.

TheBeliever
03-19-2012, 07:43
Не е важно какво е писал преди 6 месеца, а какво прави сега.

Но не виждам защо да продължаваш да си с някого, когото не уважаваш и на когото нямаш доверие.

fenkaaa
03-20-2012, 13:13
Здравейте... моля ви прочетете го извинявам се ако стане дългичко .. просто точно в този момент имам нужда от други мнения защото аз не съм в състояние да погледна реално на нещата. С приятеля ми тръгнахме на 8 ноември миналата година ... официално всичко идеално само че 1 месец преди това септември октомври някъде пак беше нещо като "Заедно сме" ... просто никой не знаеше ..

Все едно,че слушам моята история.Ние също се занимавахме септември,откомври без никой да знае,само дето тръгнахме на 3 ноември,обаче 2010 :D Пак имаше една бивша в началото на връзката ни,която пък беше много добра моя приятелка и аз се занимавах с него докато ходеха.. просто защото имах да и връщам за много неща,но стана така,че се влюбихме и нататъка сещаш се.Не знам какво да ти кажа,поговори с него и ако решиш да останете заедно при следващия такъв случай не се и замисляй,ами го режи :)

marilyn
03-22-2012, 18:34
Ако му нямаш доверие, няма смисъл да си с него. И както ти казаха, да му ровиш в компютъра е много грозно, това ако някой на мен ми го направи, аз бих го зарязала.
Иначе това с чатовете е малко относително... аз като знам какви чатове съм имала и как нищо от написаното не съм мислила да го направя, а съм си го писала ей така... не винаги един чат отразява истината.

cyclops
03-22-2012, 18:38
Не мога да разбера целия проблем?Това нали е било преди? Преди връзката или в началото на връзката? Важното е какъв е в момента, а не в миналото.

calliope
03-23-2012, 16:19
като го чета и не мога да повярвам... същата история: тръгнахме октомври и след тва веднъж като беше яко пиян му издействах паролата за фб и скайп...видях всичко-един чат с няква ама не такъв с недомлъвки ами човека си беше казал чисто и ясно че иска да я е*е и т.н.после един доста сериозен разговор имахме,но не си изяснихме всичко. обаче някакси стана така че той искаше да говорим аз му казах че ми е смешен и че наистина ако го кефи да си пише повече с курвите отколкото да е с мен да си хваща пътя и да си гледа щастието.и тогава той ми каза къде всъщност е бил проблема и осъзнах че не е само той виновен ами и аз. той ми каза че го е направил защото е искал да види дали ще му върже и дали още е вървежен и оборотен. не че няква пикла дето е плоска като дъска ше е по-добра от мене ама той просто се е чувствал тъпо защото аз примерно не съм му правила комплименти както той на мен.за да ги пиши тия неща той има причина ама тя не е тв а че ти не го кефиш. ако не го кефеше щеше да те скъса или да се държи тъпо за да може ти да го скъсаш.и все пак щом е имало възможността да не сте заедно и той е предпочел теб значи наистина те иска.просто го е направил за да си дигне самочувствието. и ше се изненадам ако на теб примерно не са ти минавали такива мисли за някое момче... било то бивш или някой съвсем непознат...просто си решила да не го правиш защото гаджето ти ти е давало достатъчно самочувствие ;] успех:]]]

Bloody-girl
03-24-2012, 12:18
Това, което си написала тук, можеше да го кажеш на него. Кажи му всичко, което трябва, което искаш да знаеш. Говорете! Заедно сте все пак.
Виж.. донякъде подкрепям и двама ви. Първо теб - защото щом му нямаш доверие, той самия не го е заслужил. И него - защото не мисля, че всяко момче би се разплакало пред гаджето си.
Не взимай крайни решения точно сега. Обмисли вариантите, остани малко сама.