PDA

View Full Version : За връзките.

Нежна Красота
03-19-2012, 20:28
Какво мислите за връзките от разстояние? /да речем, че разстоянието е около 1:30 път (не ги знам километрите с точност)/ И мислите ли, че разликата в годините е от голяма важност /разлика 2години/? Мислите ли, че подобна връзка може да бъде сполучлива или задължително трябва да бъде обречена?

valdesbg
03-19-2012, 20:31
Връзка от разстояние - не, няма да се получи. Може да се заблуждавате че ходите, но връзка няма да имате. Зависи на колко си, примерно 16-18 е ок. Но предвид точка едно - няма значение.

Връзките от разстояние ако изобщо могат да се нарекат връзки са обречени по дефиниция.

П.П. Поредната такава тема.

alekota
03-19-2012, 21:47
Това е все едно да стигнеш от Младост до Люлин кво му е на разстоянието :)

valdesbg
03-19-2012, 21:50
Всъщност стигаш до Пазарджик. Или Мездра. Или Благоевград.

marin4itu
03-20-2012, 07:58
Аз имах връзка от разстояние. 4 часа с влака. Пътували сме дори, за да бъдем 1 вечер заедно. Сега си живеем заедно. За такава връзка трябва да сте наясно, че един ден разстоянието няма да го има.

TheBeliever
03-20-2012, 08:09
За такава връзка трябва да сте наясно, че един ден разстоянието няма да го има.

Мдам. Това е единственият сценарии, в който подобни отношения биха могли да просъществуват - конкретни планове за събиране в близкото бъдеще, готовност и възможност за ежеседмични пътувания и непоклатимо доверие. В противен случай е загуба на време и нерви.

kyon
03-20-2012, 08:17
Аз имах връзка от разстояние. 4 часа с влака. Пътували сме дори, за да бъдем 1 вечер заедно. Сега си живеем заедно. За такава връзка трябва да сте наясно, че един ден разстоянието няма да го има.

^ Има ли желание има и начин. Евала Ви! ^^

С моя приятел близо 8-9 месеца имахме връзка от разстояние, 6-7 месеца си бяхме заедно и сега ни се налага отново да имаме връзка от разстояние за неопределено време, но си имаме вяра, обичаме се... Вярно е, че е много трудно и тежко, но не е невъзможно. Аз съм на 17 той на 20, ако това има значение въобще.

bloodyF
03-20-2012, 08:21
никога не се получава, така че по-добре се откажи
ще ти е гадно като знаеш,че го няма..

6y6a
03-20-2012, 08:30
Разликата в годините не е от голяма важност най-вече ако е 1,2. Даже аз приемам за съвсем нормално разлика до към 8 години ако и двете страни са пълнолетни, разбират се, имат си доверие и знаят какво искат. Относо разстоянито 1:30 не е нищо и не пречи да се пътува. Имам приятел, който има сериозна връзка с момиче от Варна, а той е от София разбират се чудесно, близо 2 години са заедно, разликата им е 4 или 5 години във възрастта, но и скоро замислят да заживеят заедно. Така, че поговори с човека и обмислете всичко внимателно.

anonymous708973
03-20-2012, 08:35
Аз съм от Пловдив, приятелят ми също, но учи в София. Виждаме се абсолютно всеки уикенд. Дори не го приемам като връзка от разстояние. В нито един момент не ми е липсвал емоционално - тоест, винаги, когато съм имала нужда от него, е бил там за мен. Физически ми липсва, затова и уикендите обикновено минават в секс, ядене, секс, филм, секс, секс, секс. Разликата ни няма 2 години.

Irti
03-20-2012, 08:46
Аз съм от Пловдив, приятелят ми също, но учи в София. Виждаме се абсолютно всеки уикенд. Дори не го приемам като връзка от разстояние. В нито един момент не ми е липсвал емоционално - тоест, винаги, когато съм имала нужда от него, е бил там за мен. Физически ми липсва, затова и уикендите обикновено минават в секс, ядене, секс, филм, секс, секс, секс. Разликата ни няма 2 години.

Такива ги приемам, но ако е на пичка си майчина и се виждаме един в годината.. мерси, но ще откажа.

Нежна Красота
03-20-2012, 11:41
А ако например можем да се виждаме рядко. Може би в месеца един път /и то пак не е сигурно дали ще се отвори възможност/, то тогава със сигурност ли няма смисъл да се опита?

valdesbg
03-20-2012, 11:52
Връзка от разстояние - не, няма да се получи. Може да се заблуждавате че ходите, но връзка няма да имате. Зависи на колко си, примерно 16-18 е ок. Но предвид точка едно - няма значение.

Връзките от разстояние ако изобщо могат да се нарекат връзки са обречени по дефиниция.

Хлебарките дишат с корема си.

ledenakrasota
03-20-2012, 11:54
Връзка от разстояние не е връзка за мен. :) Има безброй примери как съществува такава, но при силни и истински чувства. Изисква се и много кураж, компромиси и търпение. Не всеки е способен на това. :)

Chacho
03-20-2012, 12:01
Не всеки е способен на това. :)

А и често няма смисъл. Целият романтична идилия, която ще си насаждаш постоянно, за да ти крепи връзката, можеш да я насочиш към човек, който е по-близо до теб и ще ти даде възможност да я изразяваш достатъчно често, за да не се чувстваш ощетен. Въпрос на личен избор, но за мен връзката от разстояние е в пъти по-неразумен.

Иначе не ползвам връзки, с ципове съм.

DisappointedDreamer
03-20-2012, 12:26

Общо взето и аз съм на това мнение. Има някои изключения, но трябва да имаш ужасно силна воля и да обичаш този човек.

x7aZzy
03-20-2012, 12:36
Успешните връзки от разстояние граничат с научна фантастика (с редки изключения). Не мога да говоря от личен опит, но цялата концепция накуцва.

Blab
03-20-2012, 12:52
Връзка от разстояние не е връзка за мен. :) Има безброй примери как съществува такава, но при силни и истински чувства. Изисква се и много кураж, компромиси и търпение. Не всеки е способен на това. :)

това. буква по буква.

ShtrudeL
03-20-2012, 13:34
Неверници!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_luoyyfTusS1r6aoq4o1_500.gif

Chacho
03-20-2012, 14:35
...

Под твое влияние тая котка много скоро ще стане пълноправна емотиконка във форума

marin4itu
03-21-2012, 08:38
Физически ми липсва, затова и уикендите обикновено минават в секс, ядене, секс, филм, секс, секс, секс.
О, това ми е много познато :D

Нашата разлика е 3 години. Връзката ни започна като бях 11 клас, почти го бях завършила. Виждали сме се всяка седмица в продължение на година и 2-3 месеца, с изключение на една, която си бях счупила крака, а той беше на работа и в първия удобен момент, той дойде да ме вземе. Но аз имах и голяма подкрепа от нашите, както емоционална, така и финансова, защото тези пътувания изискват пари.

GreenFairy
03-21-2012, 09:58
Час и половина път не е много, особено ако става дума за един и същи град. Аз пътувам 1 час от центъра до тях, но не мога да го нарека връзка от разстояние :D Зависи каква е ситуацията.

PullMeCloser
03-21-2012, 10:52
Нямам проблем с връзките от растояние. Обаче е важно да се виждат(е) достатъчно често.
Не като моя позната, която има връзка вече 6 месеца с някакъв, а не са се видяли дори ВЕДНЪЖ. Което за мен си е просто смешно.

Няма да разказвам лични истории :Д

marilyn
03-22-2012, 18:28
А ако например можем да се виждаме рядко. Може би в месеца един път /и то пак не е сигурно дали ще се отвори възможност/, то тогава със сигурност ли няма смисъл да се опита?

Разликата в годините ви не е много, тя според мен не е фактор. Нооо разстоянието и редките срещи-да!
Едно е както разказа Пантерата.. че всеки уикенд са заедно (което примерно аз нз дали бих приела, ако ми опре до главата де), но както ти казваш в месеца 1 път или по-рядко.. не си е работа. Просто няма смисъл.