Влез

View Full Version : Да отслабваме заедно за лятото :)

fuckme
03-22-2012, 08:19
Здравейте, сладурки : ) Понеже вече се затопля и да се надяваме няма да застудява отново, реших, че ще е добре да започнем отсега с упражненията и/или диетите за отслабване. Обикновено всички се сещат в последния момент, но ние може да започнем от по - рано, за да не ни се налага да се пренатоварваме 10 дни преди морето, а и ако сме заедно, ще ни е по - лесно :) Тук може да казвате какви упражнения започвате и/или какъв режим спазвате.
Аз лично започнах днес Pump it up, но само като загрявка около 15тина минути, и след това правих упражненията за дупе на Cindy Crawford и дотук :D И решх да пия много вода, а за ограничения още не съм се замисляла (целта ми е да се стегна и да предотвратя надебеляване, засега нямам оплаквания от килограмите си, даже напротив :) ) Ами вие?

bloodyF
03-22-2012, 08:43
http://vbox7.com/play:028cddee

една приятелка ми каза, че имало голям ефект от тези
а иначе, чакам да излязат повече плодове и зеленчуци, че в момента не са кой знае колко
ии лично аз, спрях шоколада 8-) бял хляб и газирано,сокове по принцип не консумирам
и така : )

DownloadVirus
03-22-2012, 09:14
Диета се спазва цялата година,а не 2 месеца преди лятото.

anonymous708973
03-22-2012, 09:53
Прав е човекът :д
Аз попринцип си ям доста по-здравословно от повечето - само черен хляб, никакво газирано, пържено ям изключително рядко и т.н.
Шоколадът ми е голям проблем и съм изненадана, че от 2-3 седмици изключително добре се контролирам.
Тръгнах и на фитнес, та се чувствам доста добре в тялото си :) Сега ми остава само да оправя проблема с приема на течности.

Lalalalaa
03-22-2012, 16:50
олл колко си мила........

Vikito0o
03-22-2012, 17:31
Аз трябва да започна да се ограничавам малко в храната,че напоследък нямам ден без да съм яла чипсове,снаксове,шоколади и т.н.Зимата ходех на аеробика,но групата ни се разпадна.В скоро време започвам и плуване,че до сега басейна беше в ремонт.

FuckingFreak
03-22-2012, 17:48
И аз гледам да се храня здравословно. Кардио правя 3 пъти в седмицата, ходя пеша и правя упражнения. Днес даже бях цял ден на течности - мляко, сокове... Не го бях планувала, но просто денят ми тръгна така. Успех на всички. Вярвайте в себе си.

buckiehigh
03-22-2012, 17:54
Скъпи тийнове,отслабването не трябва да се базира на това,което ядеш.Хапвайте си,но БЕЗ ХЛЯБ :),макар че той съдържа жито и е нужен за развитието на организма Ви.Движете се повече,дори и ходейки.Спортувайте,запише те се на някой спорт.ДА НЕ Е ПЛУВАНЕ :).Не е нужно да лишавате организма си,от това което е свикнал.Дори и да преминете на някаква диета,няма да имате полза,ако не се движите :))

ronyrony
03-22-2012, 18:09
започнах диета преди дни протича така един ден само на вода следващия консумирам варени картофи и ги редувам интересувам се дали ще напълнея от картофите

TheBeliever
03-22-2012, 18:11
започнах диета преди дни протича така един ден само на вода следващия консумирам варени картофи и ги редувам интересувам се дали ще напълнея от картофите

Интересувам се къде ти е акъла? И що за родители биха позволили на дъщеря си да се храни по толкова глупав и нездравословен начин.

FuckingFreak
03-22-2012, 18:21

о, Боже.десетбукви

DownloadVirus
03-22-2012, 18:30
Скъпи тийнове,отслабването не трябва да се базира на това,което ядеш.Хапвайте си,но БЕЗ ХЛЯБ :),макар че той съдържа жито и е нужен за развитието на организма Ви.Движете се повече,дори и ходейки.Спортувайте,запише те се на някой спорт.ДА НЕ Е ПЛУВАНЕ :).Не е нужно да лишавате организма си,от това което е свикнал.Дори и да преминете на някаква диета,няма да имате полза,ако не се движите :))

напълно не съм съгласен.Повече грешки идва ли може да има

strawberry88
03-22-2012, 18:31

:shock: :shock: недей така ;x

DownloadVirus
03-22-2012, 20:07
Въй :X:X Как може такова нещо?? Картофи??? Само вода за около 3-4 седмици с тежки физически натоварвания,даже последната седмица спри водата и почни по-тежки тренировки.После ще ядем жито.

cheburashka
03-22-2012, 21:18
абе как може да подложите организма си на такива диети :-O картофи не яж, ще напълнееш жестоко, само по чаша вода на ден е добре........

FuckingFreak
03-23-2012, 09:41
^ Глупости, жестоко ще напълнее. Организмът се нуждае, а ако приема в нормата и не ги яде късно вечерта, няма проблем, поне така мисля :)

EasyWay
03-23-2012, 10:13
qjte si normalno (e ne se tyrpchete kato praseta) hodete da bqgate , trenirate neshto i ste ok. to ne se prawi kato was 5 dena da ne qdete 2 da karate na voda ..........

honeytoo
03-23-2012, 11:05
По принцип съм свикнала без хляб, много рядко се купува вкъщи, понеже живея само с майка ми, а и тя не яде кой знае колко.... Въглехидрати си набавяме от плодове, зеленчуци, картофки понякога.... Нямаме проблеми с килограмите. При мен са вариращи едни 2-3 килограма, но по това време, когато се затопли и тичкам по повечко и си влизам в много добра форма. Сега съм се заела сериозно с тичането (не че не съм го правила цяла зима, но недостатъчно). Започнах да ходя и на фитнес, защото по цял ден нямам какво да правя и поне да е нещо полезно. Сутрин-фитнес, късен следобед-тичане и разходки в парка и ми е екстра. Друго- лично аз от шоколад и сладолед (в умерени количества разбира се) не пълнея и честичко си позволявам (не всеки ден). Всеки организъм е различен и индивидуален. Например- аз почна ли да се тъпча с хлебни и нишестени истории и веднага усещам, че качвам от тях. Примерно от шоколада-не, но от някви вафли шоколадови...ооо ужас. Бе въобще от всякакво брашно, било то сладко или не. Сестра ми пък е обратното- тя яде хляб, филии, сандвичи и не и се лепят, за нея пък е проблем сладкото, шоколадът и т.н.... И някак си съм си научила вече организма и знам какво да му давам. Е-не изпадам в крайности де-гедам да комбинирам полезното с приятното. И сега...когато ми се наложи да свалям 1-2 кг.наблягам повече на тренировките и става работата. Но си трябва и постоянство. Та, съветът ми е да научите и следвате нуждите на организма си, да не прекалявате с количествата. Иначе сега и аз съм на вълна хубаво тяло :) с вас съм....

stef98
03-23-2012, 12:14
От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях :D), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене :D и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss

EasyWay
03-23-2012, 14:16
От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях :D), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене :D и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss

Добре е , но ходи и да бягаш ако имаш възможност . Сутринта вместо да правиш лицеви , коремни и т.н. по добре потичай малко , а вечерта ги прави другите работи. (то е хубаво и сутринта , но предполагам , че няма да имаш време и за това ти препоръчвам да бягаш.) 1.60 66кг е доста .. би трябвало да си около 50кг +- 1-2кг. Надявам се да съм ти бил полезен. :)

По-Здрави. ;)

DownloadVirus
03-23-2012, 15:38

Много ти е зле режимът..Прочети някоя статая да си изясниш за какво става въпрос.

stef98
03-24-2012, 15:29
Много ти е зле режимът..Прочети някоя статая да си изясниш за какво става въпрос.

Човек, що не вземеш вместо да злобееш из целия форум да направиш една тема, да ни обясниш всичко, понеже всички сме много невежи?! ;]

huba_buba
03-24-2012, 15:44
трябва много движение и само на картофи не е правилно, те съдържат нишесте и понякога в определен момент имат обратен ефект!

babyliss0
03-24-2012, 15:55
искам да попитам стоенето права около 4-6 часа изгаря ли калории.Започнах работа в която се изисква стоене прав 4 без почивка.Ровех се,но никъде не открих отговор

DownloadVirus
03-24-2012, 16:52
искам да попитам стоенето права около 4-6 часа изгаря ли калории.Започнах работа в която се изисква стоене прав 4 без почивка.Ровех се,но никъде не открих отговор

Да изгаря калориите,както и поддържане на основни функции,температура,дишане и тн. Но не се надявай на това,защото се горят много малко калории като седиш.

DownloadVirus
03-24-2012, 16:54
Човек, що не вземеш вместо да злобееш из целия форум да направиш една тема, да ни обясниш всичко, понеже всички сме много невежи?! ;]

Обяснено е многократно,но трябва да търсиш и четеш.А ти понеже искаше мнение,изказах го..Това е всичко,нищо лично..

huba_buba
03-25-2012, 06:07
Искам да ви попитам дали натуралните сокове и други такива сокчета вредят или нарушават диетата и режима на хранене който сме си изготвили? Спрях тестени изделия, газирано, мазно, тлъсто, сладко в много малки количества понеже не мога да го откажа напълно, усилено започвам да тренирам от сега понеже сега се разтопи снегът и започвам да бягам и т.н. искам да ви попитам знае ли някой упражнения за стягане на корем и бедра, понеже напълнях поради здравни причини и сега немога да се понасям такава !!!

DownloadVirus
03-25-2012, 06:55
Да..Пречат,защото в тях има много захар.
Упражнения за бедра във фитнеса бол.
Ако ли не-тичане на спринтове,клекове със собствено тегло (ако можеш и с някви раници и тн) напади и такива.

Wwwooow
03-25-2012, 09:13
вижте това http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q&index=38&feature=plcp

FreshJuice
03-25-2012, 10:17
^^^ Това е много яко

doitlikeadude.
03-25-2012, 11:17
И аз започнах диета, всеки ден ходя пеша и ходя по 2-3 пъти в седмицата на фитнес. :)

Wwwooow
03-29-2012, 13:43
без сладко съм цяла седмица :)))
споменавам за да ъп-на темата не за друго :))

FuckingFreak
03-29-2012, 15:04
И аз съм така. Единственото ям мед понякога и пия натурални сокове.

BikerGirl
03-30-2012, 06:17
Диета се спазва цялата година,а не 2 месеца преди лятото.

Е това сега е приказка! И ще те подкрепя с моя личен опит и резултат. Ти ме видя, че цяла зима киснех в темата за диетите, докато другите мачкаха от хладилника по празниците. За да сваля някакви мижави килограми и сланини ми трябваха цели 4 месеца усилия и до последно не виждах промяна... Сега за два месеца нищо няма да стане.... ама нищо....

TheBeliever
03-30-2012, 07:50
Е това сега е приказка! И ще те подкрепя с моя личен опит и резултат. Ти ме видя, че цяла зима киснех в темата за диетите, докато другите мачкаха от хладилника по празниците. За да сваля някакви мижави килограми и сланини ми трябваха цели 4 месеца усилия и до последно не виждах промяна... Сега за два месеца нищо няма да стане.... ама нищо....
Мхм. За 2 месеца резултат може да има единствено човек, който се храни разумно през цялата година, има средно физическо натоварване също целогодишно и просто е решил да позасили тренировките, примерно. Такъв човек ще забележи резултат. Но тези, които лежат цяла година, да не се надяват на чудеса.

FuckingFreak
03-30-2012, 10:52
Никак не съм от тези, които лежат по цяла година. Просто каквото хапна, всичко ми се лепи. Метаболизъм. Не ги виждам хората, които се ограничават през целия си живот, аз не мога така и не съм от тях. А пък точно през лятото ни най-малко бих се лишила от сладолед. До организъм си е... Познавам момиче, което доста често вечеря 3 бургерa всеки по 30 см от Subway... Мога само да и завиждам, че е такава.
Иначе засега спрях захарта в кафето и започнах да слагам подсладители.