PDA

View Full Version : Супер объркан .. ;х

whoiammm
03-22-2012, 19:44
Значии всичко започна преди 2 дена. Запознах се с момичето и супер много я харесах тя е изключително сладка и красива.. <3 Даже мисля че съм влюбен в нея колкото и невъзможно да ви звучи вчера не ми се ядеше нищо днес също .. супер много ми завъртя главатаа напраоо незнам само тя ми е в ума , само за нея мисля имам супер страно усещанее просто незнамм .. ! Но проблемът е че тя харесва един мой много добър приятел или поне така ми казаха .. Но аз си набивам някакви филми че ме харесва или найстина е така ;( Проблемът е че тя се държи много мило със всички но аз сякаш усещам че има нещо .. Офф незнам супер съм объркан незнам какво да правяя .. направоо ;хх Ако не ме харесва ще се побъркам направоо аз съм супер ВЛЮБЕН В НЕЯ и незнам направо какво да правя може да ви се струва страно .. се пак това са 2 дена но аз си знамм ;хх Направо съм луд по нея и незнам какво да правя .. :х Чудя се тя дали поне малко ме харесваа.. ;х Моля вии дайте някои съвет досега така не ми е било никога просто съм БОЛЕН .. ОТ ЛЮБОВ .. ;х исках да споделя хайде мерси предварителноо .. :(:(:(

little-bad-girl
03-22-2012, 19:48
Ми питай я де, ние от къде да знаем. Или поне аз нямам някакви свръх умения, с които да чета мисли като Едуард от Здрач. Отиваш и казваш "според теб имам ли шанс ала-бала" нещо си там ще измислиш, не знам и аз кво да ти кажа то от два дни най-много да не те погледне втори път. :D

whoiammm
03-22-2012, 19:52
Офф незнам, незнам то ви е лесно на васс да ми кажете пирай я . Ама ако бяхте на мое място ;х Се пак това са 2 дена аз не бързам за никадее но просто немога да я питам ами ако ми каже че не ме харесва и нямам шанс с нея ? Направо незнам какво ще правяя .. офф досега толкова много не съм харесвал момиче тя за мен е перфекната но просто ...

AnzaRe
03-22-2012, 20:03
Авер има ли си?

little-bad-girl
03-22-2012, 20:04
Ми не знам колко ми е лесно и колко не ми е обаче в случая искаш съвет-давам ти-пак си недоволен. Ми съжалявам, изчакай някой остроумен може да ти каже нещо по-добро от моето изказване ама като цяло мисля, че никой от тук няма да те приеме на сериозно.

Sanguine
03-22-2012, 20:45
Ама ако бяхте на мое място ;х

Щяхме да я питаме.

Това е най-лесният и сигурен начин. Освен ако не хвърляш фасул, та така да узнаеш. Ние май не можем.
Или пробвай да я заговаряш, пишете си, намекни й. И се успокой малко. Бъди по-нахакан, по-уверен.

whoiammm
03-22-2012, 21:01
Апф .. мерси за отговорите .. ще опитамм .. ;х

kitty02
03-22-2012, 21:08
Заведи я на кино.

melany12
03-24-2012, 09:08
бее знам че няма да я питаш:Д както и всички от тук..значи ако искаш да разбереш,предложи и да излезете;)) ии ако се съгласи виж и дърйаниетои ще се подразбере:) ако пък откаже ясна раотата.щеш нещеш трябва да действаш.нищо няма да стане от самосебеси.айде и успех

bReAk3R
03-24-2012, 10:54
Поздрави я (Здравей, здрасти...), предложи й да излезете. Ако се съгласи, я попитай за мобилния за връзка. Незнам след колко време ще е уместно да й се обадиш да я поканиш и къде точно да я поканиш, но ще е хубаво и при запознанството да питаш къде обича да ходи, какво обича да прави (преди поканата да излезете да я питаш). Това мисля, че ще стане. :)

Bloody-girl
03-24-2012, 12:06
Хмм..защо не изчакаш няколко дни? Много хора през първите дни са :: ''Олее..колко е сладка, обичам я, влюбен съм!'', а след една седмица ''Уфф.. не ми харесва чак толкова..'' х ). Остани в ситуацията и изследвай усещанията си. Ако нещата стават все по - сериозни започни да общуваш с нея, намери общи теми, за които да си говорите и един ден я покани да излезете.

whoiammm
03-25-2012, 11:23
Оффф не не просто немога да погледна друго момиче след като се запознах с нея всички ми станаха безразлични тя е най-хубаватааа .. единственааа (inlove). Да това за срещата е добро може ми ще я поканя но не искам да бързам или просто може би се боя че може да ми откаже или да си измисли оправдание :P Мерси на всички :)

juj4elinka
03-25-2012, 12:31
Не знам, ама ми се струва, че бая те бият хормоните.. :D

DisappointedDreamer
03-25-2012, 12:35
За 2 дена и айде влюбен си? Моля ти се.

Изчакай, опознай я първо, и чак тогава говори.

little-bad-girl
03-25-2012, 13:30
За 2 дена и айде влюбен си? Моля ти се.

Случва се. Той започва да си го набива това в главата и изведнъж осъзнава, че е успял и че е направо обсебен от нея. Ей на такива много им се чудя, но със сигурност ги има.. :D

whoiammm
03-25-2012, 18:39
Това че на вас ви се струва невъзможно не значи че Е !!! I love HERR .. <3

an0nimn0
03-25-2012, 18:58
Няма ли да ви е странно след 2-3 дена от запознанството да ви кажат, че едва ли не ви обичат и ви питат дали изпитвате същото? Макар, че съм тръгвала с момче след 2-3 часа от запознанството ни..не питайте колко продължи "връзката" ни. ;дд
Каза, че не бързаш. Излезте, опознай я, изясни се със себе си и тогава ще решиш дали е "единствената".

whoiammm
03-25-2012, 19:04
an0nimn0 много вярно аз не бързам но ми се струва че и тя ме харесва дано не грешааа защото тя е УНИКАЛНААА !!!

fenasf
03-25-2012, 19:26
С тия силни чувства само ще се разочароваш

den4o7
03-25-2012, 19:29
Най-много да се депресираш :)

Walle
03-25-2012, 20:24
Внимавай много, като гледам как пишеш си много разлигавен. Възможно е да се държи мило със всички за да могат да я боготворят и да се прави на искана пред някой в който може да е влюбена. Случвало се е на мен, и на мой приятел, имай го в предвид!
Не си влюбен в нея, избии си тоя филм от главата, дори не знаеш второто и име! Щом я харесваш и го показвай като и обръщаш внимание но не прекаляваш и понякога ще я чакаш тя да те заговори/ пише