Влез

View Full Version : Раздвоение ...

lovetolick
03-22-2012, 22:51
От както се помня все съм бил с момичета. Много си ми харесва, НО ! ... от известно време имам странното желание да пробвам с мъж, не да ме чукат или аз да чукам, само да правя свирки и не знам дали ако намеря някой навит (със сигурност има такива де) няма да му откажа, дори че даже в момента изпитвам такова желание ... Някой да каже какво да правя ?
Да се опитам да подтисна тва желание или да пробвам пък квото стане ?

п.п. Моля без коментари от рода на - "Шибай се малък долен педал"

stambelan
03-22-2012, 22:57
Сложи си въжето! Това е болестно състояние.

lovetolick
03-22-2012, 23:01
ето ... какво казах преди малко ... и първия просташки коментар
ЕЙ ИМА ХОРА ДЕТО ЛАЙНА ЯДАТ !!! КАКВО ВЪЖЕ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА, ЕБАТИ ПРОСТАКА !!!

djipsito
03-23-2012, 02:09
Теб те мернах и в друг форум.
Кво да ти кажа, регистрирай се в гепиме, там имаш по-голям шанс да намериш някой навитак. Пробвай, ще разбереш. Ако в последния момент се откажеш, помисли защо е - липса на смелост, срам, страх или се е появило нежеланието.

anonymous708973
03-23-2012, 07:46
Пробвай, няма лошо.
Не знам какво е, въщност, знам, ама аз съм момиче и е нормално някакси :д

stambelan
03-23-2012, 07:53
ето ... какво казах преди малко ... и първия просташки коментар
ЕЙ ИМА ХОРА ДЕТО ЛАЙНА ЯДАТ !!! КАКВО ВЪЖЕ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА, ЕБАТИ ПРОСТАКА !!!
Eто на показ излиза вече типично педерастко поведение. А то се състои в това, да се разсърдиш, когато хората ти казват, че не си наред и не ти влизат в положение. Хората са казали "от веднъж не се става" ама са казали също, "който е пробвал не се е върнал" за това единствената алтернатива е въже с камък на врата и дълбок кладенец.

cyclops
03-23-2012, 08:53
Ами щом имаш желание и ако ти се отдаде възможност пробвай, нищо не губиш. Най-много да не ти хареса. Какво друго да кажа? Прави това, което ти доставя удоволствие...

lovetolick
03-23-2012, 15:26
мерси за отговорите на всички ви
освен разбира се на скинара / SS-овеца или там къвто е, като само критикуваш хората кво прайш в тоя форум ? все пак е teenPROBLEM ...

stambelan
03-23-2012, 18:15
Да не се разплачеш сега, че няма, кой да те гушне.... или да ти го мушне.

lovetolick
03-24-2012, 23:42
мн си прост, честно, дано да те фанат някъде циганите да те надупат хубаво

anonymous708973
03-25-2012, 08:39
Eто на показ излиза вече типично педерастко поведение. А то се състои в това, да се разсърдиш, когато хората ти казват, че не си наред и не ти влизат в положение. Хората са казали "от веднъж не се става" ама са казали също, "който е пробвал не се е върнал" за това единствената алтернатива е въже с камък на врата и дълбок кладенец.

Не знам кой е с педерасткото поведение в случая. Разни хора - разни идеали. Всеки има право да избира какъв да бъде и с кого да спи и абсолютно не е твоя работа да съдиш хората според сексуалните им предпочитания. Не е дошъл на теб да ти го мушка, нали? Трай си тогава.