View Full Version : Помогнете ми !
Anonimcheto
03-23-2012, 07:52
Едно момиче вчера е казало , че иска да ме пребие , питах я защо не казва и тръгна към мене , но се измъкнах . Сигурно в най-близко време ще ме опердаши , а много ми се иска да я надвия . Така де , тя си го заслужава защото иска да ми причини болка без да съм и сторила нищо ! Искам да и покажа , че така не става . Как да я надвия или поне да се защитя защото аз не мога да се бия вообще .. МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !!
sofityoy
03-23-2012, 17:54
Определено трябва твоите приятели да те подкрепят по някакъв начин,защото иначе според мен нямаш голям шанс! =] ... незнам как точно това момиче е решило да е хмх ... напердаши,но все някога ще стане нещо и вие ще трябва ...е силно казано,НО да се биете! Освен,ако момичето не разбере,че това са глупости.Ако път те е много страх и вече даже започваш да стоиш на щрек заради нея тогава се оплачи на родители,даскали НЯКОГО!
А пък може и сериозно да се поинтересуваш с какво си я наранила!Ако действително е нещо сериозно няколко мили думи може и да я успокоят и току виж..станете приятели!Но,ако ли пък не ...незнам
Дано съм била полезна! =]
TheStar7
03-24-2012, 13:15
Ами най-добре говори с вашите , а те следователно ще решат какво да правят. Не прибързвай да говориш с класната си, защото така ще те помисли за още по-слаба. Както казах най-добре говори с вашите те ще ти дадат най-компетентното мнение : )