Влез

View Full Version : трябва ми малко помощ

nqkakwoime
03-23-2012, 19:02
Аз съм момче от софия на 14 години и имам следния проблем. Наскоро бях на един р.д. на един приятел и се запознах с едно момиче от моя випуск. Той също има чувства към нея ама в интерес на истината хич не ме интересува. Един ден се прибирах от училище и случайно се видяхме и разбрахме че сме в една посока. Понеже съм почти сигурен че тя знае че той я харесва я питах дали и тя изпитва нещо към него и каза че го харесва като приятел но не като нещо повече.
В следващите дни като се видим през междучасията започваме да говорим за нещо и често казва дори пред нейните приятелки виж какъв е сладък и ме пощипва по бузата (дано да не звуча като някаф педераст хахахах) и то не един път и започвам да си мисля че ми прави някакви намеци. Искам да и пиша в Facebook но не я познавам много и не знам за какво точно да и пиша. Пробвал съм да питам момиче за някоя хубава романтика и да слушам как започва да обяснява за всеки филм но има и случаи в които просто казва 2 3 филма и това е. Попринцип съм доста директен към всички и не ме интересува някой кво мисли за мен. Проблема е че не знам какво точно да и пиша и как да я заговоря защото нямаме толкова общи неща. Извинявам се за "романа" който написах и се надявам на сериозни и бързи отговори.

kinkygirl
03-23-2012, 21:29
Просто започни темата нормално,няма нужда да опираш до клишета от филми просто бъди себе си..като за начало я попитай как е ,какво прави засегни обща тема покани я да излезете и готово :) Айде успех!! И не Забравяй да бъдеш себе си!! :)

bReAk3R
03-23-2012, 21:33
Дам, а за повече препоръки относно излизането - пак в раздел "Любов", като важна тема е сложена "Как да се харесаме на момиче", 100% си я прегледал, тя може да помогне за нещо.

nqkakwoime
03-24-2012, 13:03
Точно това ми е проблема. Няма обща тема и не знам почти нищо за нея а страшно много ме кефи. Тъпо ще ми е постоянно да и задавам някви въпроси за да я опозная...

bReAk3R
03-24-2012, 14:50
Що пък да е тъпо?! Няма да й задаваш постоянно, но я питай просто да ти разкаже няколко неща..

Нежна Красота
03-24-2012, 16:40
Когато някое момче иска да завърже разговор с мен ме пита дали искам да си задаваме въпроси или дали искам да играем на истина или риск само че в скайп. Знам колко тъпо звучи обаче часовете минават неусетно и приятно. :)

juj4elinka
03-25-2012, 09:26
Ако решиш да я попиташ за някоя хубава романтика, както ти каза, може след това някак си да стане на въпрос някой път да гледате заедно филм. Надявам се избраницата ти да не е луда фенка на хорърите и още повече ти да не си от най-издръжливите на такива филми, защото... :D Та да се върна към темата... ^^ Води спокоен разговор с нея за каквото ти хрумне - филми, музика, хобита, спорт, изкуства и т.н. Едно, че ще разбереш много за нея от това, от което се интересува, второ, че ще разговаряте надълго и нашироко дето се казва. :)