shugababe112
03-23-2012, 19:24
Много съм объркана и се надявам като си излея душата и чуя вашите мнения да ми се изясни ситуацията.Ще започна от начало.Виждам се с едно момче от около 1-2 месеца,но го запазихме между нас.Само хората от обкръжението ни го знаеха,защото и двамата не си падаме по показността.Както и да е,бяхме преди това много дълго време само приятели,но така се случиха нещата и се оказа,че като двойка много си пасваме,познаваме се добре и нямахме никакви проблеми,освен бившата му приятелка.Историята между тях е доста сложна,не са заедно от доста време,но са приятели.Тя постоянно му звани и го занимава с пълни глупости умишлено,според мен си го иска все още за себе си,да не е с него,но да е нейн.Усеща,че вече не са толкова близки и си брани територията.Той ми е казал,че вече не изпитва нищо към нея и от тогава не съм го повдигала на въпрос.Миналата седмица трябваше да се видя за малко с едно момче,никакъв не ми е,но така се наложи и се разбрахме да се видим след училище,но приятелят ми ми звънна да се видя с него тогава и аз го излъгах,че направо ще се прибирам,но той разбра.След като му обясних ситуацията се разбрахме и се оправихме.Всичко си беше наред до вчера...Не се бяхме чували цял ден и следобяд му звъннах,беше с приятели и така.Вечерта обаче разбирам,че не е бил просто с приятели,а с бившата си приятелка.Много ми стана обидно,че ме е излъгал относно нея,писах му смс той се оправда,че знаел как ще реагирам и до там.Каза ми изчакай ме да се прибера и ще си поговорим.Чаках го до 1 часа,още не се беше прибрал и му казах,че вече си лягам.Очаквах поне едно съобщение да видя на сутринта,но не.Не исках да разговарям повече с него,не толкова заради самата лъжа,колкото че знаеше,че съм разбрала,а дори не ми звънна да види как съм.Обади ми се към обяд и му казах,че вече не искам да имам нищо общо с него.Надявах се да се бори за мен,да се опита да ми промени решението,но отново слабо.Днес ми казаха,че отново са го видели с нея,но аз не повярвах.Звънах му преди малко,за да го чуя най-вече,но той се държеше ужасно,и да,наистина е бил с нея днес.Една част от приятелите ми казват,че не ме заслужава щом постъпва така спрямо мен,друга част ми казват,че преигравам искам да чуя и безпристрастни мнения.