SummerWhite
03-24-2012, 13:08
Здравейте бих иска да ви попитам как става работата с продажби чрез Еконт и чрез пощата защото 1 човек иска да купи една моя дреха и как аз да му я пратя по пощата или Еконт и как става самото плащане? Ако някой знае да сподели. Благодаря
xXxAngerfisTxXx
03-24-2012, 14:33
много лесно аз така съм продавал и купувал частите на компа :D:D Ами отиваш там, (в Еконт-а)ако не си записан/a ще ти искат ЕГН, точен адрес и телефон (носи си личната карта за всеки случай), казваш какво ще пращаш, даваш адреса или офиса на Еконт където да пристигне, дават ти бележка и готово. След 2 дена (или когато ти пратят СМС) отиваш с бележката да си вземеш парите и готово :) Много е лесно ;)
на човека на който ще го пращаш трябва да му знаеш имената и адреса или офиса до който да се достави... има опция отвори преди да платиш, ако искаш я слагай. Също те питат чупливо ли е, ама то дреха... опаковай я добре, и кажи че не е чупливо, защото ако е чупливо дигат цената на пратката.
SummerWhite
03-24-2012, 17:49
аха а има ли значение как да е опакован?
xXxAngerfisTxXx
03-24-2012, 17:51
трябва да е хубаво опакован, щото се товари в микробус, заедно със още куп пратки ;)