View Full Version : Не знам какво да правя..
Нежна Красота
03-24-2012, 15:29
Наскоро бях с майка ми в друг град. Просто си бяхме на разходка аз и тя докато в едно кафе не срещнахме някакви нейни приятелки. Там имаше и 3 момчета. Когато погледнах единия сякаш ток мина по тялото ми. Беше много хубав. Като цяло нищо особено обаче на мен ми хареса. Аз съм на 16, а по-късно разбрах че той е на 22. Мисля, че разликата ни е доста голяма и той едва ли бил обърнал внимание на такава като мен /аз за него сигурно съм лапе../. От тогава аз не спирам да мисля за него и се мразя, защото се превърнах в това тъпо момиченце, което си харесва някакви батковци.. Много е глупаво, знам, обаче как да си го избия от главата. Мислех си пак да отидем до този град с майка ми обаче така ще се чувствам сякаш я използвам, а тя е прекрасен човек и не заслужава такава ужасна дъщеря като мен. Някакви съвети?
Не мисля, че разликата е толкова голяма, а и честно казано масово момчетата на тази възраст, ходят с твои връстнички. А колкото до майка ти - просто й сподели, би трябвало да те разбере. :)
Нежна Красота
03-24-2012, 17:36
Goddess права си, не споря обаче те моите връстнички и с по-големи се занимават ама аз за себе си не искам да изглеждам смешно. Така като гледам вече 14годишни ходят с 20-25 годишни и съм направо o.O Та както и да е то не е моя работа кой с кого ходи. Иначе майка ми не съм сигурна дали ще ме разбере, защото разликата е 6 години, а пък тя колкото и да се опитва да ми е приятелка и така едва ли ще преглътне тези години. :(
little-bad-girl
03-24-2012, 17:54
Според мен питай майка ти за него. Помоли я да ви запознае и действай. Не виждам какво лошо правиш и защо се притесняваш толкова много. Успех ти пожелавам! :)
Ам здрасти и аз имам проблем който не знам как да постъпя.Ами харесвам си едно момче по високо от мене и е много готин и хубав,но не знам той дали си ме харесва.Аз сам на 14 и той е по-голям от мене с няколко месеца.Днеска ме поканиха да карам с тях колело и отидохме и седнахме заедно със нашите приятели.Беше много хубаво и постоянно ме гледаше не мога да го рабера..??? Толкова пъти са го питали дали си ме харесва и той казва:''НЕ,не я харесвам'' и до тук моля ви помогнете ми а да и да не забравя той знае,че си го харесвам.....!!!!мерси предварително :)....
Нежна Красота
03-24-2012, 18:11
Ам здрасти и аз имам проблем който не знам как да постъпя.Ами харесвам си едно момче по високо от мене и е много готин и хубав,но не знам той дали си ме харесва.Аз сам на 14 и той е по-голям от мене с няколко месеца.Днеска ме поканиха да карам с тях колело и отидохме и седнахме заедно със нашите приятели.Беше много хубаво и постоянно ме гледаше не мога да го рабера..??? Толкова пъти са го питали дали си ме харесва и той казва:''НЕ,не я харесвам'' и до тук моля ви помогнете ми а да и да не забравя той знае,че си го харесвам.....!!!!мерси предварително :)....
И аз кв'о?! Като имаш зор направи тема, тази не е тука за на всички проблемите, а за МОЯ проблем!
Ама айде да не ми се отваряш че да не изхвръкнеш от тука е сега.Много си лигава ебаси и Курвата си ма....я малко по така
Нежна Красота
03-24-2012, 18:24
Ама айде да не ми се отваряш че да не изхвръкнеш от тука е сега.Много си лигава ебаси и Курвата си ма....я малко по така
Да ти имам прекрасния речник. И от къде ще изхвръкна, че не ми стана ясно? хахаха надъхвай се, няма лошо ма ти чак си забавна.. :D
Ооооо извинявай не знаех че си и тъпа на всичкото отгоре моя грешка....:D
Нежна Красота
03-24-2012, 18:59
Ооооо извинявай не знаех че си и тъпа на всичкото отгоре моя грешка....:D
В момента ти показваш умствената си изостаналост пред всички, не аз. Извинена си. :)
ledenakrasota
03-24-2012, 19:03
"Засърби ли те катерицата, почеши я." - народна поговорка
Нежна Красота
03-24-2012, 19:09
"Засърби ли те катерицата, почеши я." - народна поговорка
хахаха :D Нищо общо с темата ма нищо, нали ме развесели поне. :D
ledenakrasota
03-24-2012, 19:34
хахаха :D Нищо общо с темата ма нищо, нали ме развесели поне. :D
Чети между редовете. ;) Просто ти е дошло времето и тепърва ще се заплесваш по момчета. :D
Нежна Красота
03-24-2012, 19:40
Чети между редовете. ;) Просто ти е дошло времето и тепърва ще се заплесваш по момчета. :D
Аз малко буквално го приех и ми стана забавно. Иначе, да, така е. Обаче малко не ми се иска да се забърквам с този големия, защото какво бих могла да очаквам аз от него и какво той от мен? Мисля, че отговора е "нищо сериозно" пък гадния ми мозък не ще да го забрави и да спре да мисли за него.. пф гадост..
ledenakrasota
03-24-2012, 19:42
Аз малко буквално го приех и ми стана забавно. Иначе, да, така е. Обаче малко не ми се иска да се забърквам с този големия, защото какво бих могла да очаквам аз от него и какво той от мен? Мисля, че отговора е "нищо сериозно" пък гадния ми мозък не ще да го забрави и да спре да мисли за него.. пф гадост..
Естествено, че няма да налиташ на първия срещнат. В у-ще и въобще навсякъде тепърва това те чака. Дишай спокойно! :-D
Нежна Красота
03-24-2012, 20:07
Естествено, че няма да налиташ на първия срещнат. В у-ще и въобще навсякъде тепърва това те чака. Дишай спокойно! :-D
А, дишам си аз! :D Иначе би ми било интересно да се запозная с по-голям от мен, да го опозная, да разбера разликата между големите и малките обаче зема пък да се влюбя в него.. тогава не ми се мисли.. :D
juj4elinka
03-25-2012, 08:11
Не мисля, че ще гледа на теб като на лапе. :D Аз също съм на 16 и имам приятели момчета на по 22 и повече и няма страшно. :D Не гледай на годините като на някаква бариера или нещо от сорта. Просто, ако се случи с майка ти отново да отидете и да се видиш с него, общувайте, опознавайте се повече приятелски, а не да му се хвърлиш още на първия разговор, но мисля, че и ти самата това го разбираш. Веднъж като сте завързали някакво приятелство можеш вече да покажеш симпатиите, които имаш към него. (Е, разбира се, не веднага де. :D ) Хайде, късмет! :)
anonymous708973
03-25-2012, 08:29
Това, че ще гледа на теб като лапе, е глупаво притеснение, което ще се окаже грешно, в момента, в който му покажеш, че далеч не си безполова празноглава пикла :)
на 14 годишна пикла, претендираща да бъде дама никак не отива да говори такива неща!
little-bad-girl
03-25-2012, 13:33
на 14 годишна пикла, претендираща да бъде дама никак не отива да говори такива неща!
И на това отгоре иска да се хареса на момче. С това говорене и най-големия идиот няма да се хареса..
Мнението относно твоят проблем, авторке, си го казах малко по-нагоре. :)
broken-barbiee
03-25-2012, 13:45
Това, че ще гледа на теб като лапе, е глупаво притеснение, което ще се окаже грешно, в момента, в който му покажеш, че далеч не си безполова празноглава пикла :)
+1. Ако му покажеш, че си нещо повече от "16годишната хлапачка" може би той ще прояви интерес към теб. Но ако му се лигавиш и се държиш като разглезена пикла няма да ти обърне никакво внимание. :)