View Full Version : Имам нужда от съвет
Здравейте. Нова съм тук и реших да ви помоля за мнения, както гледам доста добри съвети давате. Та аз съм момиче на 14 години, занимавам се с музика, спорт и учене :D. Вече от около 3-4 седмици харесвам едно момче. Той е на почти 18 (4 години разлика). Виждаме се почти всеки ден, говорим си и сме нещо като добри познати. Много е добър и мил, общо взето харесвам характера му. Обаче знам че още няколко момичета го харесват по-големи са и най-вероятно по- привлекателни. Аз не съм нищо особено на вунчен вид (разчитам на характера си). Та искам някак да му намекна, но не искам да му го кажа на право, а някак с леки и заобиколени намеци.Или не знам нещо такова. Именно за това пиша, защото не знам какво да правя. Надявам се да ми помогнете :)
nIkEnCeTy_bE
03-25-2012, 08:29
Сближете се повече, излезте само двамата, и в удобен момент може да му намекнеш. Но трябва да разчетеш и неговите знаци.
juj4elinka
03-25-2012, 08:38
Ами 4 години какво са...:D С по-големия ми брат имаме 4 години разлика и не мисля, че има кой знае каква разлика м/у мен и връстниците му, сред които имам наистина добри приятели момчета. За това ти казвам, че за годините няма нужда да се притесняваш. :) Разбирам те напълно, че не искаш директно да си признаеш, въпреки че е най-бързия начин да разбереш дали неговите чувства са същите. Това добри познати се надявам да го промениш първо на добри приятели, а оттам вече когато го видиш можеш да го прегърнеш за "Здравей!"/"Чао!". Може да го помолиш да те придружи на някое място/събитие или просто да го помолиш да излезете да се разходите. Ако и той се занимава със спорт или музика можеш да измислиш нещо свързано с това. Относно другите момичета... Освен, ако вече не харесва някоя - проблем няма. След като те харесва като приятел не си с нищо кой знае какво по-назад от тях. :)
Не се притеснявай относно т'ва,че другите момичета може да са по-готини според теб.Не за всеки външността е на 1во място,а може и ти да си негов тип,така че действай нищо не губиш,после само можеш да съжаляваш ако не си опитала.
TheBeliever
03-27-2012, 13:16
Четирите години никак не са малко на вашата възраст. Помисли при евентуално добро стечение на нещата какво можеш да му предложиш. Той вероятно ходи по нощните заведения, няма вечерен час, не пита нон-стоп мама и тати за разрешение да ходи еди-къде си, очаква секс от партньорката си и т.н. Ти къде би се вписала в тази картинка?
Хубаво си помисли и тогава предприемай каквото и да било.
littlecrush
03-28-2012, 18:22
Не му разкривай чувствата си на първо време ! Изчакай да видиш как ще се развият нещата и евентуално ако той ти покаже че има интерес към теб - ТИ СИ МОМИЧЕ ,ДАВАЙ излей си душицата .. А възраста не е толкова голям проблем .. ! Една от най-добрите ми приятелки ходи с момче 10 години по-голямо от нея (о,О) .. не че трябва да ти е пример :D просто да кажа .. та успехчета все пак ^ ^