Влез

View Full Version : Най-тъпи мъжки реплики?

JoLLiE92
03-24-2012, 20:43
За мен винаги са били "Запознай ме с някоя приятелка" и "Той твоя няма да разбере" ;д Наистина ли очакват да се хванем не знам ? ..
Споделете мнения?? : )

machoka
03-24-2012, 20:55
Да бе, запознай ме с някоя приятелка, ако не го поднесеш по най-деликатния и заобиколен начин през 9 планин в 10та, сигурно ви звучи много тъпо :D

dream1707
03-24-2012, 21:15
На мен ми е супер тъпо, когато някой ме пита дали имам приятел.. и кажа да, да ми отговори "О, ама не се притеснявай, аз не съм ревнив" и да продължи да ми се натиска

ledenakrasota
03-24-2012, 21:24
"Леле...га те фана, ке те скъсам."

JoLLiE92
03-25-2012, 07:12
хахахаха след "не съм ревнив" обикновено следва "ма той твоя няма да разбере" ;д иди им обяснявай, че не наличието на приятел ти е единствения проблем да се изплющиш с всеки в радиус от 20км :D а това за приятелката го казват с най-сериозната идея наистина да ги запознаем, много е странно как си вярват ;д още по-странно ми е като някой, с когото самата аз не съм се виждала, а само го имам в скайп примерно и като разбере че с мен няма да стане номера ;д "запознай ме с колежките си" при което следва "заети са всичките" - намек :D и ако той каже "аз не съм ревнив" вечееееее ...... ужас ;х
не знам "запознай ме с някоя приятелка" как може да го поднесеш за да НЕ звучи малоумно :D

пAteNцЕ
03-25-2012, 07:18
я ми ела бе мацко да видиш кво е удоволствие 8)
ща та ч..ам 8)
добре че са ти очите да ми врътиш таквиз номирца :D
к.рве такова обичам те ! :cool:

ама че хора :D

JoLLiE92
03-25-2012, 07:25
ужас ;д боже, защо като се правят на селяни и си мислят че е мнооого секси :D

awerw
03-25-2012, 07:31
Да не започваме с женските реплики, че целия форум ще има да се смее.......

пAteNцЕ
03-25-2012, 07:33
нали мене като ми кажат нещо па и със селски акцент или мръснишки поглед тип "ще те ям" и ми става одски смешно просто :D а те си мислят че са ме впечатлили така и се дуят като пауни :D

JoLLiE92
03-25-2012, 07:33
Да не започваме с женските реплики, че целия форум ще има да се смее.......
заповядай :D

Тарикатче
03-25-2012, 07:58
Хахаха.. Еми вие явно попадате само на некви 15 годишни лапенца.. Кво очаквате друго от вашите наборчета... Мноо ясно, че истъркани и глупави реплики..

JoLLiE92
03-25-2012, 08:11
Миличък, прости ми, но съм по-голяма от теб, било то с една година ;) глупави и изтъркани реплики има от мъже на всяка възраст, не само на 15 годинки, даже 15 годишните в повечето случаи все още са непокварени и мили, а колкото по-големи стават, повече идва "аз не съм ревнив"

gersinkaa
03-25-2012, 08:12
''ае ше ми пуснеш, казвам ти''

''ай ела у нас да пием по нещо''

абе те мъжете май ни имат за малоумни... 'що така.. :?

xoxi
03-25-2012, 08:12
Когато момче разбере, че момичето е обвързано, но продължава да настоява.. Всяко нещо, което каже звучи тъпо.

JoLLiE92
03-25-2012, 08:15
Когато момче разбере, че момичето е обвързано, но продължава да настоява.. Всяко нещо, което каже звучи тъпо.
True story.
а "ела да гледаме филм" вече всички знаем какво е ;д на една моя приятелка един й влезе с култовото "ш ми пуснеш ли аванта тая вечер" ........ думи нямам, думи .. мъже, осъзнайте се :D

gersinkaa
03-25-2012, 08:17
нека обобщим-на мъжете всяка втора дума им е свързана със секс, което ги прави тъпи! ;)

JoLLiE92
03-25-2012, 08:18
gersinkaa , като виждам аватара ти ми идва друго култово Nice shoes. Wanna fuck? :D да, като цяло в опита да са разнообразни, са супер смешни ;д аз искам някой мъж да се включи и или да сподели женски тъпи реплики, или да ми обясни защо аджеба искат да ги запознаваме с приятелки :D

Irti
03-25-2012, 08:25
или да сподели женски тъпи реплики, или да ми обясни защо аджеба искат да ги запознаваме с приятелки :D

За да си открием нови възможности за разплод, нови запознанства или просто да изплакнем очите, в което няма нищо лошо, а може ей тъй да си говорим с повечко хора.

Глупави изказвания супер много.. както демонстрира gersinkaa.. писала си, че си на 14.. и на 14 виждала ли си мъж, а курец пробвала ли си.. та говориш за какво си мислим ?

anonymous708973
03-25-2012, 08:31
Мразя да ми кажат "Запознай ме с приятелките ти", независимо какъв ми се пада. Ако ще, братовчед да ми е. Дразнещо ми е просто.
А спирането на мерцедеса и звучното подсвиркване + "Как си, ще се качиш ли?" ми е най-любимото.

А като чуя нещо за женската логика, съм на косъм да изпадна в истерия.

gersinkaa
03-25-2012, 08:35
Irti, то не е нужно да си на 20, за да видиш простотията на един мъж ;) само по начина, по който иска да те заговори ще си проличи на къде бие ;) Разбира се, има изключения

JoLLiE92
03-25-2012, 08:36
Мразя да ми кажат "Запознай ме с приятелките ти", независимо какъв ми се пада. Ако ще, братовчед да ми е. Дразнещо ми е просто.
А спирането на мерцедеса и звучното подсвиркване + "Как си, ще се качиш ли?" ми е най-любимото.

чак такова с мерцедеса не ми се е случвало май ;д хахахаха а за логика, мъжката логика понякога е по-потресаваща, не зависи от пола, а от индивида :D а след като аз не съм го харесала ... наистина ли очаква че ще мисля че е добър за приятелките ми, трябва да ги мразя, ебаси ;д

Irti
03-25-2012, 08:38
Виж сега.. не може да кажеш на едно момче на 14-18г мъж..

Ако е мъж ще се изкаже правилно.. дори и да иска секс ще го извърти без да псува, като каруцар.

И откога е лошо да търсиш секс, а не сляпата любов?

Разбираш ли? :)

JoLLiE92
03-25-2012, 08:43
Има както и мъже на 16 години, така и пикльовци на 30 :)
и е едно да търсят секс, друго е да очакват момичето да им го играе сводник "запознай ме" .. аз не съм казала нищо за тея, които търсят секс и казват искам секс и толкова, ще получат все отнякъде , но съм забелязала репликата запознай ме с някоя приятелка я казват най-вече момчетата с по-малко опит с противоположния пол

Irti
03-25-2012, 08:46
Мъж на 16...

... ахм.

JoLLiE92
03-25-2012, 08:48
Мъж на 16...

... ахм.
има си, зависи от възпитанието, от родителите, средата .. рядко са на 16, които не се правят на катилчета и едновременно с това са мъжествени, но се намират ;)

Irti
03-25-2012, 08:50
Не съм съгласен, ама няма значение. :)

JoLLiE92
03-25-2012, 08:52
Винаги съм твърдяла, че не зависи от годините или пола, а от индивида ;) Да кажа всички 16годишни са пикльовци е като да кажа всички мъже са тъпаци : )

ccdesigns
03-25-2012, 08:55
Само по-леко с общите определения, моля!

Violenza
03-25-2012, 08:58
Мъжественост на 16? Сигурно.

Мъжки реплики... Та те масово по-младите не могат да структурират правилно изречения, вие за свалките се оплаквате.

JoLLiE92
03-25-2012, 08:58
Само по-леко с общите определения, моля!
именно това имах предвид, че не давам такива определения ;)
има си ЕДИНИЧНИ случаи на мъже на 16 години, не всички са такива, но не са и всички в блатото ;) и не беше това идеята на публикацията ми да обсъждаме кой е мъж и кой не е

draid
03-25-2012, 09:49

Няма как да не се изкажа = да се заям. Жена =! Логика. Научно доказано.

Иначе проблемите с които се сблъсквате са 90% може би, защото Ви свалят някакви хлапета на по 15 - 18 години, които на всичко от горе не са и възпитани добре. Да попаднете на мъж над 22-23 години и нагоре който да влезе с такива реплики е доста по-голяма рядкост и е изцяло зависещо от образованието на индивида.

Това със спирането на мерцедеса и т.н сте си виновни вие жените, защото голяма част от вас търсят парите на мъжа.

Едит: Мъж на 16....

JoLLiE92
03-25-2012, 10:11
Кифла =! логика, не жена ;) прави разлика ако обичаш :)
отново и на теб да споделя, че има мъже на 15-18, които се държат много по-мъжки от момченцата на 22-3+ , зависи от възпитанието, а и ако баща ти е някакъв тип много мъжкарски няма как ти да не си, дори да си на 16, така си възпитан просто
с мерцедеса ако вървя по улицата просто и мине покрай мен мерцедес катафалка и ми свирне аз какво съм виновна? искала ли съм? ходя с тениска Мерцедесите ТУК! така ли? айде моля ви се ..
освен това както казах репликата запознай ме с приятелки не я казват плейбойчетата, а момчетата, които нямат опит, в повечето случаи девствени или пробвали 1-2 пъти, така че .. : ) какво да ти кажа, чети какво пишем, обмисляй мисълта си по-добре и тогава я публикувай, преди да наредиш всички жени просто на жени

Nikolow1993
03-25-2012, 10:27
Аууууууууууууу, така ме раздразни :lol: ТИ до сега какво обясняваше 'МА' ? Че всички момчета били еди какви си, па ся започваш да обясняваш, че жените не са просто жени, ХАХАХАХ! :lol: :lol: :lol: :lol: Изкара се една единствена 'принцеска', бати хората сте.. И не се пише '=!' а се пише '!=' =>
AMX != AMXX, едва ли ще се сетиш за какво говоря.

JoLLiE92
03-25-2012, 10:34
АЗ никога не съм казала, че всички са еднакви, никога ;) МОЛЯ ВИ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ОПИТАТЕ ДА НАРЕДИТЕ НЯКОГО без успех дори в случая ;) няма да ти обяснявам на кого ще казваш "ма" , ти сам си знаеш ;) но не и на мен. И си е точно =! :) така че нищо умно не каза в случая ..
имах предвид, че не може да наредиш абсолютно всяка жена, че е жена и да приключиш въпроса, но май не си ме разбрал с много мъжкия си мозък ... ето ти примерно очевидно не си мъж, въпреки че вече си над 15-18 години ;)

machoka
03-25-2012, 13:24
Аз обичам да се запознавам с приятелки на момичета, с които съм преценил че няма да имам полови отношения.. Някак възбудащо е хАхАХ

въпросът е как да ти поднеса намерението си HAhAh

little-bad-girl
03-25-2012, 13:28
Най-тъпата реплика е когато някой ми пише, аз го питам дали се познаваме, а той "Не обаче ЩЕ се запознаем" и полудявам. :D
Още една "Как е" и това от напълно непознат.. :D
Или "Знаех си, че не си девствена" о.О

DarkTemplar
03-25-2012, 14:18
я ми ела бе мацко да видиш кво е удоволствие 8)
ща та ч..ам 8)
добре че са ти очите да ми врътиш таквиз номирца :D
к.рве такова обичам те ! :cool:

ама че хора :D
Бургаските батки явно са минали на професионална реторика. :D

JoLLiE92
03-25-2012, 14:29
Най-тъпата реплика е когато някой ми пише, аз го питам дали се познаваме, а той "Не обаче ЩЕ се запознаем" и полудявам. :D
ей това го мразя най-много, да ;д
пък за приятелките, абсурд, ако аз наистина съм преценила, че тоя човек ИЗОБЩО не става , бих ли го пробутала на приятелка, че да ми се сърди после ;д

DarkTemplar
03-25-2012, 14:35
на 8 декември една колежка била атакувана с култово "ша дадеш ли?" и то от приятел на потенциалния получател. 8-)

Cucko0, кво възхищаване, то си е живо е'бане. :D

Cucko0
03-25-2012, 14:40
"ти си хубава,аз съм хубав,нека отидем вкъщи и да се възхищаваме един на друг "

ADMIRALKA14
03-25-2012, 14:48
Малко извън темата е, но все пак..
http://3.bp.blogspot.com/-x2iY5IL3vAo/TwXze9vkwUI/AAAAAAAAVAU/8PCS_6s4Y6o/s1600/sexy-stare.jpg
Доста често този поглед върви с гореспоменатите реплики :D

ShtrudeL
03-25-2012, 15:03
Аз пък се дразня ако ми подсвиркват като на кученце. Адски дразнещо е! Миналата седмица бяхме с една дружка в моля и двама седят на една пейка и минаваме и се чуват едни звуци точно както когато викате кученце! Идваше ми да се обърна и да го питам 'К'во ми свириш?!' и бас ловя, че нищо нямаше да каже. Кретени.

fluffy_^
03-25-2012, 15:08
Irti,Violenz Можем да поспорим по това ;)

Защо според вас един 16 годишен младеж да неможе да притежава някои качества на мъж ? И какво за вас е да си мъж (качества)? :)

Chacho
03-25-2012, 15:18
"Знам, че те възбуждам." - моя милост в ситуация, в която очевидно не беше така. Мацката ме кефеше, не ми връзваше и аз де ли се бутах и правех на интересен. Добре ми се изсмя тогава.

"Често ли седиш на тая пейка?" - пак аз.

"Мога да те гледам дълго време и .............. оф май е това." - Аз, като исках да й наприказвам някви думички, ма направо нищо ми не дойде после на акъла, щото въобще не знаех кво съм тръгнал да й кажа и ме разконцентрираха и 4-те й очи.

-Как си?
-Ъъъ, познаваме ли се?
-Не знам, трябва да ми припомниш.
-о.О

Това на един приятел :D

Ако се сетя още някви, ще споделя, хахаха. Бях си забравил бисерите.

Chacho
03-25-2012, 15:19

Защо според вас един 16 годишен младеж да неможе да притежава някои качества на мъж ? И какво за вас е да си мъж (качества)? :)

ООООООООООООООООООООООООО ОО НЕ!!!!!!!!!!!

Малка ли беше темата за "Свестните мъже"?

fluffy_^
03-25-2012, 15:32
ООООООООООООООООООООООООО ОО НЕ!!!!!!!!!!!

Малка ли беше темата за "Свестните мъже"?

добре,добре .. най-много като предният път да ме избие на агресия следкато им чета тъпите отговори..За да сме квит.

Всички жени са кучки (възраст 15-27).

marilyn
03-25-2012, 16:09
Култовото "ела да те прасна" ....
или както споменаха преди мен, когато кажа, че си имам гадже и отговора отсреща е "е споко, то и аз си имам, ама те няма да разберат...." нямам думи просто :D

JoLLiE92
03-25-2012, 16:30
Знам че те възбуждам ако наистина е така е мн яката реплика ;д но само ако ЗНАЕШ че е така, иначе те очаква нищо повече от вдигане на вежда и обръщане на другата страна :D

Violenza
03-25-2012, 16:51

Какъв мъж ще да е някакъв ученик, който го издържат мама и татко?(като това не означава, че момчето не може да е "на място". Двете неща нямат общо.) Мъже са колкото са и жени девойките на по 16-17. На тия години всеки си мисли, че много е пораснал и много е видял от живота, нормално.

"Мъжът" е много относително понятие. За мен мъж е човек вече преминал една определена възраст, натрупал житейски опит, напълно независим, улегнал, знаещ какво цени и към какво се стреми. (обяснено по най-елементарен начин)

assd
03-25-2012, 17:32
а бибипкат ли ви, a?

aз много обичам да бибипкам ама на някакви грозни само за ташак, все пак съм джентълмен и на хубави момичета не го правя.

granger
03-25-2012, 17:52
Джентълмен бил :D Първо се научи да пишеш, сър!

don't say anything.
03-25-2012, 18:03
Т'ва с '' той няма да разбере '' е доста често срещано.
На мен един ми викаше да сме ходели на кафе, да сме се опознаели по - добре
и аз му казах,че имам гадже и той '' няма да му казваме,на моята също ''.
А това с подсвиркването наистина е много гадно. Не е баш свързано с темата,
ама да си споделя.. :D много се дразня като съм примерно в метро,рейс или нещо такова
и няк'ъв преди т'ва да ме е зяпал все едно не е виждал момиче и да се клюфне до мене
и през цялото време да ме зяпа :D

assd
Джентълмен бил :D Първо се научи да пишеш, сър!
и какво ми е на правописа, само не слагам големи букви. на теб да не съм ти бибипнал, че се обиди нещо? хаха

draid
АЗ никога не съм казала, че всички са еднакви, никога ;) МОЛЯ ВИ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ОПИТАТЕ ДА НАРЕДИТЕ НЯКОГО без успех дори в случая ;) няма да ти обяснявам на кого ще казваш "ма" , ти сам си знаеш ;) но не и на мен. И си е точно =! :) така че нищо умно не каза в случая ..
имах предвид, че не може да наредиш абсолютно всяка жена, че е жена и да приключиш въпроса, но май не си ме разбрал с много мъжкия си мозък ... ето ти примерно очевидно не си мъж, въпреки че вече си над 15-18 години ;)

Ако говорим за бинарен оператор е точно !=, аз умишлено ползвах обратния ред за да се различава. Иначе с това Жени исках да кажа, че голяма част от жените търсят богати хора и съответно мъжете се научават, че с пари всичко може. За това се получава и ефекта с мерцедеса.

granger
03-25-2012, 18:08
и какво ми е на правописа, само не слагам големи букви. на теб да не съм ти бибипнал, че се обиди нещо? хаха

Погледни си предния пост-ще разбереш...надявам се. За пунктуация да си чувал някога?!
Не те познавам, не ме интересува на кои бибиткаш ... не се обиждам на хора, за които не ми пука!

michel1
03-25-2012, 18:17
и аз му казах,че имам гадже и той '' няма да му казваме,на моята също ''.

Като си имаш гадже да не си женена за него?

assd
03-25-2012, 18:21
Погледни си предния пост-ще разбереш...надявам се. За пунктуация да си чувал някога?!
Не те познавам, не ме интересува на кои бибиткаш ... не се обиждам на хора, за които не ми пука!

не те знам, предполагам си момиче, но във всеки форум има по един, който следи правописа. в този явно си ти... няма лошо, трябва да има радетели и за това. форумът трявба да се държи на високо лингвистично ниво и хвала на такива, които следят зорко и порицават грешните и неграмотни юзъри като мен. направо се засрамих и много ще внимавам от сега нататък, не бе, няма ташак!

don't say anything.
03-25-2012, 19:23

Ревнив е, а и не ми е приятно на мен самата.
А и самата МИСЪЛ да скрия нещо от моя, направо ме.... не знам...
И както виждаш, тоя пич не иска само кафе, а нещо повече, което стана
ясно с очеизвадни намеци след казаното.

Kocha
03-25-2012, 19:35
:D Чета коментари и немога да повярвам просто...Понякога и мене ме избива на простотия когато ида на кафе и кажа някое глупаво нещо на сервитьорката,но до там!Иначе мога да кажа само BITCH PLEASE...Година и десет месеца първата ми връзка...много обичах момето с което бях въпреки гадното и държание към мене.Накрая се оставихме заради един мизерник от Варна чиито баща е доктор и с риск да прозвуча като злобар...ще кажа само едно нещо :D Направих си проучване и разбрах,че тоя мизерник и изневерява Big Time и това малко или много ми достави едно такова вътрешно удоволствие!!!!!Както момчетата така и момичетата говорят глупости,лъжат,крадът,изне еряват...и т.н.Няма го това положение само едните да са виновни.

JoLLiE92
03-25-2012, 19:52
другата класика ;д пич, ние когато казваме "имам приятел" нямаме предвид "страх ме е да не разбере и да не го изгубя" , а имаме предвид "предпочитам него пред теб" или "не поглеждам други мъже" , райш ;)

alfons1to
03-25-2012, 21:49
jollie92 : "...обмисляй мисълта си по-добре.."

DAMN!!

Тарикатче
03-26-2012, 11:43
Бас ловя, че почти всички да не кажа всички.... Са ви сваляли само и единственно в интернет.. По скаипа а :Д хахаха.. Тия реплики мога да ви кажа, че само там вървят.. Тва са егати простотиите и освен по скаип и там разни сайтчета другаде едва ли вървят.. Или ако вървят ги пускат некви пълни смотаняци.........

NightGuardian
03-26-2012, 11:58
От човек който ви е безразличен всичко ще ви звучи тъпо.

fluffy_^
03-26-2012, 12:00

А при първа среща възможно ли е още от началото да стане безразличен ?

NightGuardian
03-26-2012, 12:12
трудно , но може. Има всякакви хора. :D

JoLLiE92
03-26-2012, 16:08
Напротив, имам приятелка, която твърди, че приятелят и е точно обратното на нейния тип, но я е омаял с приказки :)

anonymous708973
03-26-2012, 18:18
А и самата МИСЪЛ да скрия нещо от моя, направо ме.... не знам...
И както виждаш, тоя пич не иска само кафе, а нещо повече, което стана
ясно с очеизвадни намеци след казаното.

Точно.
Не съм женена, но да, можеш да го оприличиш на това. Една връзка е за двама човека, нямам против да пия кафе с разни момчета, но ако някакъв очевидно иска да ми го набута и не го е срам да каже, че нямало значение, че си имам приятел, ще му бия шута. И моят приятел ще го знае.

MojoJojo88
03-27-2012, 09:03
заповядай :D

"О, аз по принцип не съм такава"
"Не правя такива неща"
"Обвързана съм, но съм отворена за приключения"
"Приятелките ми всичките са обвързани, а и не стават за нищо"
"Ти черпиш, а аз ще си помисля през това време"
"А не, аз свирки не правя, правех преди, по много, но не ми харесва и ги отказах"
"В гъзааа? Аз да не съм педал"
"Имаш страхоооооотни мускули, навсякъде ли си така стегнат и ...голям"
"Искам да се напия тая вечер, ма не знам какво да кажа утре на гаджето...защо съм спала при почти непознат мъж"...
"Като ученичка бях по слаба/хубава/отворена/носеща на алкохол, ама с времето нещата се променят"
"Много ми харесваш, ама още е рано"
"Ще чакам до третата среща, за да не изглеждам лесна"
"Имаш страхотни сини очи, защо и моя няма такива"
"Знаеш ли, че с теб можем да имаме много красиви деца"....
Да продължавам ли?

JoLLiE92
03-27-2012, 09:14
"О, аз по принцип не съм такава"
"Не правя такива неща"
"Обвързана съм, но съм отворена за приключения"
"Приятелките ми всичките са обвързани, а и не стават за нищо"
"Ти черпиш, а аз ще си помисля през това време"
"А не, аз свирки не правя, правех преди, по много, но не ми харесва и ги отказах"
"В гъзааа? Аз да не съм педал"
"Имаш страхоооооотни мускули, навсякъде ли си така стегнат и ...голям"
"Искам да се напия тая вечер, ма не знам какво да кажа утре на гаджето...защо съм спала при почти непознат мъж"...
"Като ученичка бях по слаба/хубава/отворена/носеща на алкохол, ама с времето нещата се променят"
"Много ми харесваш, ама още е рано"
"Ще чакам до третата среща, за да не изглеждам лесна"
"Имаш страхотни сини очи, защо и моя няма такива"
"Знаеш ли, че с теб можем да имаме много красиви деца"....
Да продължавам ли?

повечето от тея реплики са тънкажен начин да кажеш "разкарай се" без да обидиш субекта пред теб :) като "не правя такива неща" "приятелките ми са обвързани" - нормалната реакция на "запознай ме с приятелка" "в гъза да не съм педал" е някак на майтап отказ към някакво желание , породено от твърде много гледане на порно филми ;д "много ми харесваш ама още е рано" си е НАПЪЛНО нормална реплика пък :)

cyclops
03-27-2012, 09:15
Мразя да ми подсвиркват(както каза ShturdeL - като кученце) и още една ситуация ме дразни - когато си вървя по улицата и минавам покрай няколко момчета (приятели явно) и нарочно почват да си говорят за мен, но без да ме спират. Нарочно, за да ги чуя. Наприер : "еййй гле'ай к'во гадже. Лелелелеле"

MojoJojo88
03-27-2012, 09:17
Всеки с разбиранията си.
Жените (не говоря за момиченцата) не разиграват субекти, които са им неприятни и си казват право куме в очи-не ме кефиш, остави ме на мира, след което налагат пълен игнор на въпросния. Докато девойките, в стремежа си да покажат колко оригинални и отворени могат да бъдат, режейки някой. И само по себе си е смешно.

JoLLiE92
03-27-2012, 09:20
Ами аз примерно не обичам да се карам :) това за гъза например може и да ми харесва момчето, но да не бих го направила ... за приятелките какво да му кажа ?? "прекалено грозен си за тях" ? .... а пък "харесваш ми, но още е рано" си е съвсем в реда на нещата, особено ако искаш нещо по-сериозно с въпросния индивид :)

MojoJojo88
03-27-2012, 09:26
Аз ти отговорих-тези реплики са предимно от момиченца.
За да стигне един мъж до въпроса с приятелките, значи не си му казала директно, че не го харесваш и съответно той продължава да наглее. И вместо да му наложиш игнор, ти му се обясняваш...

JoLLiE92
03-27-2012, 09:29
Именно когато директно му обясниш "нямаш шансове с мен" следва въпроса с приятелките :) сякаш очакват да сме им сводници ...

cyclops
03-27-2012, 09:30
Сори, че се намесвам в разговора ама исках да кажа във връзка с това, което казва MojoJojo88, че понякога грешката е и в момичетата/жените, които хем искат да отрежат въпросния, хем не съвсем ,защото ги кефи да ги свалят. Или му показваш, че не си заинетеросава или се прибираш е него..тия средните отговори са много смотани.

JoLLiE92
03-27-2012, 09:33
Сори, че се намесвам в разговора ама исках да кажа във връзка с това, което казва MojoJojo88, че понякога грешката е и в момичетата/жените, които хем искат да отрежат въпросния, хем не съвсем ,защото ги кефи да ги свалят. Или му показваш, че не си заинетеросава или се прибираш е него..тия средните отговори са много смотани.
Хубаво, не може ли да не решим за 30 секунди ?? понякога едно момиче има нужда от повече време за решение .. особено ако ти е писнало от връзки тип днес го има-утре го няма ... ако съм заинтересована от него значи трябва на първата среща да отида в тях ?! да ви пикам на логиката

Chacho
03-27-2012, 09:42
...

+
"Аз да не съм курва?"
"Изневерявам, защото после разбирам моя колко е добър и се връщам при него с още по-силни чувства."
"Най-мразя наконтени, завистливи женички."
"Толкова са ми смешни тия бройкаджии, как си вярват. Никога не бих му обърнала внимание."
"-Еби се в гъза. -Ами сама не мога!"
"..Щото, ако почна сериозно да флиртувам, може много сериозно да се вкараш във филмите."

@JoLLiE92, половината отговори на Jojo са смешни, щото можеш да ги чуеш под път и над път, и няма грам истина в тях. Понякога си проличава още броени минути след репликата.

JoLLiE92
03-27-2012, 09:50
+
"Аз да не съм курва?"
"Изневерявам, защото после разбирам моя колко е добър и се връщам при него с още по-силни чувства."
"Най-мразя наконтени, завистливи женички."
"Толкова са ми смешни тия бройкаджии, как си вярват. Никога не бих му обърнала внимание."
"-Еби се в гъза. -Ами сама не мога!"
"..Щото, ако почна сериозно да флиртувам, може много сериозно да се вкараш във филмите."

@JoLLiE92, половината отговори на Jojo са смешни, щото можеш да ги чуеш под път и над път, и няма грам истина в тях. Понякога си проличава още броени минути след репликата.
тея ми харесват ;д защо да не са истина? в интерес на истината приятелките ми са обвързани до една ;)

cyclops
03-27-2012, 09:54
Хубаво, не може ли да не решим за 30 секунди ?? понякога едно момиче има нужда от повече време за решение .. особено ако ти е писнало от връзки тип днес го има-утре го няма ... ако съм заинтересована от него значи трябва на първата среща да отида в тях ?! да ви пикам на логиката

Не, но си има начини, а не да се правиш на интересна - искам, ама не искам.

JoLLiE92
03-27-2012, 09:56
Аз не казвам "искам, не искам" а "още не знам" или "трябва ми време да преценя" нещо такова .. повечето женски тъпи реплики са отговор на мъжките тъпи реплики, или както казва английския пилот от ало-ало "тъп въпрос задаваш - тъп отговор ти дават" :)

Chacho
03-27-2012, 09:58
тея ми харесват ;д защо да не са истина? в интерес на истината приятелките ми са обвързани до една ;)

Не, че не може да са истина, но достатъчно често не са. Не знам как още не е настъпил деня, в която някоя ще ми е захапала хуя и още ще повтаря, че не прави свирки.

Chacho
03-27-2012, 09:59
Аз не казвам "искам, не искам" а "още не знам" или "трябва ми време да преценя" нещо такова .. повечето женски тъпи реплики са отговор на мъжките тъпи реплики, или както казва английския пилот от ало-ало "тъп въпрос задаваш - тъп отговор ти дават" :)

Ох, да бе. Я се разрови в Любов за темата ми с най-тъпите начини за сваляне, да видиш какво се случва без да е имало въобще въпрос преди това. До човека си е, не е до пола. Просто на жените им се налага по-малко да говорят.

JoLLiE92
03-27-2012, 10:01
До човека си е, не е до пола.
Indeed. : ))))))))))

MojoJojo88
03-27-2012, 10:22
Пикай на квото искаш-твоята логика е сбъркана.
Когато една жена е привлечена от един мъж, дали сексуално, дали емоционално, тя не трябва (!!!) да се държи като патка.
Ако той я кефи, тя ще му го покаже, а няма да му говори простотии. Ако не му се кефи обаче, ще го отреже.
Шанс на мъж не се дава с безумни реплики и безкрайно двоумене.

JoLLiE92
03-27-2012, 10:25
Нито репликите са безумни, нито двоуменето безкрайно, нито се държа като патка. :)
и благодаря за милите думи .. опитай първо да разбереш какво говоря, преди да го отречеш другия път по възможност :)

MojoJojo88
03-27-2012, 11:04
А ти помисли малко, преди да се дразниш на нещо. Конкретно теб не съм наричала никак, но щом си свикнала всяка чужда дума да е насочена към теб, това не говори добре за твоята личност.
Не ме интересува нито колко се двоумиш, нито как сваляш/те свалят мъже. Аз си коментирам репликите, които съм написала и общия случай, в който се използват.

Chacho
03-27-2012, 11:06
Чуй все пак и MojoJojo какво говори. Става на въпрос, че може да се жертва "учтивостта", за да стане достатъчно ясно "не"-то. Повечето момичета, които увъртат, са съвсем наясно, че няма да ги разберат и няма да избият всички надежди. Харесва им да са харесвани, искат да поддържат малко огънче, но без да става нищо повече; тоест да си държат обожателите. Една жена не може да е зряла и да има нужда от това внимание, все още не се е доказала пред себе си.

А ако си честна пред себе си, може да не са 30 секунди, но половин час след като си срещнала някого, може да прецениш дали го харесваш или не. И по-важното, когато решиш, че не го харесваш, можеш да кажеш "не" и да си тръгнеш, а не да изтраеш вечерта и да си глезиш егото, пък накрая да го оставиш с напразните надежди. За това ставаше на въпрос.

MojoJojo88
03-27-2012, 11:12
Девойката ми навява едни мисли за посредствен интелект. Той е силно развит при тийнейджърките и току-що навършилите пълнолетие. Какво имам предвид с това ли :) Случаи, в които претендираш, че си интелигентен човек, но трябва да ти се обяснява като на идиот с много повече думички, за да чатнеш за какво иде реч. Мислех, че с 1-2 поста ще стане ясно за какво говоря, и явно повечето хора ме разбраха, но не и тази, която се опитва да спори с мен, че и приема лично всяка дума.
И после да не се чуди, защо са толкова нахални мъжете около нея.

JoLLiE92
03-27-2012, 11:21
Девойката е много далеч от посредствен интелект, ако обичаш ;) Точно на теб ти обяснявам с повече думички, че повечето ти примери са нереални или реални, но напълно нормални реплики... Най-много обичам, когато някой ми се обяснява аз как се държа и разсъждавам, а не вижда себе си .. Ти говориш и говориш едно и също без да видиш аз какво казвам, а за осмисляне и дума не може да става.
Иначе, приятелка беше ми казала, че много харесва това в мен, че ако нещо не ми харесва в една среща, аз си грабвам чантичката и си отивам :) Но обикновено не искам да правя скандали, защото някои мъже от "не" не разбират и използвам посочените реплики, а после просто няма следваща среща :)
P.S. Девойката просто се дразни, когато й говорят на въпреки, и става малко язвителна ;)

MojoJojo88
03-27-2012, 11:26
Девойко, отказвам се. Аз няма какво да осмислям от теб. За мен тези реплики са смешни, за това съм ги написала. Ако за теб са нормални-еми ок. Все ми е тая. Само не знам, защо се опитваш да ме убедиш ти колко си права, а аз колко греша-факт е, че до сега не ми се е налагало да използвам нито една от тези реплики. И знаеш ли защо? Всеки мъж разбира от НЕ, номера е как ще му го кажеш! Хайде сега-пиши си, радвай се на това колко по-умна си и не се занимавай с мен!
А, чакай още нещо да ти кажа-знаеш ли кога мъжете използват такива реплики? Когато виждат, че срещу тях седи не особено трудна жена, или не особено умна! Когато една жена е решителна и вярва в себе си и в правотата си (тоест, е убедителна), то мъжете не се държат с нея, все едно е играчка...
Ариведерчи....

Chacho
03-27-2012, 11:31
Jojo, не си длъжна да ми отговаряш, но пък от известно време се чудя - кой набор си?

MojoJojo88
03-27-2012, 11:32
88 ми :) Ти си ми го пише в ника ;)

JoLLiE92
03-27-2012, 11:32
Друга девойко, точно тази девойка не е никак лесна ;) Проблемът в репликите , които са заучени фрази, не е в девойката, към която са насочени, а в индивида, който ги изрича, и степента на неговата селяния :) Както нагоре някой беше написал, че жените сме виновни, че ни бибиткат от мерцедеси-катафалки, защото сме били меркантилни, същата логика е ние да сме виновни за малоумните pick up lines на днешните мъже. За повечето реплики, дадени от теб, бях съгласна. Имаше няколко, които не ми изглеждаха на мястото си тук и с най-добри чувства ти отговорих, а ти взе малко по малко да се заяждаш с мен :) Ако ме познаваше, щеше да знаеш , че нито съм нискоинтелигентна, нито лесна, нито ми липсва самоуважение :) Peace.

Chacho
03-27-2012, 11:37
88 ми :) Ти си ми го пише в ника ;)

Предположих, но 88 понякога е и друго окончание, за което май дори по-добре знаеш. С интерес ти следя коментарите, продължавай да пишеш! :)

MojoJojo88
03-27-2012, 11:44
Предположих, но 88 понякога е и друго окончание, за което май дори по-добре знаеш. С интерес ти следя коментарите, продължавай да пишеш! :)

Повярвай ми-прекрасно знам значението на 88, както и на 14 :)
Но все пак, не е нужно да обяснявам повече ;)
Джоли, не съм се заяждала с теб. Сериозно имаш някакви тежки проблеми, ма със самочувствието ли, с какво-не знам. Света не се върти около теб, и не всяка реплика е персонално отправена към теб.
На всичкото отгоре-аз нискоинтелигентна не съм те наричала, ти сама се нарече така. Ако беше се напънала оооооооще мъъъъъъничко-шеще да разбереш за какво ти говоря. Моля те, остави ме на мира. Изморих се да те чета.

JoLLiE92
03-27-2012, 11:46
Told you so. Peace out. Не аз бях вечно длъжната да съм права, но.. :) И не аз имам проблем с това да виждам само и единствено моето мнение. И ме нарече точно с нисък интелект, не ме карай да копирам, ако обичаш. : )))))))))))

Bomber
03-27-2012, 11:47
[QUOTE=JoLLiE92;10095241] след "не съм ревнив" обикновено следва "ма той твоя няма да разбере"
Като момичето каже на някое момче че си има приятел спира се до там аз поне бих се съобразил с това че тя си има някой в момента :)

granger
03-27-2012, 11:50
Явно не иска да приеме това,което вижда! Не можете да приемете чуждото мнение. Няма значение кой -какво ще каже. Всеки си мисли ,че от него по-добър няма...в един момент обаче си проличава кой говори празни приказки и кой умее да приеме чуджото мнение и да захапе...if u know what I mean!

Bomber
03-27-2012, 11:54
.http://3.bp.blogspot.com/-x2iY5IL3vAo/TwXze9vkwUI/AAAAAAAAVAU/8PCS_6s4Y6o/s1600/sexy-stare.jpg
[/QUOTE]
How you doin :D

JoLLiE92
03-27-2012, 11:54
[QUOTE=JoLLiE92;10095241] след "не съм ревнив" обикновено следва "ма той твоя няма да разбере"
Като момичето каже на някое момче че си има приятел спира се до там аз поне бих се съобразил с това че тя си има някой в момента :)
Така би трябвало да е :D Но ако получавах 1лв. всеки един път, като е трябвало да обяснявам, че не съм женена, че той няма как да разбере и че аз ВСЕ ПАК нямам желание ;д за повечето мъже е много учудващо :) ииии другото : "здравей" -> "здравей" -> "имаш ли приятел" -> "не" -> тук следва разнообразие от реплики като се започва с невинното "искаш ли да пием кафе" , мине се през нахаканото "кога ще пием кафе" и се приключи с "прати ми гола снимка" ;д това че нямам приятел не значи, че ще се хвърля на врата на първия срещнат, duh ! :D

MojoJojo88
03-27-2012, 11:56
Told you so. Peace out. Не аз бях вечно длъжната да съм права, но.. :) И не аз имам проблем с това да виждам само и единствено моето мнение. И ме нарече точно с нисък интелект, не ме карай да копирам, ако обичаш. : )))))))))))

Между посредствен и нисък разлика има. Това е като с посредствената красота-има я, но много хора притежават същата. Ако положиш малко повече усилие-можеш и да си по-красив/а от другите. Та и посредствения интелект е така-имаш го, като много други хора. Но, ако си дадеш малко повече зор да вдяваш от една дума-ще си по-интелигентна от доста други, капиш?
И да-за себе си съм абсолютно права. И ще ти обясня защо (хех, за кой ли път).
Момичетата имат нужда да бъдат обект на мъжки желания. И за повечето от тях, гореизброените реплики са като мантра-постоянно ги използват, когато някой мъж ги сваля. И не го правят, за да го отрежат, а защото искат още малко внимание, но без самите те да дават друго, от един елементарен разговор. Виждайки това, всеки мъж (независимо дали е селянин, или изключително интелигентен мъж) влиза в техния ритъм и започва с подобни репли като "запознай ме с твоите приятелки/нищо че си обвързана, аз не съм ревнив". За мъжете това е игра, защото жената срещу тях им е показала, че иска да си играят на "Кой ще каже по-голяма тъпня". И да-всеки мъж (това го пиша за втори път), независимо колко му е умствения багаж и възпитанието, разбира от НЕ, стига жената ясно да му е заявила, че наистина го мисли, а не го казва, за да продължи да поддържа интереса му. Да, все пак, сигурно има прасета, които продължават да се пробват, въпреки категоричния отказ, който са получили-тогава или налагаш игнор, или си хващаш чантичката и си тръгваш (както в случая правиш ти...). Толкова-интелигентата жена не предизвиква глупави мъжки приказки, както и не използва такива.
Моля те, кажи че поне този път ме разбра. Това не е просто мое мнение, това е зависимост, която с времето се научава, стига да имаш достатъчно опит и работещи мозъчни клетки.

granger
03-27-2012, 11:56
Толкова ли е трудно просто да кажеш: Не ме занимавай,губиш си времето...!? Ако го кажеш серизоно и с правилния тон ,съмнява ме ,че ще продължи да опитва. Резачката действа гадно,но е ефективна!

JoLLiE92
03-27-2012, 12:04
MojoJojo88 , ама аз те разбрах и от първия път :) Това с "всеки мъж разбира от не" го обясни на преследвача ми, когото буквално съм псувала вече извън нерви след милионното "НЕ!" и след всяко "не" следва "обичам те" ..... всяка жена има един такъв. Случва се да се държиш съвсем нормално без поведение на евтина пикла и пак да получиш такава реплика, а специално за приятелките най-често е от момче, което приемаш за просто приятел - не ти е нито симпатичен, за да излезеш с него, нито те дразни, за да го отрежеш.
Има случаи, в които ВЪПРЕКИ ВСИЧКО мъжете вкарват малоумните си реплики, може би от отчаяние, както каза някой по-нагоре, когато видиш, че момичето не се връзва и това е последния ти жалък опит да направиш нещо. И тази тема беше точно затова - да се посмеем на репликите, а не да ми обясняват колко съм посредствено цитирам интелигентна, недорасла може би и вероятно трябва да се убедя сама себе си, че аз заслужавам точно такова отношение... Y U hate? : ))

Chacho
03-27-2012, 12:06
Има една много проста причина да подхождаме така. Без настоятелност нещата не се получават, просто щото почти всяка жена харесва понякога да казва "не", въпреки че вътрешното й аз крещи "да" и се надява онзи отсреща, да го изтръгне от нея. И когато отговорите са половинчати, нас не ни остава друго, освен да рискуваме. Всеки си има собствена граница, при която се отказва и преминава натам.

Hate-ът дойде от там, че жените не пускали такива реплики и Jojo ти предложи. Може да ти се струват нормални, но потърси им обичайния контекст и ще видиш дали са оправдано ползвани на място или са с лъжлив замисъл.

MojoJojo88
03-27-2012, 12:07
о_0...доообре.....

JoLLiE92
03-27-2012, 12:18
Винаги има разлика между истинското не и не-то, което значи да. Различен глас, различен поглед, различна реакция след това.. Аз уважавам момчетата, които показват вниманието си и след това не нахалстват, ти ако прецениш - отвръщаш :)
Казах, че съм напълно съгласна , че повечето реплики , които тя предложи , са "тъпи женски реплики" , не бях съгласна с една-две и бях подложена на линч ..
Освен това идеята ми беше мъж да каже тъпите женски реплики, не жена, защото не мисля, че тя и аз сме сваляли жени и чували тъпи женски реплики, нямаме толкова опит. :)

Irti
03-27-2012, 12:24
"Той твоя няма да разбере" ;д Наистина ли очакват да се хванем не знам ? ..

Да, защото е имало не малко такива случай. К'во сме виновни? Много ясно, че ще опитам всички козове и ще бъда нахален на сто процента. К'во като си има приятел? Приема го на своя глава, ако ме отреже - държи на тоя шмиргел, ако приеме.. ясно колко му е вярна, защо да не се възползвам? Дреме ми и за него и за нея. Та защо да не си опитам шансовете? Въобще не ми пука, че е обвързана и въобще не ми пука, че някой ще дойде да ми се разправя.. евентуално. Момчето предлага и момичето, което е обвързано приема.. кой е виновен? В такива, които са само за едно минаване си гледам само мен си. Когато имам сер. връзка.. съм верен докрай и приятелки на приятели - не пипам. :)

Chacho
03-27-2012, 12:27
повечето от тея реплики са тънкажен начин да кажеш "разкарай се" без да обидиш субекта пред теб

Това не се връзва с "повечето реплики, които тя предложи, са тъпи женски реплики"

Иначе Irti го обясни достатъчно добре, защо пък е "нормално" едно момче да отговаря така.

JoLLiE92
03-27-2012, 12:33
Irti , при мен специално нещата стоят така : когато съм ти казала "имам приятел" , значи държа на него дотолкова , че да не поглеждам други, ако ще ти се пускам, какво те интересува теб имам ли приятел, нямам ли .. Не можете и не можете да схванете, че не ни е страх да не разбере приятелят ни, а просто не се интересуваме от друг човек, не го правим заради момчето, а заради себе си. Пък това с да дойде някой да се разправя с теб е по-селско няма накъде ..
Идеята на темата също беше да видите кои реплики вече не важат и да си измислите нови, защото "не съм ревнив" стана малко тривиално, съгласете се ;)
Аз примерно имам правило за себе си, че никога не излизам с две момчета, които са приятели. Може би затова "запознай ме с някоя приятелка" ми звучи толкова извънземно..

Chacho
03-27-2012, 12:42
Честно казано, слабо ме вълнува дали другите ползват някакви определени реплики. Мога да ти изцитирам на определена групичка свалячи заучените фрази, които са много популярни в момента и тепърва им предстои да навлизат в България.

А това, че за теб важи това правило, не значи, че за другите момичета важи същото. Повечето момчета тук им се е случвало поне веднъж да им кажат "имам си приятел" и малко по-късно да разменят слюнка със същата девойка.

Irti
03-27-2012, 12:43
Irti , при мен специално нещата стоят така : когато съм ти казала "имам приятел" , значи държа на него дотолкова , че да не поглеждам други, ако ще ти се пускам, какво те интересува теб имам ли приятел, нямам ли .. Не можете и не можете да схванете, че не ни е страх да не разбере приятелят ни, а просто не се интересуваме от друг човек, не го правим заради момчето, а заради себе си. Пък това с да дойде някой да се разправя с теб е по-селско няма накъде ..

При мен нещата стоят така: Предлагам ти, ако си навита супер, ако не си втори опит по-настоятелен и ако пак откажеш - дреме ми. Не ми пука в случая, че си имаш приятел и че си ми казала. И на такива измислени "не го лъжа.. той е само МОЙ" или пък "моят това.. моята онова" всеки си има тайни. И не знам как можеш да кажеш на някого "моя собственост". Баща ми, старчето, на майка ми не казва "моята" от не знам си колко години.. та вие ли? :)

Пример от един приятел:

- Искаш ли да танцуваме?
- Имам си приятел!
- Ми аз те каня на танц, бе да ти еба майката, а не да те чукам!

Сиктир.. ебал съм й майката, както каза той. Не вдигайте кофите напразно. Някъде бях чел нещо.. ти в менюто само едно нещо ли гледаш? Като си избереш пак продължаваш да гледаш, нали... :)

thefreak
03-27-2012, 12:43
при мен специално нещата стоят така : когато съм ти казала "имам приятел" , значи държа на него дотолкова , че да не поглеждам други, ако ще ти се пускам, какво те интересува теб имам ли приятел, нямам ли .. Не можете и не можете да схванете, че не ни е страх да не разбере приятелят ни, а просто не се интересуваме от друг човек, не го правим заради момчето, а заради себе си.
Ти си абсолютно малцинство, ако това което казваш е истина. Колко момичета съм ги взимал с приятели срам ме е да кажа...

Anyway.... лично творчество:
"много ще ти отивам"
"1 април е, ама не е лъжа, харесвам те"
"искаш ли да ми видиш квартирата"
"ако ти трябва помощ за учене, кажи и ще взема презервативи"

btw коя ще ме запознае с приятелките си? мераци?

JoLLiE92
03-27-2012, 13:01
thefreak , просто аз рядко казвам "имам приятел" - само когато държа на момчето. Правя разлика между връзка и секс - в това съм малцинство, да ;д
Irti , да съм употребила думата мой? Никой на никого не принадлежи - факт. Но ако ще се плющим с още целия град, какъв е смисълът ?
"много ще ти отивам" ми хареса хахахахаха

Irti
03-27-2012, 13:05
thefreak , просто аз рядко казвам "имам приятел" - само когато държа на момчето. Правя разлика между връзка и секс - в това съм малцинство, да ;д
Irti , да съм употребила думата мой? Никой на никого не принадлежи - факт. Но ако ще се плющим с още целия град, какъв е смисълът ?
"много ще ти отивам" ми хареса хахахахаха

По принцип допълних "мой-", защото като се залепите за този до вас.. като магнит. И момчета и момичета. И като някой просто добронамерено иска да танцува с теб - хоп самочувствие и някакви измислени принципи. И то на бърз и интересен танц - не романтичен. Измислена работа.

Еми това ти обяснявам. Ако си държиш на момчето не се подаваш. Ако те сърби - ебеш се. И с какво ние сме виновни? Пускаме стръвта навсякъде и каквото клъвне.. клъвне.

thefreak
03-27-2012, 13:07
thefreak , просто аз рядко казвам "имам приятел" - само когато държа на момчето. Правя разлика между връзка и секс - в това съм малцинство, да
хохохохо, колко са ми обеснявали каква ИЗПЕПЕЛЯВАЩА любов делят с приятеля си... и после има дай ми го дай

JoLLiE92
03-27-2012, 13:18
Irti , имаше едно в 9gag - някаква скаутка отива при мъж "ние опазваме околната среда искате ли да се запишете при нас " ала бала и той и крещи "I am married, you whore !!!!!" :D че нещо такова се получава понякога ;д
thefreak , неразличаването на връзка и секс е доста голям проблем ;д и при момчета се случва :D вчера питам едно момче какво ти трябва за да кажеш, че ходиш с едно момиче официално и той ми вика ами може би трябва да има нещо като целувка все пак ....... :D и аз САМО ?!?! и той "е ти какво искаш, секс ли ?" :D и не, той не е на 15 годинки : )

DarkTemplar
03-27-2012, 13:54
Тая тема е поредното доказателство на тезата ми, че неразбирането е най-големият проблем в отношенията между хората.

thefreak
03-27-2012, 13:59
Тая тема е поредното доказателство на тезата ми, че неразбирането е най-големият проблем в отношенията между хората.
how so?(12345)

alfons1to
03-27-2012, 14:41
Джоли много ме обърква.. :(

А по повод факта,че намира нещо нормално във всяка женска глупост, моля да ми се обясни следното - "Мисля, че съм вманиачена по теб! Ама аз не съм, само така се чувствам. " (това са думи на момиче със сериозна връзка,отправени към мой приятел!!!)

umri
03-27-2012, 14:43
Така би трябвало да е :D Но ако получавах 1лв. всеки един път, като е трябвало да обяснявам, че не съм женена, че той няма как да разбере и че аз ВСЕ ПАК нямам желание ;д за повечето мъже е много учудващо :) ииии другото : "здравей" -> "здравей" -> "имаш ли приятел" -> "не" -> тук следва разнообразие от реплики като се започва с невинното "искаш ли да пием кафе" , мине се през нахаканото "кога ще пием кафе" и се приключи с "прати ми гола снимка" ;д това че нямам приятел не значи, че ще се хвърля на врата на първия срещнат, duh ! :D

Къде ги намираш тия?

JoLLiE92
03-27-2012, 14:51
Не казах, че абсолютно всяка простотия има логика ;д тази специално или е имала нещо логично предвид и не е могла да го обясни, или е руса :D
а иначе .. навсякъде се срещат ;д тоя тип специално, които мислят, че като съм свободна и айде вече съм тяхна, най- ме дразнят ... или другото имаш ли приятел -> да -> откога? -> от два месеца -> ейййй, жалко , че не съм те познавал тогава :D сякаш съм "който е първи пИчели" ;д

umri
03-27-2012, 17:24
За реплики се сещам доста, но не и тъпи. Колкото и тъпо нещо да съм казвал, никога не съм чувствал, че излиза не на място. Това със запознай ме с приятелка съм го казвал. Има 2 варианта. Или момчето е отчаяно и наистина иска да бъде запознато с друго момиче, или иска да дразни въпросната, на която го казва, като от ситуацията няма особено какво да губи, при положение, че тя може да се върже.

Едно момиче, с което спях имаше някакви чувства към мен, но знаеше, че няма да се получи, ми беше казала, че имала някакви проблеми и не можела да прави секс с мен, след което се стигна дотам, че не искала вече да се виждаме. Изглеждаше ми, че ме баламосва и е една от отчаяните й тактики да ме направи на нещо повече от секс-приятел. Тогава й бях изцепил това "запознай ме с някоя твоя приятелка" и интересно, но сработи. Даде ми там координатите на една необвързана и дори излизах с нея. След като беше казала, че ще ме запознае, аз й бях предложил същата услуга и тя каза: "Мерси, мога и сама да се уредя." Изглежда закопаващо, но в случай, че въобще не ти пука какво ще кажеш и каква ще е отсрещната реакция, колкото и добър да е лафа, който ще използват срещу теб, няма значение - губи си силата.

Иначе е имало всякакви простотии..:
-Извинявай, колко е часът? (с няква лееко мръсна усмивка и поглед, докато си опъвам ръкава на блузата/якето, за да се забележи, че имам часовник на ръката)

(В дискотека 5 секундно взаимно гледане в очите, след което тя отвръща поглед)
Отивам и:
- Само ме гледаш, а дори не ме заговаряш. Винаги ли си толкова срамежлива?......примерно. Общо взето всичко, което ми дойде на ума в момента - отивам и го казвам. А, ако нещо се заядем и се опитва много да ми отвръща, съм вкарвал покровителственото :"Ех, че си ми остроумна, спечели близалка (+ я погалвам по косата).. и първият път като го казах, имах предвид истинска близалка, която се купува от магазините, а момичето си помисли, че съм говорил за оная ми работа. После аз само за секс съм мислил..

JoLLiE92
03-27-2012, 17:30
първия път, а , а оттам нататък взе на момичето идеята :D хахахахахаха
честно казано това с приятелката дори ме обижда понякога ....... смисъл ..... малоумни ли сте ? :D как може да очаквате да си ви ползваме за секс-роби и да ви менкаме между приятелки ? :D все едно "имаш ли нещо против да използвам твоя вибратор" хахахахахха

x7aZzy
03-27-2012, 17:45
Има изключително глупави реплики както и от момчета, така и от момичета. Факт е, че момчетата са по-настоятелни и в повечето случаи те започват разговор. Мисля, че е безсмислено да се спори кой пол използва по- тъпи реплики.

Забавни са ми псевдо мъжленца, тръгнали да свалят жени със заучени фрази - не ме дразнят, по- скоро ме разсмиват. Отговарям им по- пеперливо, за да се осъзнаят, че не са ми на нивото. Не обичам да ме вземат за безмозъчно парче месо, затова и не вземам подобни реплики присърце. Но обичам да си чеша езика, а някои от тях могат да бъдат доста оригинални (и все пак евтини). Признавам, мога да бъда голяма кучка, когато съм на кеф. Иначе просто подминавам тъпите реплики, няма как да ме засегнат, щом на мен ми е безразлично.

Сега по темата: Първо - мъж на 14-18 няма. Това, че някои са голямата работа на 18, не ги прави мъже. Важи и обратното, има представители от мъжкия пол, които и на 35 пак не могат да се нарекат мъже. Възрастта не е критерий тук, но е факт, че до 20 (приблизително) няма как момчето да стане мъж. Това е друга тема. За справка - темата за "Свестните момчета".

Винаги съм твърдяла, че не зависи от годините или пола, а от индивида Да кажа всички 16годишни са пикльовци е като да кажа всички мъже са тъпаци : )

Ох, не се стърпях. Обяснявам с най-прости думи. Индивидът не се ражда с изграден характер и възгледи. Развитието на индивида предопределя характеристиките му. Годините и полът са от основно значение за развитието - не могат да бъдат пренебрегнати. Индивидът като едно цяло "съдържа" собствените си години и пол. Затова ЗАВИСИ от годините и пола. Не съм убедена, дали ме разбра - затова ще го кажа по твоя начин. Да кажа, че всички 16 годишни са пикльовци, е все едно да кажа, че всички новородени реват. Защото си е така - на 16 всички сме (били) пикльовци. Едни повече, едни по-малко. И това си е съвсем нормално.

Второ - Границата между това един мъж да е настоятелен, защото вижда някаква възможност с мацката, и това да е досаден и прекалено нахален дори когато вижда, че мацката не проявява интерес, е доста тънка. И за да не стават такива недоразумения момичетата трябва ясно и отчетливо да казват какво очакват от момчето, а момчетата да се научат да приемат "НЕ" за отговор. Няма виновни, няма невинни - комуникация му е майката.
Това, че повечето хора не знаят какво искат, е друг въпрос.

Трето - Както казаха по- горе - смешно е, когато момиче търси внимание от дадено момче и едновременно с това го реже. Едно е да не си наясно с чувствата си, и затова да не даваш категоричен отговор. Друго е да не те привлича момчето, но ти да му даваш надежди, само и само да има кой да ти обръща внимание. Първото е неприятно, второто - жалко.

umri
03-27-2012, 17:53
първия път, а , а оттам нататък взе на момичето идеята :D хахахахахаха
честно казано това с приятелката дори ме обижда понякога ....... смисъл ..... малоумни ли сте ? :D как може да очаквате да си ви ползваме за секс-роби и да ви менкаме между приятелки ? :D все едно "имаш ли нещо против да използвам твоя вибратор" хахахахахха
Не знам кой е секс-робът, при положение, че тя иска сериозна връзка с мен и се опитва да я получи чрез секса. И не мисля, че в едни такива отношения има роб и господар, а дори и да има, това определено не са жените. Секс роб може да се окачестви само човек, който очаква много повече от секс, а получава само него.

И вземи се вслушай малко в Mojojojo88

JoLLiE92
03-27-2012, 17:56
Тези всички неща ги уточнихме , сдърпахме се няколко пъти за мненията, мъжки момчета на 16 ИМА , това , че ти не познаваш очевидно такива е отделен въпрос. Моята идея (която ти не си разбрала) беше, че не може да се говори обобщително, защото най-малкото е супер глупаво. Разбрахме се, че жените трябва да казваме твърдо не когато решим, а мъжете да разбират от не. :) Ако ще казваш нещо ново, be my guest.

JoLLiE92
03-27-2012, 17:58
И вземи се вслушай малко в Mojojojo88
абсурд. ;)
а това за секс роба беше отново с чувство за хумор, каквато е цялата идея на темата ми, затова съм сложила :D в заглавието , но всички се опитвате да ме учите как да живея, не знам защо ...

x7aZzy
03-27-2012, 18:02
Тези всички неща ги уточнихме , сдърпахме се няколко пъти за мненията, мъжки момчета на 16 ИМА , това , че ти не познаваш очевидно такива е отделен въпрос. Моята идея (която ти не си разбрала) беше, че не може да се говори обобщително, защото най-малкото е супер глупаво. Разбрахме се, че жените трябва да казваме твърдо не когато решим, а мъжете да разбират от не. :) Ако ще казваш нещо ново, be my guest.

Има разлика между "мъжки момчета" и мъже. Това, както казах, е друга тема. А какви хора познавам съвсем не е част от дискусията. Благодаря, че ме наричаш глупава - от твоята уста значи много за мен. Но ако си аргументираш тезата, ще звучи по- достоверно.

JoLLiE92
03-27-2012, 18:07
ГлупавО казах. :) Аз не обиждам никого, за разлика от 99% съфорумници. По принцип за да бъде едно момче мъж, трябва да се издържа сам. Момче на 16 може да бъде много по-добре възпитано и по-пораснало от 30 годишен мамин пикльо. Твърдя и ЩЕ твърдя.
Какво има да обяснявам защо е глупаво да говориш обобщително? Ами глупаво е. Приятно ли ти е да чуеш култовото "всички жени са курви" , до което достига почти всеки мъж/момче в даден момент от живота? Нито е приятно, а още по-малко вярно. Защо? Защото не можеш да обобщаваш така за хората.

umri
03-27-2012, 18:11
абсурд. ;)
а това за секс роба беше отново с чувство за хумор, каквато е цялата идея на темата ми, затова съм сложила :D в заглавието , но всички се опитвате да ме учите как да живея, не знам защо ...

Опитваш се да хапеш, а после чувство за хумор, а?
Боли ме хуя мен ти как ще живееш. Цялостно от коментарите лъхаш на комплекси отдалече, особено като се има предвид оная тема, дето садваш, че си нямаш приятел, а момчетата бягали при кучките. Не те поучавам, няма и да ти направя тая услуга. Аре, беги, и стига си спами сама в темата.

JoLLiE92
03-27-2012, 18:16
ХАХАХАХАХА ох, бях забравила защо спрях да пиша в тоя форум предния път ...... защо хората като не те виждат ти се правят на тежки винаги :) не аз съм с комплексите, а хората, които си държат на тяхното ПЪК и отказват да прочетат моето мнение дори и след това ми вкарват в устата думи, които не съм казала и спорят защо така съм казала, не било правилно ..... Аз нямам приятел, защото аз така съм преценила. Предпочитам да съм сама , отколкото с човек, който не е достатъчно добър. Peace.

Chacho
03-27-2012, 18:18
"всички жени са курви"

Някои от нас не сме стигали дотам. И да се издържаш сам въобще не е единствения нужен критерии. Може да си неориентирана путка и докато се издържаш.

DarkTemplar
03-27-2012, 18:19
JoLLiE92
След всичко, което показа в тази тема, "глупава" направо е комплимент за теб.

anonymous708973
03-27-2012, 18:19
А, ако нещо се заядем и се опитва много да ми отвръща, съм вкарвал покровителственото :"Ех, че си ми остроумна, спечели близалка (+ я погалвам по косата).. и първият път като го казах, имах предвид истинска близалка, която се купува от магазините, а момичето си помисли, че съм говорил за оная ми работа. После аз само за секс съм мислил..

И ти сериозно си изненадан? :D :D :D

JoLLiE92
03-27-2012, 18:20
Някои от нас не сме стигали дотам. И да се издържаш сам въобще не е единствения нужен критерии. Може да си неориентирана путка и докато се издържаш.
Yes, имах предвид , че за да се наричаш мъж, трябва освен да се държиш като мъж и да можеш да се грижиш сам за себе си. :) Не се изразих добре.

Незнам
03-27-2012, 18:20
Тука е момента да поставиме това видео (no offensive), за да намалим напрежение*: http://www.youtube.com/watch?v=BaLRpFdZ2V4&feature=related
Интересна е тази теория за мъжа и момчета (дали има отношение към жена-момиче**)

*Естествено, че не.
**Защо ли посочих това? Имам ли предвид някой?

Chacho
03-27-2012, 18:30
Темата е откровено провокативна, нормално е да завие в тая посока. Повечето хора забелязват, че я кривиш, накъдето на теб ти хареса и вмяташ коментари понякога, които съвсем естествено приканват към заяждане, а след това твърдиш, че не било тва идеята. На мен ми идва прекалено феминистична, на моменти я обръщаш на лична, когато се очаква обобщаване и обратното. Странно е да говориш, че е тъпо да обобщаваш, при условие, че същото направи с някои от нас в по-долната тема за тревата. Това, че толкова хора скочиха, е достатъчно показателно, че има нещо, което ги приканва. В съседния раздел имаше един потребител, който много добре описа защо някои хора си изграждат щитове. За мен в ситуацията важи с пълна сила и комплексът, за който всички говорят, е този, че имаш нужда да кажеш "да, така е" и потребителите да те поставят над посредствените неща - силното понятие "комплекс за малоценност"

JuBaCcA
03-27-2012, 18:44
Mи, момичета, обличайте се като проститутки, пък после що мъжете да не ви пращат неприлични предложения !
Показвайте си циците и задниците навън и в интернет, а после що ви коментирали.. Сещате се, че не всичко идва от простащината на мъжете нали така ?

umri
03-27-2012, 18:50
Темата е откровено провокативна, нормално е да завие в тая посока. Повечето хора забелязват, че я кривиш, накъдето на теб ти хареса и вмяташ коментари понякога, които съвсем естествено приканват към заяждане, а след това твърдиш, че не било тва идеята. На мен ми идва прекалено феминистична, на моменти я обръщаш на лична, когато се очаква обобщаване и обратното. Странно е да говориш, че е тъпо да обобщаваш, при условие, че същото направи с някои от нас в по-долната тема за тревата. Това, че толкова хора скочиха, е достатъчно показателно, че има нещо, което ги приканва. В съседния раздел имаше един потребител, който много добре описа защо някои хора си изграждат щитове. За мен в ситуацията важи с пълна сила и комплексът, за който всички говорят, е този, че имаш нужда да кажеш "да, така е" и потребителите да те поставят над посредствените неща - силното понятие "комплекс за малоценност"

Кво й обясняваш, бе, човек? И без това няма да ти разбере мнението. Не я ли виждаш къв е ръб? Да се спасява там.

И ти сериозно си изненадан? :D :D :D
Бяха ми накърнени чувствата, че може да ме мислят за толкова зъл човек :S :S

heartlesandfreaky
03-27-2012, 19:29
Най' ме дразнят подсвиркванията и репликите от сорта на 'Чшш, сладурано, къде отиваш?!' или 'Яка п*чка си' .. |( Толкова селско и просташко ми звучи, направо изперквам като го чуя >.<

x7aZzy
03-27-2012, 21:11
ГлупавО казах. :) Аз не обиждам никого, за разлика от 99% съфорумници.

Мога да чета, благодаря. Мога също да свързвам две и две - първо не съм ти разбрала идеята, после съм говорила глупаво. Ако не си искала да ме обиждаш, започни да се изразяваш по- ясно.

По принцип за да бъде едно момче мъж, трябва да се издържа сам. Момче на 16 може да бъде много по-добре възпитано и по-пораснало от 30 годишен мамин пикльо. Твърдя и ЩЕ твърдя.
Какво има да обяснявам защо е глупаво да говориш обобщително? Ами глупаво е. Приятно ли ти е да чуеш култовото "всички жени са курви" , до което достига почти всеки мъж/момче в даден момент от живота? Нито е приятно, а още по-малко вярно. Защо? Защото не можеш да обобщаваш така за хората.

Пикльовци има и на 16, и на 40 - това е факт. Ето и още един - на 16 няма как едно момче да е мъж. Факт. Ако искаш го наричай обобщение, едва ли ще промениш нещо. Възпитанието и средата са изключително важни, но не могат да компенсират опита, който носят годините.

draid
03-27-2012, 21:43
А нищо не споменахте за момичетата/жени които се мислят за мис свят. Няколко пъти ми се е случвало да ме карат да танцувам някакви и след като неколкократно съм им разяснил как това няма да стане поради една или друга причина, да изръси: "На мен никой не ми отказва"

thefreak
03-28-2012, 07:41
А нищо не споменахте за момичетата/жени които се мислят за мис свят. Няколко пъти ми се е случвало да ме карат да танцувам някакви и след като неколкократно съм им разяснил как това няма да стане поради една или друга причина, да изръси: "На мен никой не ми отказва"

Не споменаваме нищо защото темата на разговор е друг, а не общи приказки в тая насока.

MojoJojo88
03-28-2012, 09:20
Хахахахах, тази тема ми е любима вече...Не мислех, че някой може да се изяви като толкова тъп, но явно винаги има още и още.
Ще чета с интерес, блазни ме да кажа още някои неща, но за сега ще си замълча, защото нечие самочувствие ще се срине като Берлинската стена хахахахахахха

thefreak
03-28-2012, 11:23
Хахахахах, тази тема ми е любима вече...Не мислех, че някой може да се изяви като толкова тъп, но явно винаги има още и още.
Ще чета с интерес, блазни ме да кажа още някои неща, но за сега ще си замълча, защото нечие самочувствие ще се срине като Берлинската стена хахахахахахха
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20091005095345/nonciclopedia/images/3/39/Mano_che_fa_bla_bla.gif

MojoJojo88
03-28-2012, 11:48
...колкото моето е бля, бля, толкова и твоето...

x7aZzy
03-28-2012, 12:12

Култовото "На мен никой не ми отказва" е типично както за момичета, така и за момчета. Чувала съм тази реплика от познати мацки, които или са ги отрязали, или не е станало по тяхната. Според мен момичетата го казват това, за да покажат, че не се отказват лесно (излишно се надъхват). Не съм фен на подобни приказки, но пък къде къде по-смешни и жалки реплики от женска уста съм чувала.

Момчета обаче толкова често са ми казвали, че не мога едва ли не да им устоя. Поне ми повдигат настроението.
При мен репликата "Никой не ми отказва" е действало само веднъж - но аз бях хвърлила око на пича, нямах и намерение да му откажа.

Като цяло каквото и да говори човек, е важно как го казва, как се държи, жестове, погледи, движения, интонация... Не е само да изтърсиш нещо провокативно и да се надяваш отсреща да ти вържат.

thefreak
03-28-2012, 14:51
...колкото моето е бля, бля, толкова и твоето...
beg to differ

anonymous708973
03-28-2012, 16:30
Като цяло каквото и да говори човек, е важно как го казва, как се държи, жестове, погледи, движения, интонация... Не е само да изтърсиш нещо провокативно и да се надяваш отсреща да ти вържат.

Абсолютно.
Има разлика между надутото "Ама на мен никой не ми отказва." и "Хайде, ще ми откажеш ли?", придружено от палава усмивка и ръка на гърдите/рамото на момчето.

mMemories
03-29-2012, 21:57
"Запознай ме с приятелките ти"
"Запознай ме с еди кой си.."

Направо ми идва да му излея кофа вода върху главата ;дд

SummerLove88
03-30-2012, 08:52
За мене най-тъпото е когато някой почне да ми се моли да правиме секс... :Д:Д

anonymous708973
03-30-2012, 08:56
Абсолютно. Все едно е на 5 и иска близалка. Страшно дразнещо.

ohluv
03-30-2012, 09:08
И кво стана ся на края :D

Wikzinka
03-30-2012, 15:37
АЗ НЕ СЪМ РЕВНИВ е просто класика :D и да , винаги след това следва ТВОЯ ПРИЯТЕЛ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ :D вече съм се наслушала и на други класики като КОЛКО СА ТИ КРАСИВИ ОЧИТЕ :D и всякакви от типа за колко ти е красива косата например :D .... иначе ЗАПОЗНАЙ МЕ С НЯКОЯ ПРИЯТЕЛКА е най - дразнещото нещо , което могат да ми кажат ..... трябва да се спрат с тия изтъркани и заучени реплики , защото само дразнят !!!

Murzeluvam_i_sportuvam
03-31-2012, 17:56
gersinkaa , като виждам аватара ти ми идва друго култово Nice shoes. Wanna fuck? :D да, като цяло в опита да са разнообразни, са супер смешни ;д аз искам някой мъж да се включи и или да сподели женски тъпи реплики, или да ми обясни защо аджеба искат да ги запознаваме с приятелки :D

Това "защо искаме да ни запознавате с приятелки" незнам, защото несъм го изпослзвал. Но за тъпи женски реплики съм подготвен(малко, но от сърце).

Миналата година се разхождаме с една приятелка и седнахме на една пейка в парка, а до нас на другата пейка две момичета на видима възраст18-19 години. В същото време минават 3 момичета пред нас и по едно време чувам от съседната пейка следния въпрос: "Ей тая русата не ти ли приличаше на лесбийка?" И аджеба аз се питам как изглеждат лесбийките,на какво приличат? Случайно да имат 4 уши или 4 ръце. Ей това ако не е тъпа реплика незнам кое е? :D :D

Друг случай: В 10 клас към 16:00 часа имахме ЗИП География. На вратата на стаята с огромни букви пишеше ГЕОГРАФИЯ(от 15 метра се виждаха.). По едно време се чука на вратата. Влизат 2 момичета и питат: "Извинете госпожо тука ли е кабинета по математика?" А в стаята налепени карти, сложени глобуси и все географски работи.

Последен случай: Когато бях на курсовете за книжка имаше едно момиче което караше с мене. Качва се тя в колата и тръгва. Кара си и по едно време светофар, който свети зелено и тя спира. И следва въпрос към инструктура: "Сега на къде? Той казва на ляво. И тук тя затапва с въпроса: "Кое ляво?". 1во - спира на зелено и 2ро - нз накъде е ляво. А имаше опит в курмуванетоо.

Ех жени жени.... зле с тях, зле и без тях :D :D

Blondiee..
03-31-2012, 21:30
^^ Добре си ама ще се оправиш ..

^^ Ще си останем ли приятели

^^Хубави крака какво ли става по-нагоре

Chacho
03-31-2012, 21:57
...

Засрами ги тия жени.

straus
04-01-2012, 07:51
За мен винаги са били "Запознай ме с някоя приятелка" и "Той твоя няма да разбере" ;д Наистина ли очакват да се хванем не знам ? ..

Ехеее ако знаеш колко се връзват на тия глупости :D

psychopath
04-01-2012, 09:53
Най-глупави са заучените фразички. Мн. се забавлявам с тях. :Д

dirtyyy
04-01-2012, 09:58
Преди малко един в едно кафе дойде при мен и ми каза / цитирам разговор/
- Бомбите.
аз: Моля?
- Гледам ти бомбите и ми харесва.

the fuq

Irti
04-01-2012, 10:50
Преди малко един в едно кафе дойде при мен и ми каза / цитирам разговор/
- Бомбите.
аз: Моля?
- Гледам ти бомбите и ми харесва.

the fuq

Като се разгологъзвате нормално там да гледа.

Като една приятелка "Ама той защо ме гледа така?!" Еми пола къса.. вижда й се пичката.. не искате да ви зяпат, ама си показвате прелестите. Ужас и безумие. Репликата си е на место и е била иронична.

dirtyyy
04-01-2012, 11:09
С поло яко се бях разголила, просто си нямаш на представа. :Д