Влез

View Full Version : Цветна бременност?

mynichkaIsladka
03-25-2012, 18:14
Здравейте.Преди една седмица правих секс с приятеля ми и по-късно той ми каза,че е пуснал малко.Цикълът ми закъсняваше с 5-6 дни,но вчера ми дойде.Интересното е обаче,че ми тече съвсееем оскъдно наистина и цветът му е много странен.От време на време розов,но бие и на червено.Според вас има ли за какво да се притеснявам? Във Вторник ще си правя тест,но исках да се посъветвам с някой :) Благодаря!

HideBoy
03-25-2012, 18:47
Едно на милион е да си бременна но не и невъзможно.
Силно се съмнявам да си в цветна бременност,тъй като тя преобладава при по възрастните и вече родили 1 път жени.
Изключвам цветната бременност като вариянт но те съветвам найстина да си направиш тест на осмия ден след половия акт(някой казват 7-ми но завиви от тестера).

granger
03-25-2012, 19:09
Спец, да те поправя, можело е да направи тест още 2рия ден от закъснението, но след като ти спре менструацията сега си направи тест. Не е изключена цветна, случва се и на жени,които не са раждали.
Ноооо да кажа какво друго може да е. Както виждаш се сменят сезоните , температурите рязко се вдигнаха и може от това да е и закъснението, и промяната в цвета. То женска анатомия ли бе, да я опишеш ... така е при нас!
За да ви е мирна главицата има едни неща,гумени такива - презервативи май им казват,пробвайте! По- евтини са и от тест, и от ескапел!

DragonLady
03-25-2012, 19:33
Спец, да те поправя, можело е да направи тест още 2рия ден от закъснението, но след като ти спре менструацията сега си направи тест. Не е изключена цветна, случва се и на жени,които не са раждали.
Ноооо да кажа какво друго може да е. Както виждаш се сменят сезоните , температурите рязко се вдигнаха и може от това да е и закъснението, и промяната в цвета. То женска анатомия ли бе, да я опишеш ... така е при нас!
За да ви е мирна главицата има едни неща,гумени такива - презервативи май им казват,пробвайте! По- евтини са и от тест, и от ескапел!

+1
Прави теста, за да разбереш истината, бременна или не.