View Full Version : не мога да се обвържа с момиче
tozludiqhqh1
03-25-2012, 20:23
Здравейте. на 15 год съм и не мога да се обвържа с момиче. Смисъл говорим си в училище закачаме се т.н. но единственото което мога да правя след училище е да играя на компютъра. Нямам приятели с които да излизам. Иначе в дскл съм истинска фурия ;д но... Бих искал да ми дадете няколко съвета какво да направя за да започна малко по малко да излизам с авери ?
fluffy_^
03-25-2012, 20:26
Купуваш си адидас и всички ще искат да излизат с теб ;д
Така де сега по сериозно ;д
Просто виж там с някои момчета в даскало докато говорите,лафите питаи абе някой да му се излиза след даскало ? или някой да му се ходи един си къде :П Или ае да играем жоманка,баскетбол :D квото ти се прави :)
кани на разходка/мач/някаква игра тези пичове от класа ти, с които се разбираш най-добре. нали си фурия, около теб сигурно кръжат приятели. почнете да излизате. спретнете си една мъжка компанийка.
малко по малко ще се сдружавате все повече, та сигурно и за момичета ще почнете да си говорите.
и ще си давате някви съвети, ще си измисляте тактики и т.н.
аз малко не разбирам ти за какво питаш последно? как да се откъснеш от компа и да почнеш да излизаш "малко по малко с авери" или как да се сближиш с момиче?
според мен първо трябва да уредиш въпроса със социалната среда. да излизаш и извън училище, да си заформиш приятели (съучениците са добър вариант). отлепи се от компа и от цъкането на игрички, ако смяташ да ставаш социален, честно.
иначе ако не ти пречи да си по-усамотен, продължавай да киснеш у вас и да играеш.
ако нещата с класа ти не са ти достатъчни - тръгвай на курс по нещо, което ти е интересно - фотография, някаква наука, спорт... ти си знаеш.
но според мен първо трябва да си осигуриш постоянна приятелска и социална среда, а после да мислиш за момичета.
с тях е по-лесно.. уж :) но ти трябва някаква основа.
коя ще те хареса без никакви приятели, самотник-геймър. не са много големи шансовете. а и явно не ти е в природата, щом не ти харесва ежедневието ти (прибираш се у вас и цъкаш..)
tozludiqhqh1
03-25-2012, 20:42
В момента тренирам футбол и съм титуляр ;д.
Ще опитам малко по малко да ги питам искаш ли да ходим там онам и т.н. благодаря.
Искам да добавя че всички ми се учудват защото в къщи не отварям учебник. Но пък в час вместо да правя простотии, внимавам и си уча уроците в час. За сега имам за 2 седмици 8 шестици а в Петък имах 3. Не съм зубар защото нито пиша нито уча. Сега за момичетата. С тях си пишем скайп, фб и т.н. но не излизаме. Смисъл нямам смелост да им кажа "шш абе ей ай да ходим някъде" и т.н.
ами придобий я тая смелост. а и вече казах, ако си имаш мъжка компанийка, всичко ще е по-различно. ще ходите на общи събирания момчетата + някакви момичета, които ще каните, и така няма да ти се налага да каниш лично някоя да излезете и да умирате от срам. ше си се бъзикате, ако/като излизаш често с момичета ще опознаваш по-отблизо женския пол и всякакви такива. аз не ти давам повече от 15 и съм наясно, че на тия години много сериозните срещи само 2ма с момиче не са необходими или пък типични.
и недей да бягаш като дявол от тамян от ученето. изглежда, че едва ли не не си отваряш у вас, само защото е "зубърско".
погрешно е да свързваш образованието с нещо, което те прави "смотан" или каквито са ви там тийн термините.
няма лошо да си спортуваш и да си си як пич, и все пак да си гледаш уроците и да не се запускаш.
NambyPamby
03-25-2012, 21:24
то пък щото много ти и трябва...
JuStElly
03-27-2012, 00:33
Купуваш си адидас и всички ще искат да излизат с теб ;д
Как адидас... найк е по - вървежно.А иначе щом имаш приятели в училище просто излизай с тях... (:
БожиятАгнец
03-27-2012, 05:41
според мен първо трябва да уредиш въпроса със социалната среда.
Точно.
Жалко е да търсиш връзка, за да се реализираш чрез нея. Момичетата трябва да са едно приятно допълнение към хубавият ти живот,а не обратното. Започвай да градиш.
Иначе, се сещам как някакъв пич си заби една девойка в някаква игра - пробвай и ти, така поне ще имате общи интереси. :lol: