Влез

View Full Version : само сериозни да пишат моля ви ! ДА или НЕ

NIIKII
03-26-2012, 18:11
С приятелката ми се ебахме преди 3-4 часа. Ебем се само без презерватив от 10 + месеца вече , не сме имали проблеми,не веднъж съвсем малко съм се изпускал в нея , но не съм и казвал и всичко е било ОК. Днеска свърших веднъж,след 30 минути пак почнахме да се ебем и точно , като тръгнах да свършвам нали си го вада и в последния милиметър пръсна малко вътре и всичко друго си изтече отвънка.. Тоя път тя обаче разбра са се е напинрала.. Според мене за пореден път нищо няма да е станало, бебетата не стават от въздуха още повече,че вече веднъж бях свършил. факт е че шанс има но и факт е че е много малък. Дилемата е да пие ли ескапел или да оставим и да чакаме то след 8-10 дена трябва да й дойде, което пък значи , че тя в момента е в оволация.. знам че тва хапче е гадна отрова и хич не ми се иска да гледам приятелката ми да й има нещо .. за това много се чудим.. моля за бързо отговори , за да мога да изтичам и да го купа преди да са минали 6-7 часа от акта,че то нали му намалява там шанса и нанего..

!!знам че има много такива теми извинявам се искрено , но моля за помощ. на по 19 години сме !!

anonymous708973
03-26-2012, 18:15
Първо, ще ти кажа, че си леке. Да правите секс без презерватив е голям риск и е добре да се практикува от хора, които си имат пълно доверие, а момчето трябва идеално да знае кога ще свърши. След като не можеш да се контролираш и лъжеш приятелката си, защо го правите? Бас хващам, че не пикаеш между повторенията, а трябва.

Аз бих пила Ескапел, ако знам, че съм в овулация и е пръснало, но не знам дали да те посъветвам това.

dimitar_ak
03-26-2012, 18:16
Мислете си за име. Много безотговорно я карате.

granger
03-26-2012, 18:18
Първо, ще ти кажа, че си леке. Да правите секс без презерватив е голям риск и е добре да се практикува от хора, които си имат пълно доверие, а момчето трябва идеално да знае кога ще свърши. След като не можеш да се контролираш и лъжеш приятелката си, защо го правите? Бас хващам, че не пикаеш между повторенията, а трябва.

Аз бих пила Ескапел, ако знам, че съм в овулация и е пръснало, но не знам дали да те посъветвам това.
Ако е в овулация...може и да е по-добре да го изпие , а ти ,момко, като не можеш да се контролираш - презервативи! Няма да умреш от тях!

NIIKII
03-26-2012, 18:18
не бе не е да съм леке. Първо аз като си гледам спермата ми изглежда яко неплодородна. Второ аз мога да се контролирам като цяло! трето ПИКАЯ МЕЖДУ ПОВТОРЕНИЯТА !! ! ! ! ! и си имаме пълно доверие като цяло за да го правиме от толкова месеци без презерватив.. На всички хора, че на тея дето с презервативи се перат за 10 месеца им се случват гафове къде къде по-големи от този ,така че не е нито до презерватива нито до контрола. Всеки един тука е треперил веднъж - дваж по един или друг повод ! Аз съм скиптичен много ...

anonymous708973
03-26-2012, 18:20
Гледаш си спермата и ти изглежда неплодородна? Ти добре ли си, бе? Изглеждала му била. Достатъчно е един малък опашат гад да стигне до яйцеклетката и го ядете и двамата. Хубаво поне, че имате години, та няма да занимавате родители, ако стане белята.
Внимавай повече.

fluffy_^
03-26-2012, 18:20
Свършваш в нея и ни питаш дали трябва да пие ескапел за да няма файл ? :D:D

Еми ще започна с това че да правиш секс без презерватив си е ваша работа но предполагам нейскате деца затова сте безотвогорни меко казано да не говорим за факта че си свършил малко в нея И НЕ СИ И КАЗАЛ...пък да не говорим че и този път нямало даи кажеш ако тя не е видяла брат ти си болен..

по въпроса..Според мен НАЙ-ДОБРЕ ще е да вземе ескапел :)

NIIKII
03-26-2012, 18:21
Ами да щото е такава има желирани работи всеки път,не е бяла такава като на тия по филмите не ми изглежда готина .. :д

sladk0t0odidi
03-26-2012, 18:23
Ако ли не презервативи има спирали,кремове, свещички и др предпазни средства.
И съм за ескапела.

fluffy_^
03-26-2012, 18:27
Ами да щото е такава има желирани работи всеки път,не е бяла такава като на тия по филмите не ми изглежда готина .. :д

:D:D:D:D ХАХАХАХАХАХАХА РЯДКА Е БРАТ ХАХАХА ТИ МЕ УБИИИИИИИИИИИ БРАТТТТТТТТТТТТТОООЧЧКААА А.. само ми кажи че не очакваш сперматозоидите ти да объркат пътя и да излязат навън че да си позволяваш да се изпускаш в нвя :D:D:D:D

NIIKII
03-26-2012, 18:28
освен да скокна до някоя денонощна да и зема един с една водичка да го глътне и да не го мислиме ..дано няма някви много страшни странични ефекти и прочие :/ Факта че е в оволация е притеснителен,иначе всичко си залагам, че наистина количеството което излезе в нея е страшно малко.. като се има предвид че хората втория път свършват малко, всичко изтече на вън освен 1 капчица.. наистина мн малко е !

gersinkaa
03-26-2012, 18:30
Какво се чудите...? Вчера моя приятелка ми сподели, че е правила аборт преди 2 месеца, а е само на 14... Какво да ви кажа.... То бива бива лапешки акъл, ама чак толкова... айде да пие едно ескапелче, то за бонбонки го имате вече... Баси, презервативите са по 20 стотинки...........

fluffy_^
03-26-2012, 18:31
освен да скокна до някоя денонощна да и зема един с една водичка да го глътне и да не го мислиме ..дано няма някви много страшни странични ефекти и прочие :/ Факта че е в оволация е притеснителен,иначе всичко си залагам, че наистина количеството което излезе в нея е страшно малко.. като се има предвид че хората втория път свършват малко, всичко изтече на вън освен 1 капчица.. наистина мн малко е !

Брат...общата ми култура в тази СФЕРА да го наречем е сигорно по-голяма(богата) отколкото твоят опит айде..стига съм писал не съм само аз в тоя форум..Иначе да да пие Ескапел ще е наййй доброто решение нека все пак даизчакаме да видим мнението на другите по въпроса..:)

NIIKII
03-26-2012, 18:32
тя до сега не е пила ескапел и сме наясно , че пие ли няма да го пие следващата година минимум :) така че го нямаме за бонбонче :p запознати сме , че е опасно

gersinkaa
03-26-2012, 18:34
Не сте запознати вие с нищо....

fluffy_^
03-26-2012, 18:36
тя до сега не е пила ескапел и сме наясно , че пие ли няма да го пие следващата година минимум :) така че го нямаме за бонбонче :p запознати сме , че е опасно

Ми айде си обуЙЙ едино "чорапче" на хуя за да не и се налага да похапва Ескапелче

gersinkaa
03-26-2012, 18:42
Ти наистина си ЛЕКЕ. За какво доверие ми говориш при положение че редовно я лъжеш? И ако с гледане се разбираше каква ти е спермата, хората нямаше да пръскат пари по изследвания, за да разберат защо не могат да имат дете. Умник.

Най-добре да ги оставим да си умуват и да си правят деца и да дават пари или за аборт, или за ескапел, или за памперси, отколкото за презервативи ;)

LoupGarrou
03-26-2012, 18:44
Бих казал, че трябва да пие. А после да внимава как реагира организма и' и при някакви усложнения от ескапел-а да отиде на преглед ...

NIIKII
03-26-2012, 19:20
добре кво Ви е удоволствието от секс-а с презерватив..супер неприятно е всичко? вие някога пробвали ли сте без та говорите.. не виждам как в една връзка хората ще правят секс само с презерватив.. ние го правим със 1-3 на месец.. За сега решихме да изчакаме до утре на обяд,няма да са минали повече от 19-20 часа ,а и двамата ще вземем тогава заплати, но и тя и аз клоним към НЕ. Тя се поуспокой и също не мисли че нещо е станало ,след 7 дни трябвало да й дойде и си го усещала по настроения и прочие ,че ще си й дойде на време ( женски неща- не разбирам, но се доверявам.) Ако до утре премислим ще вземем и така, благодаря за хранежа и за мненията на всички Ви! 100% нищо не е станало на 3-ти / 4-ти април ще си й дойде всичко по часовник ^^

granger
03-26-2012, 19:24
Презервативът е за хора,които им се прави секс,като на вас, ама не им се гледа бебе. Освен тва е за хора,които не искат да си въдят болести. Като не те кефи идеята, има и едни хапчета-противозачатъчни им викат.

k-t s
03-26-2012, 19:41
Колкото и минимален да е шанса да забременее приятелката ти все пак го има и въпреки,че ескапела е вреден и ще и пообърка малко хормоните по-добре да го пие,отколкото след 9 месеца да се чудите кво да правите и да си блъскате главите.

fluffy_^
03-26-2012, 19:49
добре кво Ви е удоволствието от секс-а с презерватив..супер неприятно е всичко? вие някога пробвали ли сте без та говорите.. не виждам как в една връзка хората ще правят секс само с презерватив.. ние го правим със 1-3 на месец.. За сега решихме да изчакаме до утре на обяд,няма да са минали повече от 19-20 часа ,а и двамата ще вземем тогава заплати, но и тя и аз клоним към НЕ. Тя се поуспокой и също не мисли че нещо е станало ,след 7 дни трябвало да й дойде и си го усещала по настроения и прочие ,че ще си й дойде на време ( женски неща- не разбирам, но се доверявам.) Ако до утре премислим ще вземем и така, благодаря за хранежа и за мненията на всички Ви! 100% нищо не е станало на 3-ти / 4-ти април ще си й дойде всичко по часовник ^^

Така и кога каза че ще се бесиш на бесилото ? Или ааа май аз трябва да доида ти помогна ти верно сам няма да се справиш..:)

Да ти имам логиката!

DragonLady
03-26-2012, 20:10
Ти наистина си ЛЕКЕ. За какво доверие ми говориш при положение че редовно я лъжеш? И ако с гледане се разбираше каква ти е спермата, хората нямаше да пръскат пари по изследвания, за да разберат защо не могат да имат дете. Умник.

+1
И и купи Ескапел ... Поне едно добро дело да свършиш.

marilyn
03-26-2012, 20:15
Първо аз като си гледам спермата ми изглежда яко неплодородна.

Е нямам думи! Изглеждала му спермата неплодородна... тебе като те гледам не те слуша главата, ама хич!!!
Чудя се коя е тая жена дето те търпи.. доверие имате уж ама ти си я лъжеш. Правите секс без предпазни средства (и то системно!!) а сега си седнал да ни питаш дали е бременна или не!
Каквото си посееш, това ще си пожънеш...

Hukuu
03-27-2012, 06:41
Да живее простащината и ние покрай нея !

БожиятАгнец
03-27-2012, 07:06
Първо, ще ти кажа, че си леке. Да правите секс без презерватив е голям риск и е добре да се практикува от хора, които си имат пълно доверие, а момчето трябва идеално да знае кога ще свърши. След като не можеш да се контролираш и лъжеш приятелката си, защо го правите?

Ама ти нищо не си разбрала - той не прави секс, той я ебе.
И явно му се ще едно хубаво да й наебе и животът, само и само, за да си направи кефът.
Верно, бахти, лекето...

anonymous708973
03-27-2012, 07:35
Вярно, поправям се.

Нямало да пие в следващата една година? А ако момичето пак се усети, че я ментиш и види, че част от неплодородната ти сперма попада вътре? М?

MojoJojo88
03-27-2012, 08:46
Хора, поспрете се малко.Не сте учители, нито падари. Някои мнение за кондомите искрено ме развеселиха, но както и да е.
Аз също мисля, че тя не е бременна. Но, за да си вържете гащите и двамата, по-добре не рискувайте и купете Ескапел.
Много мразя кондоми и рядко ги ползваме. Правим си секс без предпазни мерки, вече 6 години и гаф не е имало.
Хубаво е, че много млади хора са се наплашили и направо боготворят кондомите, но в крайна сметка е някак си тъпо, да обиждате тези, които предпочитат без презерватив, или противозачатъчни, или свещички. А на девойката, дето предложи спирала да й кажа, че тя изобщо не е препоръчителна за млади момичета, които не са раждали.

adelle
03-27-2012, 08:47
Само дето тя ще носи бебе 9 месеца,а не ти сигурно за това ти е толкова лесно да изхвърляш "неплодородната" си сперма в нея.... пък после момичето нека си страда.... Простак!!!

cyclops
03-27-2012, 09:01
Без лоши чувства, но съм потресена! За твоите 19 години си толкова безотговорен и неграмотен, че просто не знам какво да кажа ! За какво доверие говорим, като я лъжеш? И как прецени , че спермата ти е неплодородна? И се научи да пишеш овулация поне. Лелееее нямам думи. Очевидно не си достатъчно узрял, за да правиш секс без презерватив. И щом не можеш да се контролираш те съветвам да помислиш все пак за презервативи или други контрацептиви.

complicated_
03-27-2012, 11:22
и това момиче ти има доверие .. ;х поне се постарай да си заслужава,да ти вярва а не да е лъжеш ;) а колкото до презервативите нищо няма да ти стане ако почнете без и малко преди да свършиш да си сложиш един ей така за всеки случай,щом неможеш да се контролираш :) (ние с моя фр тоя метод от бая време го използваме и няма гафове никви ;) )

anonymous708973
03-28-2012, 07:59
Хора, поспрете се малко.Не сте учители, нито падари. Някои мнение за кондомите искрено ме развеселиха, но както и да е.
Аз също мисля, че тя не е бременна. Но, за да си вържете гащите и двамата, по-добре не рискувайте и купете Ескапел.
Много мразя кондоми и рядко ги ползваме. Правим си секс без предпазни мерки, вече 6 години и гаф не е имало.
Хубаво е, че много млади хора са се наплашили и направо боготворят кондомите, но в крайна сметка е някак си тъпо, да обиждате тези, които предпочитат без презерватив, или противозачатъчни, или свещички. А на девойката, дето предложи спирала да й кажа, че тя изобщо не е препоръчителна за млади момичета, които не са раждали.

Съгласна съм на 100%, но приятелят ти ще ти каже, ако случайно пръсне вътре, нали? А той системно я лъже.
Такива хора не са за тоя метод.

draid
03-28-2012, 11:34
Сразен съм. Имаш си приятелка с която имате сериозна връзка - ок. Правите секс без презерватив - пак до някъде ок. Обаче това, че ти редовно си свършваш в нея "по малко" не е хич ок. Гледал си бил спермата и не му се виждала плодородна.... Малко информация ще ти дам. Един сперматозоид е с дължина около 50 микрона, един микрон е една хилядна от милиметъра, което ще рече, че дължината на тая твар е точно 0,05мм. Има около 200 000 000 такива твари в едно изпразване. Ха сега ако не си прекалено зле по математика си направи сметката какво количество трябва и как си разбрал от гледане колко ти е плодородна спермата. Само 1 сперматозоид е достатъчен за да забременее. Ако в цялото количество има 200 000 000 в една капка може да има няколко стотин хиляди, ама то е малко не се притеснявай.

И не знам какво може да очаквате от човек изразяващ се : Аз я ЕБА редовно ...

Разбира се, когато си имат довери и е дълга връзка ще правят и без. Но има доста фактори които налагат използването на презервативи. Ти след като имаш приятел от 6 години е абсолютно нормално да го правите, но както се изказваш някой ще си реши че без си е супер и ще вземе да прави секс наляво-надясно без, защото не е наплашен.... А бебето е само едно от нещата които могат да ти се случат, когато правиш секс без презерватив. А липсата му понякога излиза много скъпо.

MojoJojo88
03-28-2012, 11:47
О, да, да...аз не твърдя обратното-както виждаш, господина дори не съм го коментирала, само му дадох съвет как да постъпят с горкото девойче. И под гаф, нямах предвид само бебе-в крайна сметка, то наистина се оказва най-малкия проблем, пред това, от което можеш да се заразиш...но както и да е. Коментара по-скоро ми беше насочен към мненията за презервативите от някои потребители.

therichbitch
03-30-2012, 20:24
хич не ми се иска да гледам приятелката ми да й има нещо ..

1.не си личи (при положение, че редовно я баламосваш)
2.казва се овулация
3.купи и хапче да пие там

straus
03-30-2012, 20:43
Освен да ходиш да си тестваш плувците... ба ли го?!

thefolenangel
04-04-2012, 20:14
Никец, стана ли татко? :P

ccdesigns
04-04-2012, 20:24
Той си гледа спермата и разбира, че е неплодородна, тя по настроенията си разбира дали ше и дойде на време... Смех!

thefolenangel
04-05-2012, 12:25
мани и това са пълнолетни (уж образовани) хора,...

bmwpower98
12-04-2015, 20:28
Здрaсти нa 17г съм и ми е 15 см добре ли е зa обиколкaтa не съм много сигурен но е 10см

AmxModx
12-04-2015, 23:34
<Относно първите няколко поста в тази тема:>

Какви са тия панки ? дори да е забременяла толкова ли не може да направи аборт ? толкова ли е трудно ?