View Full Version : Помощ , Как да разкъсам ципата ?
stopthepower
03-26-2012, 18:19
Здравейте колеги,
Имам проблем с разкъсването на ципата .С приятелката ми от 2 месеца се опитваме да го направиме но не се получава , поради тази причина че формата на пениса ми е изкривена.Пробвахме най различни пози но не се и не се получава.Пенисът вместо да влезне да къса ципата той минава само покрай нея и отива нагоре заради тазиси форма
Моля да ме посъветвате какво мога да направя по този въпрос :(
anonymous708973
03-26-2012, 18:21
Не е заради формата.
Ако пенисът ти влиза до край, е повече от ясно, че си я "отворил".
stopthepower
03-26-2012, 18:31
И аз това се осъмних като почти целия ми пенис влезе в по горната страна след това като я закарах на гинеколог гинеколожката каза че няма разкъсвания само лека рана се е образувала
anonymous708973
03-26-2012, 18:36
Влиза ли пенисът, няма какво да му мислите. Ти какви разкъсвания очакваш, няма да мре, я.
Някои момичета не си разкъсват химена чак докато не родят, води се еластичен. И стига с това 'отваряне' 'късане' и т.н. Щом си я чукал с извинение, значи не е девствена, независимо от всичко останало. Твай.
Не знам дали си учил в училище или си чел от любопитство, но химена (девствената ципа) не винаги се разкъсва напълно. Самата тя е различна форма при жените: ануларна (полулунна), решетъчна, септална (с преградка) и т. н. При някои жени е по-еластична, което я прави трудна за разкъсване (дефлориране). Това не пречи менструалната кръв да излиза, ако случайно това си помислиш. Не съм сигурен какво ви е казала гинеколожката, но хименът се разкъсва цялостно по правило (което важи и практически) чак при раждането. Това, което мога да ти предложа е да използваш някоя от следните пози (има и много алтернативи) за по-дълбоко проникване: http://www.sexinfo101.com/deepimpact.shtml или http://www.sexinfo101.com/siderider.shtml (втората е за препоръчване в твоя случай).
*Изкривената форма на пениса при мъжете е честно срещана, така че това не е особен проблем (освен, ако не е изкривен твърде много, тогава е добре да се консултираш с лекар).
**Няма накъде нагоре да отиде пениса ти.
***Сайтовете са за спомогателна информация, която не цели нарушаване на правилата на форума. Моля лица, които не са под определената възраст (която очевидно тука не е много конкретна) да не ги посещават. Извинявам се, че трябва да ги публикувам.
TheBeliever
03-26-2012, 18:55
Влиза ли пенисът, няма какво да му мислите.
Именно. Влиза ли? Влиза. Сексайте си се на воля и не мислете за тая прословута ципа.
Пенисът вместо да влезне да къса ципата той минава само покрай нея
Влиза и заобикаля ципата викаш?! Препоръчвам ти малко по анатомия да седнеш и да се запознаеш! Хора ,бе, вземете с е в ръце! Щом влиза - няма ципа! Демек , правете си секс на воля!
stopthepower
03-26-2012, 19:25
И аз точно това се чудих какъв лекар да посетя
Личния за направление,а той ще те прати на уролог най-вероятно.
DiabolicalSoul
03-28-2012, 23:26
И аз точно това се чудих какъв лекар да посетя
Ако не е тайна как/колко/накъде изкривен?
Иначе ао можеш да си водиш нормлаен полов живот, урологът ще ти каже да не го мислиш (смисъл то се оправя само с операция и то сериозна и е безмислено, ако не ти е проблем, да правиш каквото и да било)
ShtrudeL
03-29-2012, 05:08
Заобиколил я е викаш ^^
dimitar_ak
03-29-2012, 05:21
Само аз ли разбрах, че младежът не е успял да проникне?
Sanguine
03-29-2012, 05:55
И аз това се осъмних като почти целия ми пенис влезе в по горната страна
Каква по-горна страна, в която да влезе? На мен ли ми се спи твърде много още или не познавам женската анатомия, но не мога да си представя къде "по-горе" от влагалището ще "влезе". Тоест, авторе, кажи дали го вкарваш изобщо.
mMemories
03-29-2012, 21:44
Пробвай със секс играчки...би трябвало да помогнат ;д
bazingaaaa
03-30-2012, 18:24
Пробвай с това
http://prikachi.com/images/862/4581862o.jpg
Това, че влиза не значи, че я е отворил може да му е много малък.. пробвай с тирбушон! :)
flamesoulbgr
04-04-2012, 15:18
Абе ти да не шибаш в дупето?!? :D :D :D :D
ShtrudeL
04-04-2012, 19:41
meh
тая ципа все едно е парче плат
д'ге 8-)
thefolenangel
04-04-2012, 20:27
meh
тая ципа все едно е парче плат
д'ге 8-)
Нали ти такива, проблеми нямаше :D
ShtrudeL
04-04-2012, 20:30
Нали ти такива, проблеми нямаше :D
Еми чак пък такива - не. 8-)
Не съм усещала разкъсване, разпорване, изкормване и т.н. 8-)
И защо по дяволите си я закачил таЗ запетайка като щипка на простор? 8-)
минава покрай нея :D:D:D:D
Заобикаля я и стига до стомаха!
още ли се занимавате с тази пародия
Взимаш един дилдо и започваш да буташ и ръгаш с все сила :D:D
stopthepower
04-19-2012, 07:06
Да отбележа че пенисът ми е 16 см и влиза почти половината и като закарах приятелката на гинеколог гинеколожката каза че има лека рана но ципата не е разкъсана и странното е че вместо да усеща удоволствие усеща болка
Е кат не си разкъсал нищо кво искаш да изпитва?! Блаженство! Направете го като хората,стига си мъчил момичето!
marin_9867
04-19-2012, 20:06
Аве човек улях се от смях събудих съседите :D Само с хуя ли знаеш да раскасваш ципа ве :X Пробвай с прасти с вибратор поне са прави :D И няма да заобикалят :D
ledenakrasota
04-19-2012, 20:17
Една дИбела краставица и си ОК!
Сериозна съм! ;)
Аве човек улях се от смях събудих съседите :D Само с хуя ли знаеш да раскасваш ципа ве :X Пробвай с прасти с вибратор поне са прави :D И няма да заобикалят :D
Y u so stupid?!
ccdesigns
04-19-2012, 20:52
Здравейте колеги,
Имам проблем с разкъсването на ципата .С приятелката ми от 2 месеца се опитваме да го направиме но не се получава , поради тази причина че формата на пениса ми е изкривена.Пробвахме най различни пози но не се и не се получава.Пенисът вместо да влезне да къса ципата той минава само покрай нея и отива нагоре заради тазиси форма
Моля да ме посъветвате какво мога да направя по този въпрос :(
Лижи я докато почне да ти пари на езика. Тогава ще знаеш, че ципата се е подпалила и я няма.
NeverBack
04-19-2012, 21:15
Това трябва да свърши работа.. :D
http://www.tehcomservis.com/forum/uploads/att-45b7b1854c0d1160e.gif