View Full Version : Мокър сън
Nightwolf
03-27-2012, 16:32
Исках да попитам дали сте имали.На мен ми се е случвало веднъж :D но на сутринта беше малко гадно :D
techkata
03-27-2012, 16:36
мисля че всеки е имал мокри сънища :)
Nightwolf
03-27-2012, 16:42
Не вярвам да има човек, който да не е имал.
Не говоря за сън,в който сънуваш какички и такива и само се помпиш :D
Като се събудиш и да си свършил?:D
Аз май не съм имала все още. Или не помня.
Аз редовно си имам... свършвам на сън. ;)
ForTrant
03-27-2012, 17:02
Аз редовно си имам... свършвам на сън. ;)
Това говори, че имаш доста богата сексуална фантазия и незадоволеност, желание за секс, което не е задоволено в "реалността". Редовното сънуване на мокри сънища и свършването повреме на такива показва притеснения за нимфомания.
Това говори, че имаш доста богата сексуална фантазия и незадоволеност, желание за секс, което не е задоволено в "реалността". Редовното сънуване на мокри сънища и свършването повреме на такива показва притеснения за нимфомания.
Еххх, каква ли не са ме изкарвали, че съм в тоя форум, но виж нимфоманка не бяха ме наричали до сега. :D:D:D
ForTrant
03-27-2012, 17:10
Психологията е такава наука, чрез която хората разбират неща, които не знаят за себе си.
Психологията е такава наука, чрез която хората разбират неща, които не знаят за себе си.
Хаххх значи от твоя извод за моите мокри сънища трябва да разбера, че съм нимфоманка... брей!
ForTrant
03-27-2012, 17:13
Това не е мой извод, лека вечер и приятни сънища.
Това не е мой извод, лека вечер и приятни сънища.
Хахх мерси, приятни са ;)
Sanguine
03-27-2012, 17:26
Станишев, сънуването на такъв род сънища не означава непременно незадоволеност или невъзможност за постигане на такава в реалността. Показва желание, а извинявай, но сексуалното желание(дори по-засилено) при жените не е болестно състояние. Отнеси си лепенето на диагнози в своите сънища.
"Нимфоманката е жена с отношение към секса както при средностратистическия мъж."
По темата- сънувала съм,я. Но-нормално от това няма накъде.
А ако си момче в определена възраст, в полюцията няма нищо странно.
ForTrant
03-27-2012, 17:28
. Отнеси си лепенето на диагнози в своите сънища.
Аз диагнози не съм поставял, само констатирам.
Sanguine
03-27-2012, 17:38
Аз много се радвам за теб, но и констатацията ти не почива върху нищо, особено в главно тийнейджърски форум. Просто тези "притеснения! за нимфомания" ме хвърлиха в тъча.
ForTrant
03-27-2012, 18:19
Добре, че не те хвърлят в леглото, констатацията ми се оповава на психологията, която не е наука за подценяване.
Sanguine
03-27-2012, 18:50
психологията, която не е наука за подценяване.
:D На мен ли го казваш!
Айде и на тебе мир,мир,мир. Обясних се вече обстойно защо смятам констатацията ти за несъстоятелна или поне абсолютно прибързано изказана.
случвало ми се е няколко пъти.. доста добри сънища бяха хаха :D
ForTrant
03-27-2012, 19:43
:D На мен ли го казваш!
Айде и на тебе мир,мир,мир. Обясних се вече обстойно защо смятам констатацията ти за несъстоятелна или поне абсолютно прибързано изказана.
Станишев, сънуването на такъв род сънища не означава непременно незадоволеност или невъзможност за постигане на такава в реалността. Показва желание, а извинявай, но сексуалното желание(дори по-засилено) при жените не е болестно състояние.
Аз не разбрах кое си обяснила обстойно и защо смяташ така.
Аз не разбрах кое си обяснила обстойно и защо смяташ така.
Нема ли го Бойко да ви опрай тука бе.. ?
По темата: да имам...
ForTrant
03-27-2012, 20:03
бойко може да оправя само сексуално :) , въпреки че и за това имам съмнения : )
DragonLady
03-27-2012, 20:05
Не вярвам да има човек, който да не е имал.
+1
десет буквиииииии
Sanguine
03-27-2012, 20:19
констатацията ти не почива върху нищо, особено в главно тийнейджърски форум.
Отново ще обясня, не се безпокой. Ще опитам внимателно и с думи прости, дано разбереш на какво пък се оповава моята констатация.
Пишеш в тийн форум,нали така? Заради това трябва да приемем, че масата от потребителите са между 13 и 19 години. Особено в посочената долна граница сексуалността все още се развива, насочва и съсредоточава. Тя е стихийна и често неудовлетворена. Мокрите или еротични сънища се явяват необходимост на психиката и нормално явление. Честотата или интензитета им не могат да бъдат притеснителни. Дори в по-късен етап те си остават напълно в реда на нещата.
Твоето заключение се явява твърде елементарно. Сънуването на такива сънища не говори обезателно дори и за неудовлетвореност на сексуалните желания(както вече посочих,нали), а просто за наличието на такива, понякога и несъзнателни, понякога дори явяващи се като символи. А и неудовлетвореността също не говори за нимфомания сама по себе си. Ти скачаш върху някаква констатация без никаква основа, без прашинка от необходимата за нея информация. Затова представлява елементарност и несъстоятелност. Нека да приемем, че означават засилена сексуалност. Просто засилената женска сексуалност нимфомания ли е? Не е.
ForTrant
03-27-2012, 20:45
Добре, че не си завършила психология, щеше да знаеш прекормерното сънуване в пубертета на такива сънища какво означава, но пък още имаш време да се научиш.
ForTrant
03-27-2012, 21:06
Ще сложа край на този спор, защото си некомпетентна, но пък и аз не мога да съм сигурен, казах че само констатирам според това какво сънува и колко често, позаинтересувай се какво означава прекомерното сънуване на такива сънища, няма значение дали в пубертета или по-късно, и ще видиш,че съм напълно прав с моите заключения и нито аз, нито ти, можем да сме сигурни, нито въпросното същество, което обсъждаме.
Sanguine
03-27-2012, 21:18
Да, не съм я завършила още.
Станишев,обясних ти като бял човек защо нямаш нужния обем информация, за да правиш каквито и да е констатации, защо те са прибързани и как не дефинирайки "прекомерно", ти изкара всеки пубер нимфоман. Ти имаш a и b, а ти трябват и c,d и y, затова каквото и заключение да направиш, то ще бъде несъстоятелно. Останалото- на ЛС. Няма да спамя повече темата заради теб.
ForTrant
03-27-2012, 21:20
Да, и аз мисля, че ще е добре да спреш :)
Nightwolf
03-28-2012, 13:58
Абе кво означава то 10 Букви бе :D
Nikolow1993
03-29-2012, 12:07
Еххх... мислех, че ме ебаваш като ми каза в даскалото за темата - ама явно не си. Сега като се замисла и се сещам, за кой си си мислил :lol: Не очаквай да ти пусне, колкото и тъпо да звучи. Не, че и аз имам някакви шансове де.. :lol: :lol: И аз съм имал иначе... :D :lol:
Nightwolf
03-29-2012, 14:13
Еххх... мислех, че ме ебаваш като ми каза в даскалото за темата - ама явно не си. Сега като се замисла и се сещам, за кой си си мислил :lol: Не очаквай да ти пусне, колкото и тъпо да звучи. Не, че и аз имам някакви шансове де.. :lol: :lol: И аз съм имал иначе... :D :lol:
Ти ше си останеш девствен цял живот :D
Nikolow1993
03-29-2012, 19:41
Бая си луд, някъде си бил пак, че не знаеш на кой свят си. :lol:
mMemories
03-29-2012, 21:40
Във всеки случай има и хора, които са нямали...аз съм една от тях ;д
alfons1to
03-29-2012, 23:22
Исках да попитам дали сте имали.На мен ми се е случвало веднъж :D но на сутринта беше малко гадно :D
НИИКОГА! Ама наще са ми казвали, че като бебе съм се напикавал докато спя, а тoва също си е достааа.. мокро. ;)
step_up_right
03-30-2012, 14:37
назад съм-не съм имала...
Wikzinka
03-30-2012, 15:17
случвало ми се е , но само 2 пъти :)
Lilly777
03-31-2012, 14:36
Ми значи ставаме 2 нимфоманки :D и аз свършвам насън, но не сънувам често такива неща
flamesoulbgr
03-31-2012, 16:08
Отдавна не ми се е получавало такова нещо.. Има няма 2-3 години :D :D :D :D
Blondiee..
03-31-2012, 21:41
Аз пък не съм имала ;дд
dream1707
04-02-2012, 08:46
всички сме имали... при мене се изявяват в някакви секси батковци ;дд иначе не съм свършвала така
Аз не съм имал, а толко ми се иска начи...
Всички който сте имали такива сънища ви отправям един голям HATEEEEE!!!!
Аз не си спомням сънищата никога.
А и темата е мокър сън а не Мокро събуждане в отговор на мацката по горе с мокрото легло.
amnessia
04-08-2012, 20:08
Не съм имала до сега ;d
О да, 2 nights ago! Въх...абе на живо е най-хубаво,ама и сънищата са доооста приятни :D
То е малко гадно, защото точно преди да се стигне до самото действие се будя. Иначе май се брои :P
abe samo ne znam 6to ti e bilo gadno za jalost na men mi se slu4va rqdko no eto ne6to koeto 6e ti e ot polzahttp://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/36496-polezna-informaciia-za-mokrite-sanishta/
незнам дали това е мокър сън, но аз имала такива разгорещени сънища и както каза Sexpert винаги се будя в кулминацията и не свършвам
dqdotomi
05-15-2012, 11:54
Мокрите сънища са нещо физиологично.Обикновено около 12-15 год. възраст са често явление и показват,че индивидът е физиологично готов за полов живот !
IseeDEADbodies
05-15-2012, 12:38
И аз мога да подкрепя мнението, че няма човек който да не е имал.
DarthLord
05-23-2012, 13:47
Имал съм,естествено.. Да имаш мокри снища и ерекция по време на сън, означава,че всичко в организма ти работи правилно и всичко е наред. Няма нищо нередно :)
И аз съм имал, просто с две думи - прекрасни сънища, лошото е че целия ставаш дроб в гащите ХАХА. Имаше период където по 3-4 пъти в седмицата ми се случваше и ми писна да ставам мазен/мокър/лепкав и да ставам посред нощите да се преобличам / да се мия ... :D