PDA

View Full Version : Помощ :((

Only-me
03-27-2012, 21:14
Имам следния проблем. Когато приятелят ми реши да ме задоволи с езиче просто нещо се обърква... Всичко започва чудесно... изведнъж изтръпвам и в следващия момент просто го избуутвам, защото не мога да издържа.. Понеже никога не съм достигала до връхната точка ( по какъв то и да е било начин) и не знам дали точно в момента в който го избутвам аз я наближавам, но просто не знам какво става.. Сякъш става прекалено силно усещането и не мога да издържа психически и физически и някакво силно дразнене на клитора което моментално кара тялото ми да се избута по нагоре докато избягам. Приятелят ми се чувства ужасно от факта че го отблъсквам така. Опитах да му обесня как стоят нещата, но това става всеки път и аз просто започнах да се отчайвам. Като цяло много ми харесва, но дойде ли този момент не знам какво ми става и просто се изтласквам далеч от езичето му. И аз започнах да се притеснявам. На какво може да се дължи това? на някое момиче случвало ли му се е? и как мога да го преодолея? Пробвахме наколко пъти да издържа повече но просто не мога.. Помощ

ForTrant
03-27-2012, 21:16
Белезници ще му трябват явно

k-t s
03-27-2012, 21:17
пробвай пак...все ще издържиш и ще свършиш..след това няма да го имаш тоя проблем

Only-me
03-27-2012, 21:17
Белезници ще му трябват явно

хаха.. :Д не мисля че ще помогне.. както и да ме хване и да ме заклещи аз все успявам да се измъкна.. ;Д единя път замалко да му избия зъбите ;Д

Only-me
03-27-2012, 21:18
Ами то е много силно просто не знам.. КАто едно гадно дразнене

ForTrant
03-27-2012, 21:20
хаха.. :Д не мисля че ще помогне.. както и да ме хване и да ме заклещи аз все успявам да се измъкна.. ;Д единя път замалко да му избия зъбите ;Д

Кой го интересува?

Only-me
03-27-2012, 21:22
ми мен.. :Д Въпросът е в това че е като някакво гадно дразнене... и не се издържа ...

ForTrant
03-27-2012, 21:28
Теб, но не и мен, затова може да спестяваш глупостите си до минимум.
Ами значи няма да помогне, не виждам как може да ти помогне някой тогава, какво искаш да ти кажат някакво хапче за приемане ли? Като те върже с белезници не виждам как ще се измъкнеш, но ти си знаеш.

Only-me
03-27-2012, 21:31
Бях задала въпрос дали на някоя друга мацка и се е случвало... и щом не ти се занимава просто недей да следиш темата..

ForTrant
03-27-2012, 21:33
Всъщност ми е интересно как по друг начин ще стане, въпроса е да не го спреш няколко пъти, това ще стане с белезници, хайде ще чакаме други мнения, но аз си държа на моето.

djipsito
03-28-2012, 00:20
ForTrant, не си в скайп.

Авторке, гаджето ти да не би да ти издиша на клитора бе ? На мен ми се е случвало да е едно много гадно и дразнещо, след като го е навлажнил и усетя едно духане, така де, усещаш студен въздух.

Кажи му на твоя да се научи да лиже.. (недей). Ако нещо не прави както трябва го напътствай, вместо да го буташ. И на мен ми се е случвало да избутам бившия ама не всеки път. И още на момента му казвам що съм го избутала и кво да направи или кво да не прави.

Only-me
03-28-2012, 09:53
Ами не мисля че е от това.. защоото не съм усещала студен въздух... :(( А пък това не ми се случва за пръв път с него.. и с предишния ми приятел имах същия проблем

MojoJojo88
03-28-2012, 09:59
Който не иска да свърши-избутва...

littlecrush
03-29-2012, 12:10
И на мен ми се е случвало. Трябва да го преодолееш .. имам в предвид отпусни се и мисли за друго точно тогава .. когато едно момче ми го правеше чувствах същото .. сякаш просто не можеш да издържиш и .. не точно болка ами едно неприятно чувство .. Та помоли приятеля си да бъде безкрайно нежен и ако се постарае ( ти също ) ще го преодолееш .. с мен така стана ;'3 Когато те възбуди повече също няма да имаш пробелми :)

Only-me
03-29-2012, 17:37
Мерси много за съвета.. Обаче с приятеля ми пробвахме след като не мога да издържа настъппи ли този момент просто да му кажа за да започне по леко и по нежно.. но дори при едно единствено лекичко движение на езичето му и аз просто откачам и подскачам :((

PullMeCloser
03-29-2012, 17:49
Добре, просто пробвай да не се дърпаш.
И аз преди се дърпах, но при мен ставаше несъзнателно. Просто... преди да свърша, в един момент ми ставаше ТОЛКОВА готино, че не издържам да стоя на едно място. Полудявах просто от кеф. Да не би и при теб да е от това? :Д Опитай наистина да не се дърпаш, при мен стана с времето. Пак ми е супер яко, пак свършвам, разбира се, пак го има този момент, просто вече не бягам :Д

k-t s
03-29-2012, 17:49
Имайте търпение,ще ви се получи :)

Only-me
03-29-2012, 21:52
Полудявах просто от кеф. Да не би и при теб да е от това? :Д:Д Чесно казано нямам идея... просто мозъкът ми сякъш ми казва че трябва да се избутам.. да избягам .. нещо като импулс..