View Full Version : Какво да правя .. ;xx
Daanchoo_96
03-28-2012, 10:36
Здравейте , ами пиша от на брат ми профила :) И така момиче съм на 15 години и най-добрата ми приятелка е много добра приятелка с едно момче ,което аз наистина много харесвам ,а то харесва нея . Той не знае че аз го харесвам само приятелката ми на която и казах . Проблема е там че нито имам смелоста да му кажа , и също така той постоянно и предлага да са гаджета , тя не го харесва , смисъл харесва го като приятел . Като и казах тя ми отговори че ще го подпита дали ме харесва и ако ме харесва , щяла да поговори с него . Но на мен ми е някакси гадно защото той харесва нея и го показва по всякакъв начин , но тя него не . Та въпроса ми е дали да се съглася с нея и да го подпита или просто да оставя нещата така . бтв учим в едно училище и сме в един клас и постоянно сме заедно кадето сме ние с нея той постоянно е с нас (не че имам против) дори само когато е близо до мен и се чувствам щастлива .Помогнете ми какво да правя .Благодаря предварително :)
complicated_
03-28-2012, 11:20
според мен остави нещата такива каквито са .. не че неможе да се пробваш но даже и да излезне нещо можеби ще е неловко и за тримата :)
ledenakrasota
03-28-2012, 12:31
Няма нищо по-тъпо от това някой си да те урежда с някого, който дори си пада по човека, който ще ви сватоса. омг :lol: Този сценарий си го виждала в доста филми, нали? Знаеш и всичките варианти на финала. :)
Твоята приятелка трябва да му заяви открито, че не го харесва. Може да изчакаш да мине време след това и да се възползваш от това, когато решиш, че моментът е най-подходящ.
Може тя да говори с него,но първо да му даде яснота на нейното отношение към това, че я харесва. Не може изведнъж да спре и да се насочи към друга. Варианти много. :(
Помисли си и както го почувстваш го направи. Само не избързвай. :)
djipsito
03-28-2012, 13:51
Твойта приятелка ми се струва, че иска да си измие ръцете с теб :Д
Така де, "аз не го щЪ, дано да харесва и нея, да не ми досажда на мен..."
Пък може и да бъркам.