View Full Version : Лъже ли ме ?!?!?!
trifon9191
03-28-2012, 19:23
Искам да питам момичетата значи моята приятелка до сега не съм я докарвал до свършване и я питам дали и харесва и тя ми каза ,че въпреки че не свършва и харесва много.Много ме съмнява тая работа въпреки,че винаги ме стиска мн силно и се възбужда,но се пак това е най-важното да свърши .Кажете си мнението..?
DragonLady
03-28-2012, 19:27
Не всички жени могат да свършат вагинално ;) И според мен не те лъже ;)
TheBeliever
03-28-2012, 19:34
Ти като правиш секс само оргазма ли ти харесва? Преди да свършиш не ти ли е приятно?
anonymous708973
03-29-2012, 07:37
Не те лъже, не си вкарвай глупости в главата.
За какво свършване говорим?
MaLkaTa_LaDy
03-29-2012, 08:11
Не те лъже.
FuCKkK13
03-29-2012, 08:15
не те лъже.. знаеш ли че има жени,които цял живот не свършват ? ...не винаги момчето е виновно и почти винаги на жената и е прекрасно,но не свършва.. смисъл ако от скоро правите секс е още по-вероятно да не свърши.. и не задълбочавай тая тема,че може да си помисли,че не ти показва колко и' е хубаво и да и е в главата само да свърши,а тогава шанса ще намалее доста :)
Ми на мен лично не ми харесва секса ако не свършвам... тогава малко си губи смисъла...
Нооо щом колежките казват, че им е хубаво и дори да не свършват явно има различни мнения по въпроса. Ние няма как да знаем дали точно на твоята фр й е хубаво или не...
Свършването не е най-важното! Важното е да и е хубаво, а това дали те лъже вече зависи от това колко доверие си имате един на друг!
K.KaramiteV
04-24-2012, 19:54
Според мен не те лъже това ,че не свършва не значи че не и доставя удоволствие
SmilezZz
05-05-2012, 11:27
Съмнявам се да те е излъгала. Както ти казаха: има жени, които никога не свършват, други само веднъж - два. Приятно й е, както тя сама ти казва. Така, че не вкарвай в някакви глупости и това е.
djipsito
05-05-2012, 13:54
Пак се връщаме на онова, че вие момчетата без да свършите не можете, ама ние можем и оргазма не ни е цел, а бонус.
Не те лъже. Не се филмирай, че не се справяш добре. Ако толкова искаш да свърши, действай с език, с пръсти.. и нека тя да те напътства. А по време на секс ако иска да свърши, да ти помага и да се стимулира сама.
Пак се връщаме на онова, че вие момчетата без да свършите не можете, ама ние можем и оргазма не ни е цел, а бонус.
Еее, не всички сме така де. Що да не е цел оргазма?
fifinkathefreak
05-05-2012, 14:56
Еее, не всички сме така де. Що да не е цел оргазма?
Явно ти го изпитваш често и си се нагодила към това.Което е хубаво.
Малко тривиален пример,но за мен е като ходенето на почивка.Не може всеки ден да си на море,а примерно веднъж годишно,но това не ти пречи да се забавляваш уикендите у дома да кажем :)
Явно ти го изпитваш често и си се нагодила към това.Което е хубаво.
Малко тривиален пример,но за мен е като ходенето на почивка.Не може всеки ден да си на море,а примерно веднъж годишно,но това не ти пречи да се забавляваш уикендите у дома да кажем :)
Е, въобще не можеш да ми сравняваш оргазъм след оргазъм с лятната почивка. Мисълта ми е, че много жени има които не свършват или свършват но не всеки път... но това не значи, че оргазма за някои не е цел!!!
fifinkathefreak
05-05-2012, 15:01
Е,аз ти казах,че ще дам тривиален пример,за да направя паралел ;)
Да,има и от двата типа жени,за мен лично е без значение,за теб явно има.Ти винаги ли си имала тази нагласа или чак когато за пръв път ти се случи да свършиш?
Е,аз ти казах,че ще дам тривиален пример,за да направя паралел ;)
Да,има и от двата типа жени,за мен лично е без значение,за теб явно има.Ти винаги ли си имала тази нагласа или чак когато за пръв път ти се случи да свършиш?
Винаги. За мен ако правя секс и не свършвам, значи си пилея времето. А и истината е, че започнах да свършвам от 3тия или 4тия път в който правих секс. Така, че не съм имала мн време за квато и да е нагласа... винаги съм си мислила, че ще свършвам, дори не съм поставяла въпроса пред себе си, че не бих могла да свърша...
fifinkathefreak
05-05-2012, 15:12
То от нагласата идват нещата.За мен си беше изненада,че изобщо ми е приятно,камо ли нещо повече.Но не ми пречи,приятно ми е и изобщо не ми пука дали свършвам или не.Случва се от време на време,но е по-голяма радост за него,отколкото за мен.Не знам защо,но не успява да ми стане приоритет.
djipsito
05-05-2012, 15:50
Значи ако не свършиш не е бил никъв секс, не ти е било хубаво да усещаш приятеля ти, да виждаш, че и той е доволен и т.н ? На всяка цена тря да свършиш ?
Аз не го разбирам тва, ама добре. Ти си знаеш. Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
SisiStrange
05-05-2012, 16:28
И без оргазъм може да ти е хубаво, но и аз се чувствам някак кофти, ако не успея да свърша. Не е казано, че трябва ВИНАГИ по време на секс. Може и след/преди това с ръчичка/езиче. Пак е много хубаво.
fifinkathefreak
05-05-2012, 16:32
Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
Много добре го каза
djipsito
05-05-2012, 17:17
Ама що се чувстваш кофти ? Да не си помисли приятеля ти, че не го бива, щото не си свършила предполагам... А не от самата нужда от оргазъм...
SisiStrange
05-05-2012, 17:21
Ама що се чувстваш кофти ? Да не си помисли приятеля ти, че не го бива, щото не си свършила предполагам... А не от самата нужда от оргазъм...
А, не е от това, макар че го има и този момент. :П Като цяло сексът е пълен с убер много възбуда и после като не свърша ми е едно такова дискомфортно и чувствам някаква незавършеност. Същото важи и за неговото свършване. Ако не успее, пак би ми станало кофти. Та не е въпроса да има кой знае какви драми за един оргазъм. Ако не стане по време на секс, може да стане после или на втори тек, или нещо от сорта.
Значи ако не свършиш не е бил никъв секс, не ти е било хубаво да усещаш приятеля ти, да виждаш, че и той е доволен и т.н ? На всяка цена тря да свършиш ?
Аз не го разбирам тва, ама добре. Ти си знаеш. Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
Такам. За протокола, да изясня, че до сега не съм имала сериозна връзка, в която да се отдаваме толкова много един на друг и като съм правила и правя секс, го правя заради секса, а не толкова заради човека. И освен това, не означава, че не се стремя да доставя удоволствие на другия-напротив, това също ми е цел. Просто според мен трябва да ни е хубаво и на двамата, той да свършва аз също. :)
flamesoulbgr
05-05-2012, 19:17
Искам да питам момичетата значи моята приятелка до сега не съм я докарвал до свършване и я питам дали и харесва и тя ми каза ,че въпреки че не свършва и харесва много.Много ме съмнява тая работа въпреки,че винаги ме стиска мн силно и се възбужда,но се пак това е най-важното да свърши .Кажете си мнението..?
За пътви път чувам, че най-важното в секса е да свърши момичето. Но все пак човек се учи докато е жив! :D
djipsito
05-05-2012, 20:49
Главната мисъл е, че ти ако не свършиш не те боли п**ката. Отделно ти можеш да свършиш 20 пъти, момчето само 1 път/тек.
Тва като е така, мъжките си мислят, че ние задължително трябва да свършим и не го разбират... как така може и без да сме свършили.
Всеки си гони квото си иска в секса. Като ти е най-важен оргазма, добре.. не иде реч само за предпочитания това, което написах по-горе. За тва казах, че е БОНУС.
Атакувай клитора от време на време.
с пръст, с език.
SisiStrange
05-06-2012, 05:36
Главната мисъл е, че ти ако не свършиш не те боли п**ката. Отделно ти можеш да свършиш 20 пъти, момчето само 1 път/тек.
Тва като е така, мъжките си мислят, че ние задължително трябва да свършим и не го разбират... как така може и без да сме свършили.
Всеки си гони квото си иска в секса. Като ти е най-важен оргазма, добре.. не иде реч само за предпочитания това, което написах по-горе. За тва казах, че е БОНУС.
Много категорично беше това. Най-важното е и на двамата да им е хубаво. Нали за това е секса? Това важи и за горното. Щом на него му е кофти, ако аз не свърша, и на мен ми става още по-кофти, ако не се получи. Само че в повечето по-сериозни връзки, като че ли не е чак такъв проблем свършването, стига хората да не са с един тон предразсъдъци.
При мен е на 100% успеваемост. :D Като не стане вагинално, пръсти, езици... всичко е там. Все по 1 начин става. Просто двамата трябва да се научат как да си доставят един на друг удоволствие.
Не са много жените,които успяват да свършат вагинално.Аз съм от тези,които явно не могат.. засега,но въпреки всичко секса с приятеля ми си ми харесва винаги..