View Full Version : До всички пловдивчанки:
.. които са активни в темата за снимки в този раздел:
давам ви срок от 1 седмица да публикувате своя ясна снимка в лице/цял ръст и пред себе си да имате листче с надпис teenproblem. В противен случай при следваща ваша снимка БЕЗ тази табелка, профила ви ще бъде изтрит.
Това го правим с цел да ограничим всякакви ненормалници, представящи се за малки момичета и пишещи си с други такива или пък момченца. Няколко пъти съм се натъквал на невероятни комуникации на такива 'индивиди' в лични съобщения или други средства за коренспонденция извън форума. Не малко потребители ми се и оплакват.
На първо време се сещам за:
Alexandra93
Baby98
Milena_PLD
Geri_96
Milena_96
Mary_J
Viki_97
Adelle
Angeliki
^Galq^
maceto96
baby_ivi
BabyDesi (http://www.teenproblem.net/forum/member.php/224901-BabyDesi)
и ако някой от потребителите се сеща за други съмнителни профили, моля да ги публикува в тази тема.
Изтрити към момента: Viki_97
cartoonnetwork
03-29-2012, 08:53
Mary_J ///////!
TheBeliever
03-29-2012, 10:05
One down. A few more to go.
Щом си решил трий ми регистрацията!Чао!
чао чао
.........
cartoonnetwork
03-29-2012, 10:07
Може да добавиш в първият пост кои профили са изтрити /
няма проблем, ще кача, няма какво да крия :)
DarkTemplar
03-29-2012, 12:14
Angeliki, ^Galq^, maceto96
добавени
ще се радвам
DarkTemplar
03-29-2012, 12:28
baby_ivi също
добавена
мерси
Krisi_94 изглежда съмнителна.
Nikolow1993
03-29-2012, 12:44
Machoka няма да е лошо и да добавиш тоя: MiroAndonow94
Съмнителен е :]
bootyboy
03-29-2012, 14:00
Изтрити към момента: Viki_97
пишеше ми на лично
Не ми се вярва тая работа. Ако някой наистина се гавреше с форума и създаваше фейкове, щеше да се сети да пише и някой друг град, вместо само Пловдив. Освен това набори 96-97 - това са хора на 15-16 години вече - жени - трудно можеш да ги наречеш "малки момиченца". Толкова ли е трудно да се приеме, че наистина имат сексуален опит? Времената се промениха, усетете се.. Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.
Но ОК - подкрепям идеята, само че вместо табелка, нека с маркер да напишат времева щампа на бюста си. :D
P.S. Не ви ли е хрумвало, че може би пловдивчанките просто са по-разкрепостени?
cartoonnetwork
03-29-2012, 17:05
Мда и писането им е почти идентично нали?!
То не бяха развратни истории хвалби чак мен ме хваща погнуса а какви ли не простотии съм правил!
Както и да е :D
На 14-15 години вече да правят Анални , свирки бля бля айде моля ти се ....
/
Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.
Това да не ги прави по различни от останалите потребители ?!
ShtrudeL
03-29-2012, 17:16
Вие представяте ли си Сашка да е фейк и зад ника й да стой едно 40+ годишен чичко, над чийто постове са точили лиги толкова хора или съответно са се отвращавали 8-)
Не ми се вярва тая работа. Ако някой наистина се гавреше с форума и създаваше фейкове, щеше да се сети да пише и някой друг град, вместо само Пловдив. Освен това набори 96-97 - това са хора на 15-16 години вече - жени - трудно можеш да ги наречеш "малки момиченца". Толкова ли е трудно да се приеме, че наистина имат сексуален опит? Времената се промениха, усетете се.. Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.
Но ОК - подкрепям идеята, само че вместо табелка, нека с маркер да напишат времева щампа на бюста си. :D
P.S. Не ви ли е хрумвало, че може би пловдивчанките просто са по-разкрепостени?
Напълно си прав ве брат ми!бати и кво ще трием акаунти и кво им пречи да се регнат и да пишат Кърджали,Русе,София,Балчик. И кво ще има тема до всички Кърдажалийки,Русенки,София нки.....И кво ще изтрием и тях и накрая ще сложим кръст на форума,който без тва се изпразни.аз съм сигурен ,че има доста фейкове ,но не мога да каа с точност кои са,но и не ми пречат.А иначе по тая логика сме във фейк форум а.
Пък и никъде не пише в правилата,че е задължително на всички снимки да пише тийнпроблем,аре стига филми!
забравих да кажа, че на KASAPA и ... и още някои други субекти мнението им няма да се взима предвид. А названието 'пловдивчанки' е само общо и по-скоро като нарицателен етикет за 'фейк'.
Къде ще качват снимки шушумигите ?
alfons1to
03-29-2012, 22:51
на мен darkladYy ми е много интересна дали не е фейк , че с тези полу-голи снимки е големо шоу..
VERSACHETO
03-30-2012, 00:20
невярвам да се постнат снимките
листче с teenproblem може да се фотошопне много лесно
http://idreamabout.org/images/kinti.jpg
Дори да са фейкове, кво значение има? Тук сме анонимни и можем да даваме преспокойно лъжлива информация за себе си, никой не ни задължава коментарите ни да са достоверни. Единственото нарушение според правилата на форума, което биха правили, ако се представят с фалшиви самоличности, е несериозния характер на мненията им. Което, ако се съблюдаваше във всяка една ситуация, щеше да очисти половината форум от мнения и да си заминат редовните потребители с евентуално малко изключения, за които въобще не се сещам в момента. Мачок, с ръка на сърцето, на тебе не ти ли се е случвало? Тролове е имало и ще има. Всеки може да пише лични съобщения, стига да не са в нарушение на правилата. При такова известие - наказвайте. Но това, което правите, е крайно дискриминиращо. Защо провокативните личности се подлагат на съмнение, а другите не? Защо всеки, който обади дума за секс или си пусне снимка, не бъде задължен да пусне снимка с надпис "teenproblem"? А тези, които не ти прочетат темата, също ли подлежат на наказание? А тези в долните раздели, които пишеха, че са усвоили телекинеза или съзнателно сънуване, те не трябва ли да се докажат също по някакъв начин?
И аз имам съмнения за гореизброените, че са фалшиви, за някои дори съм сигурен, но въобще не е редно да им изискваш снимки. Нито сте им казвали, че поведението им във форума е забранено и наказуемо. Честно казано ме боли хуя кво ще стане с тях, пък и някви банове надали ще ви лежат толкова на съвестта, но е тъпа постъпка. Решението си е ваше.
Хайде лека и със здраве!
ccdesigns
03-30-2012, 03:57
Абе, са ще се хвърля малко в дълбокото, ама зад повечето пловдивчанки може да стои някой 35-40 годишен педофил, който си търси "храна" в района...
П.П. А Мачока беше казал веднъж, че зад KASAPA и Сашка пише 1 и също IP (не съм сигурен дали беше точно KASAPA).
Sanguine
03-30-2012, 04:06
Доколкото разбрах, ще бъдат изтривани само ако качат повторно снимки в темата за такива без първо да са турили една с табелка "teenproblem"? Ясно е,че нищо не им пречи да се направят нови профили( този път с различен град ще е :D ), но това е забавен начин да се види дали всичките са фейк. Смятай, щом са ми направи такова впечатление без дори да бях регистриран потребител доскоро, че да имам по-близки впечатления или конфронтация с тях. Още помня една или две теми за Александра93 със снимки от други сайтове и т.н. и оттогава съм сигурна, че е фейк. Сега не мога да си представя как ще се опуля, ако я видя с "teenproblem" пред нея. Интересно ми е. Наистина няма голям смисъл от това, може и нечестно да е,да. Но adelle(за която и не предполагам, че е фейк) си казва "няма проблем,ще сложа". И аз не бих имала.
anonymous708973
03-30-2012, 08:44
Дори да са фейкове, кво значение има? Тук сме анонимни и можем да даваме преспокойно лъжлива информация за себе си, никой не ни задължава коментарите ни да са достоверни. Единственото нарушение според правилата на форума, което биха правили, ако се представят с фалшиви самоличности, е несериозния характер на мненията им. Което, ако се съблюдаваше във всяка една ситуация, щеше да очисти половината форум от мнения и да си заминат редовните потребители с евентуално малко изключения, за които въобще не се сещам в момента. Мачок, с ръка на сърцето, на тебе не ти ли се е случвало? Тролове е имало и ще има. Всеки може да пише лични съобщения, стига да не са в нарушение на правилата. При такова известие - наказвайте. Но това, което правите, е крайно дискриминиращо. Защо провокативните личности се подлагат на съмнение, а другите не? Защо всеки, който обади дума за секс или си пусне снимка, не бъде задължен да пусне снимка с надпис "teenproblem"? А тези, които не ти прочетат темата, също ли подлежат на наказание? А тези в долните раздели, които пишеха, че са усвоили телекинеза или съзнателно сънуване, те не трябва ли да се докажат също по някакъв начин?
И аз имам съмнения за гореизброените, че са фалшиви, за някои дори съм сигурен, но въобще не е редно да им изискваш снимки. Нито сте им казвали, че поведението им във форума е забранено и наказуемо. Честно казано ме боли хуя кво ще стане с тях, пък и някви банове надали ще ви лежат толкова на съвестта, но е тъпа постъпка. Решението си е ваше.
Хайде лека и със здраве!
Прави се, защото не би било никак приятно да използват снимки на други момичета и да пишат всякакви глупости. Интересно защо не ми искат снимка, след като и аз съм от Пловдив. Има си причини да са съмнителни.
MojoJojo88
03-30-2012, 11:28
Абе, не знам. Едно е да си пишеш тук, под чужда самоличност. Ако мненията ти са искрени, или леко подправени с доза фантазия, но да пускаш чужди снимки-най-малкото е подсъдно.
Кое е подсъдно? Да си качиш сама снимка и да ти я ползвам? Не е. Грешката е на този, който ги е качил.
thefreak
03-30-2012, 12:10
Абе, не знам. Едно е да си пишеш тук, под чужда самоличност. Ако мненията ти са искрени, или леко подправени с доза фантазия, но да пускаш чужди снимки-най-малкото е подсъдно.
Във фантазиите ти може и да е подсъдно.
MojoJojo88
03-30-2012, 12:12
Във фантазиите ти може и да е подсъдно.
Ти някакъв проблем ли имаш с мен?
Да, подсъдно е да използваш чужди снимки, представяйки ги за свои!
Малко едит, че не съм сигурна, дали ме разбирате!
Използването на чужда/фалшива идентичност, по принцип е подсъдно.
Ако аз доброволно съм си качила снимките някъде и някой ги ползва (примерно в социална мрежа, като фейсбук, където може да бъде докладван и му се трие акаунта като фалшив), тогава как да е-въпросния профил се обявява за неистински и всичко е точно. Но, когато снимките ми са попаднали в нечии ръце, без моето съгласие (и/или доброволно представяне на въпросния субект), то тогава този, който ги използва и се представя за мен е подсъден!
По принцип Chacho e прав. Не е подсъдимо. Виновни са тези, които си качват снимките. Тези, които качват снимки в интернет поемат цялата отговорност. Освен това ако спазваме правилата на форума не би трябвало да се изтриват тези акаунти.
НО разбирам напълно machoka. Първо, че е малко досадно да гледаш някакви повтарящи се тролове да пълнят постовете с глупости. И второ, не дават много добър пример на останалите подрастващи момичета с това, че правят безразборен секс на 13 години и колко е нормално и готино. Така, че като цяло подкрепям премахването им, ако са фейкове.
И все пак винаги ще има такива хора и няма как да се предпази форума от тях. Пък вече дали трябва да се допълнят правилата на форума е друг въпрос, но това така или иначе си го решават хората, които се занимават със сайта.
thefreak
03-30-2012, 12:35
Ти някакъв проблем ли имаш с мен?
Да, подсъдно е да използваш чужди снимки, представяйки ги за свои!
Малко едит, че не съм сигурна, дали ме разбирате!
Използването на чужда/фалшива идентичност, по принцип е подсъдно.
Ако аз доброволно съм си качила снимките някъде и някой ги ползва (примерно в социална мрежа, като фейсбук, където може да бъде докладван и му се трие акаунта като фалшив), тогава как да е-въпросния профил се обявява за неистински и всичко е точно. Но, когато снимките ми са попаднали в нечии ръце, без моето съгласие (и/или доброволно представяне на въпросния субект), то тогава този, който ги използва и се представя за мен е подсъден!
Не го приемай като заяждане, нямам проблем с теб.
Не съм на 100% сигурен за това нещо.
Можеш ли да намериш закона, който описва и урежда тази ситуация, която описваш?
Mojo, в грешка си. Представям се за теб, ако в комплект със снимката дам имената ти, рождената ти дата или други лични данни. Ето ти още малко по казуса: http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=44511
MojoJojo88
03-30-2012, 12:57
Не мога да намеря точния цитат в наказателния кодекс, но ето нещо, което е подобно.
Чл. 212а. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго облага възбуди или поддържа заблуждение у някого, като внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни или използва чужд електронен подпис и с това причини на него или на другиго вреда, се наказва за компютърна измама с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до шест хиляди лева.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Същото наказание се налага и на този, който, без да има право, внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни, за да получи нещо, което не му се следва.
В случая, присвояването на чужда самоличност, и/или злоупотребата с лични данни, се водят за компютърна измама.
Ще търся още, докато намеря точния цитат.
thefreak
03-30-2012, 12:58
По скоро това ти трябва:
Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
Това го намерих и прочетох преди първия ми пост.
MojoJojo88
03-30-2012, 13:16
Да, така е, прав/а си. Извинявам се!
Проблемът е, че истинските лица трябва да подадат оплакванията. Нещо повече, трябва да докажат, че качените снимки и евентуално никове представляват лични данни (което се преценява в съда). Ето ви един сходен казус, като тук е публикувана много по-малко евентуална лична информация:
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=47271
Това не е съдебната система, нито аз съм член на ВСС. Тук целим изкореняването на практиката 40 годишни болни хора да се представят за малки момиченца и да си пишат с 'връстнички'. Не малко лични коренспонденции съм улавял и ще се учидите, но да - реално съществуват такива индивиди и е най-естественото нещо те да се мотат точно тук. Има го и другия случай, когато просто малки момиченца присвояват чужди снимки, представящи се за себе си. Така или иначе е крайно време фейк акаунтите да изчезнат. Никой не задължавам насила да си слага снимка с текст 'teenproblem'. Тези акаунти, които не само според мен, но и според по-голямата част от аудиторията са съмнителни, ако не желаят да го направят - просто ще бъдат изтрити, а мрежите от които пишат ще бъдат баннати. Нищо сложно. Странно как половината пловдивчанки, наред с Александри, Милени, КАСАПИ и не знам си още какви пишат зад едни и същи адреси. Не, че и динамичната система на ВИВАКОМ не е една голяма джунгла от недомислици, но това са друг тип неуредици, които нас съвсем не ни вълнуват. Така или иначе, наплив от 13 годишни профили прокламиращи безразборен секс няма да присъства повече от тук нататък в този раздел.
Това не е съдебната система, нито аз съм член на ВСС. Тук целим изкореняването на практиката 40 годишни болни хора да се представят за малки момиченца и да си пишат с 'връстнички'. Не малко лични коренспонденции съм улавял и ще се учидите, но да - реално съществуват такива индивиди и е най-естественото нещо те да се мотат точно тук. Има го и другия случай, когато просто малки момиченца присвояват чужди снимки, представящи се за себе си. Така или иначе е крайно време фейк акаунтите да изчезнат. Никой не задължавам насила да си слага снимка с текст 'teenproblem'. Тези акаунти, които не само според мен, но и според по-голямата част от аудиторията са съмнителни, ако не желаят да го направят - просто ще бъдат изтрити, а мрежите от които пишат ще бъдат баннати. Нищо сложно. Странно как половината пловдивчанки, наред с Александри, Милени, КАСАПИ и не знам си още какви пишат зад едни и същи адреси. Не, че и динамичната система на ВИВАКОМ не е една голяма джунгла от недомислици, но това са друг тип неуредици, които нас съвсем не ни вълнуват. Така или иначе, наплив от 13 годишни профили прокламиращи безразборен секс няма да присъства повече от тук нататък в този раздел.
Пропусна да ги заплашиш с бан по субнет, а много ме разсмиват подобни измислици.Правилно е да баннваш хора, които са се писали 13 годишни, слагат снимки и пишат разни мръсотии, когато си наясно, че не са те, но от друга страна да гониш всяка, която не ти даде снимка ще те прати на подсъдимата скамейка по доста обвинения.
whysosad
03-30-2012, 17:00
Пропусна да ги заплашиш с бан по субнет, а много ме разсмиват подобни измислици.Правилно е да баннваш хора, които са се писали 13 годишни, слагат снимки и пишат разни мръсотии, когато си наясно, че не са те, но от друга страна да гониш всяка, която не ти даде снимка ще те прати на подсъдимата скамейка по доста обвинения.
Подсъдимата скамейка..хехе.
Абе, независимо дали наистина е някой болен чичко или някакво комплексирано момиченце..
Нека ги изтрият, че аман от тези малки, анални фенки хахах
И защо нито една от тях не е писала?
Не гоня 'всяка', нито им искам снимки да си ги подредя в личната колекция, сеш' се? По-скоро те трябва да се притесняват от непристойните снимки, които пускат, повечето от които трия преди да сте ги видели. Не ме занимавай с личните си нападки )
ccdesigns
03-30-2012, 18:25
Не гоня 'всяка', нито им искам снимки да си ги подредя в личната колекция, сеш' се? По-скоро те трябва да се притесняват от непристойните снимки, които пускат, повечето от които трия преди да сте ги видели. Не ме занимавай с личните си нападки )
Тва ме подсети за оная 11 годишната, дет си качи снимка на срамните устни (rofl)
То хубаво, ама не е ли редно да се изпратят лични съобщения на изброените, с линк към темата, за да знаят ? Защото си дал срок - едни могат да се направят на ударени, ама други наистина да не видят темата или просто да нямат възможност да влезнат тук до този срок. :)
Мачок, всички здравомислещи хора одобряваме инициативата ти. Всички ни е гнус от мисълта за педофилите, които вероятно се подвизават по форума. Въпросът е да се доизкусури методът. Темата е на произволно място, не е важна, не са били информирани на първо място за нарушението си. Както знаете, едно време са ловели наркобосовете за неплатени данъци, нищо че всички са знаели за престъпната им дейност.
Ако наистина се пращат лични съобщения, нека ти сигнализират и банвай. Ако сметнете за нужно, вкарайте ново правило, с което забранявате фалшивите самоличности и при съмнение, да се идентифицират. Може да наложите правило, че всеки който иска да качи свои снимки, първо трябва да качи снимка със себе си в цял ръст и надпис тийнпроблем (може да наложиш още изисквания за позата на човека или друга част от съдържанието, за да не се фотошопират, та да е по-ефективно). Всичко ще е много по-подредено и ще пази от следващи такива случаи. А не да се щипне една групичка от 10 потребители и след 2 седмици да се появят други такива, когато ще се чака повторно включване на екипа на форума, нова изпитателна седмица на "нарушителите" и т.н.
Няма нужда от ново правило, това не е задължение за всеки, нито пък искам да правим каталог на потребители с лого на сайта. Така или иначе, ако забелязвате в момента въобще няма 'правила'. Идеята е да се атакуват подозрителните според мен профили, които дори да бъдат изтрити, няма да се загуба никаква полезна информация. Аз подозирам, че иначе активните по всички 'анални' теми, темата за снимки и прочие, сега ще си направят 'пас' и уж няма да видят тази тема, която специално следя да е винаги най-отгоре в раздела. Защото е доказано, че първите от 'нормалните' теми са винаги по-забележими от 'важните' теми, които май никой не ги чете.
А това, дали ще се регистрират след това - дори и да го направят, ще бъдат директно изтривани преди да докажат, че са реални потребители.
BabyDesi (http://www.teenproblem.net/forum/member.php/224901-BabyDesi), добавям те и теб душице. Нищо лично, дано не се обидиш, но имам бегъл спомен че преди години публикуваше съвсем различни снимки от тази, която видях в последното ти включване в темата. Тази инициатива няма нищо общо с аватари и други подобни, няма нужда да обяснявам. Нещата са пределно ясни. "НЕ" на натрапчиво фейк профилите.
SpiritInBlack
04-01-2012, 12:12
Админче , не знам кво те притеснява , обаче знай , че има закони , по които можеш да бъдеш съден за нарушаване на неприкосновеност на дадени неща.
little-bad-girl
04-01-2012, 12:15
Админче , не знам кво те притеснява , обаче знай , че има закони , по които можеш да бъдеш съден за нарушаване на неприкосновеност на дадени неща.
Те пък като са се засилили да го съдят.. :D
Muaythaifighter
04-01-2012, 12:44
на мен darkladYy ми е много интересна дали не е фейк , че с тези полу-голи снимки е големо шоу..
не е fake, виждал съм я на живо
krisi_94 не трябва ли и тя да е в списъка?
В друг един момент нямаше въобще да си играя с тази процедура, а директно щях да ви изтрия. Както винаги съм правил. Но нали всички искат толерантност и разбиране - давам ви шанс да си пишете спокойно и на воля, ако седите реални хора зад профилите си, вместо после да ми се сърдите като ви изтрия. Срокът наближава.
коя беше криси_94... то можеш ли да ги запомниш, толкова са много. Като се замисля, голяма неуредица е станала. Време е да секнем тая свободия.
Ето я, Криси (http://www.teenproblem.net/users/view/1171430.html)
Случайно погледнах в темата за снимки в Козметика и диети и видях, че и тя и Mary_J или там какво беше си пускат снимки и като че ли не обръщат голямо внимание на предупрежденията тук.
Наистина е време.
ха=ха, радвам се че ти е забавно. щом съм усмихнал днес поне един човек, значи съм си свършил работата :smt104
granger е в Италия и затова не пише.В интерес на истината ,ако повечко хора се бяхте включили в инициативата за скайп чата (както по между другото пискахте че сте щели да се включите) щяхте да разберете доста и интересни неща за самоличността на доста потребители.Пък за Сашка какво да кажа-лично не я познавам ,но си влезе в чат дискусията и си полафихме замалко и после под глупав предлог излезе.Та наистина ще е интересно да се разбере ,колко от хората са реални, а иначе това с банването е малко като сън в лятна нощ.Ако наистина някой 40 годишен чичко седи зад компа и пише ,ако съвсем малко се заинтересува от компютърни мрежи ,ще знае че зад едно прокси ще го баннат точно на върба.А Мачок какви точно мрежи ще баннеш -46.0.0.0 примерно ли ,дето е на един нет оператор да не казвам кой и съответно всичките му клиенти няма да имат достъп до форума?!?Иначе аз съм за да се намали спама и флууда по някои теми ,който е от откровени тролове ,но незнам по точно кой начин ще стане това:)
ccdesigns
04-01-2012, 19:45
granger е в Италия и затова не пише.В интерес на истината ,ако повечко хора се бяхте включили в инициативата за скайп чата (както по между другото пискахте че сте щели да се включите) щяхте да разберете доста и интересни неща за самоличността на доста потребители.Пък за Сашка какво да кажа-лично не я познавам ,но си влезе в чат дискусията и си полафихме замалко и после под глупав предлог излезе.Та наистина ще е интересно да се разбере ,колко от хората са реални, а иначе това с банването е малко като сън в лятна нощ.Ако наистина някой 40 годишен чичко седи зад компа и пише ,ако съвсем малко се заинтересува от компютърни мрежи ,ще знае че зад едно прокси ще го баннат точно на върба.А Мачок какви точно мрежи ще баннеш -46.0.0.0 примерно ли ,дето е на един нет оператор да не казвам кой и съответно всичките му клиенти няма да имат достъп до форума?!?Иначе аз съм за да се намали спама и флууда по някои теми ,който е от откровени тролове ,но незнам по точно кой начин ще стане това:)
ейй, и аз исках в тоя чат, ма не ме вкараха... ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!
DownloadVirus
04-01-2012, 19:54
За троловете важе следното " кво като съм трол,нали и аз съм ХОРА :D" и си е така :D
пиши ми на лично скайпа ти и ще те адна няма яд:)
DragonLady
04-01-2012, 21:44
За Сашка ( Alexandra93 ) и аз мога да потвърдя, че не е фейк. Не съм я виждала на живо, но много пъти сме си писали по скайп и от тези наши разговори, мога да потвърдя, че наистина е 18 годишно момиче от майна таун ( пловдив ), а не 40 годишен педофил.
БожиятАгнец
04-01-2012, 22:52
Котенце, айде да ги накараш да пускат ей такива снимки -
--а3--
е нема нужда хаха
8-)
Иначе, за Сашка ми разказваше една съученичка (тя беше от Пловдив, имаше си и гадже там), описа ми я едно към едно с това на снимките и с това, което пише във форума, даже ми каза и как й е скайпа и действително позна. Такъв фейк, че чак и в реалният живот хората да се връзват не вярвам да има. Това е единственото, което да ме кара да вярвам, че е истинска. 8-)
Хаххх само аз ли не знам за какъв чат иде реч?
thefreak
04-02-2012, 08:24
4-и ден още няма снимки, bump
broken-barbiee
04-02-2012, 11:04
и аз не знам. :( :D
cartoonnetwork
04-02-2012, 12:26
Чудно защо Alexandra93 не е писала от както е има темата и не е качила снимка защото е "реална" ..
Също така и другите вписани в темата..!
DisappointedDreamer
04-02-2012, 12:29
Събрали сме се група суфорумници в скаип. Пишем си и си говорим. Преди около 3 седмици даже седяхме до 4 часа през нощtа да дрънкаме глупости 8-) За съжаление, сега не е толкоз активен.
anonymous708973
04-02-2012, 12:32
проверете и pinkpanther и umri дали не разиграват форума
Като не ти пратих снимка на задника си на ЛС и не ти казах как се казвам, ти настъпих егото ли, златен?
Да знаете, Пантерката и Умри са едно и също лице, при това пенсионер, който си няма друга работа освен да напише близо 9000 поста (имайки предвид моите и неговите общо), после да създаде фалшива връзка и всичко това за кеф на някъв тийнейджърски форум. Смешен си.
DarkTemplar
04-02-2012, 12:34
Да знаете, Пантерката и Умри са едно и също лице, при това пенсионер, който си няма друга работа освен да напише близо 9000 поста (имайки предвид моите и неговите общо), после да създаде фалшива връзка и всичко това за кеф на някъв тийнейджърски форум.
sooo perverse.. 8-)
cartoonnetwork
04-02-2012, 13:09
Като не ти пратих снимка на задника си на ЛС и не ти казах как се казвам, ти настъпих егото ли, златен?
Да знаете, Пантерката и Умри са едно и също лице, при това пенсионер, който си няма друга работа освен да напише близо 9000 поста (имайки предвид моите и неговите общо), после да създаде фалшива връзка и всичко това за кеф на някъв тийнейджърски форум. Смешен си.
Не че само е смешен еми и яко садна че е споменат в коментарите в темата и си вика дай да набутам още някой ..
За Сашка ( Alexandra93 ) и аз мога да потвърдя, че не е фейк. Не съм я виждала на живо, но много пъти сме си писали по скайп и от тези наши разговори, мога да потвърдя, че наистина е 18 годишно момиче от майна таун ( пловдив ), а не 40 годишен педофил.
Как точно можеш да потвърдиш?
Мен тази Сашка винаги ми е била подозрителна и все се чудех никой ли друг не забелязва, че на всички снимки, които пуска физиономията е една и съща. Просто едно и също лице поставено над различно тяло всеки път.
TheNormalGuy
04-02-2012, 13:25
Аз съм я виждал на живо, ама това не значи, че профила е неин и че тя е качвала снимките, пак може някой дъртак да ги е качил. :D
broken-barbiee
04-02-2012, 13:35
Как точно можеш да потвърдиш?
Мен тази Сашка винаги ми е била подозрителна и все се чудех никой ли друг не забелязва, че на всички снимки, които пуска физиономията е една и съща. Просто едно и също лице поставено над различно тяло всеки път.
Да, и аз това бях забелязала о.О А и на едната снимка доста явно си личи, че главата е от друго тяло /или поне аз така го виждах/..
аз на г-ца Сашка въобще не съм виждал снимка, която да доказва бг принадлежност - т.е. нещо 'българско' за фон. Като за начало нека докаже, че е въобще 'български гражданин' (хаха), пък това може и да е достатъчно. Ако някой е виждал такава, да се обади.
fluffy_^
04-02-2012, 14:58
Не си само ти. :D:D
NomNomNom
04-02-2012, 16:30
Заплашил ги е с бан по субнет, но това не е рационално, защото ако от същият басейн с адреси се логват невинни потребители, техният достъп също ще бъде ограничен.
Моля те, въздържай се от коментари по темата, защото ще станеш обект на перфекционизма ми в тази насока.
NomNomNom
04-02-2012, 16:38
И аз съм си писала с нея преди 2г. , но абсолютно не се държи като адекватно момиче.
Ако я разпитате за родителите й ще разберете, че има много несъответствия между това което говори и поведението, което трябва да е изградила в това следствие.
Също така разбира от wan технологии, които вече не са толкова широко застъпени, та предполагам, че изобщо не е на моята възраст.
Никой не я в виждал -> фейк.
Ако я видите - статута се променя.
Та, драгънлейди, с цялото ми извинение, но си била подведена.
И аз съм си писала с нея преди 2г. , но абсолютно не се държи като адекватно момиче.
Ако я разпитате за родителите й ще разберете, че има много несъответствия между това което говори и поведението, което трябва да е изградила в това следствие.
Също така разбира от wan технологии, които вече не са толкова широко застъпени, та предполагам, че изобщо не е на моята възраст.
Никой не я в виждал -> фейк.
Ако я видите - статута се променя.
Та, драгънлейди, с цялото ми извинение, но си била подведена.
грейнджър май ми беше казвала, че са си говорили на видео чат
проверете и pinkpanther и umri дали не разиграват форума
Знам, че съм прекалено красив, за да съм истина.
DragonLady
04-02-2012, 19:34
Всеки има право на мнение ;) И не съм от хората, които лесно се подвеждат. Аз си казах моята гледна точна и лични наблюдения, пък от там на татъка всеки да си мисли каквото си иска.
ccdesigns
04-02-2012, 19:54
Знам, че съм прекалено красив, за да съм истина.
Ахахах, сипа му :D
Вие от всички теми обичате да правите локуми май :D
DisappointedDreamer
04-02-2012, 20:15
Мхм, и аз съм дискриминирана.
Мрън мрън 8-)
И да ги баннеш все тая, пак ще намерят начин, който е болен си е болен, VPS, private проксита и т.н. макар че повечето такива услуги не са български, така че няма да може да са Пловдивчанки :D
леко с тия психоаналитически напъни
а това твърдение за WAN технологиите беше доста скандално
леко с тия психоаналитически напъни
а това твърдение за WAN технологиите беше доста скандално
Александра беше на 13-14, когато даваше компетентен акъл в ИТ раздела.
ShtrudeL
04-03-2012, 10:14
Ти да видиш
whysosad
04-03-2012, 10:16
Хахахаха, явно няма да има снимка.. А само обяснения хахах
То това се очакваше :D
pornalation
04-03-2012, 11:07
Аз само да вметна, че съм виждал с очите си момиче на 14 да разбира от Networking доста повече от мен :) Така, че това не е критерий :) Има такива хора :)
thefreak
04-03-2012, 12:12
И къде е проблема,че съм давала компетентни мнения?
Та относно темата и защо не пиша в нея ами много просто - въобще не е сериозна както и автора и.Човека си ми иска такава снимка дори нещо по така от край време ,а аз му предложих друг вариант на който той уж беше навит - да се срещнем в офиса му на летище София и в един момент край покри се.Преди това ми беше пратил уж негови снимки....Не знам,няма да коментирам повече ако иска да ме трие ако иска не.Преди време ми беше сложил бан после ми го махна сега щял да ми трие профила.А после момичета не сме знаели какво искаме.
Надавям се,че има вече доволни ,че писах тук!Поздрави!
п.п.
Та за динамичната система на Виваком ако има доблестта автора да си признае кой го светна как работи и как една цяла вечер му угаждах на акъла за различни тестове за да се увери,че бан само по IP не става :)Дали е лоша или не системата всеки си решава сам,но е факт ,че в доста страни се ползва технологията!
Скептично настроен ще кажа, че е просто въпрос на време да ми попаднат и "твои" снимки както ми попаднаха, и на останалите....
DisappointedDreamer
04-03-2012, 19:31
^Пишете на ЛС, ако искате да ви добавя в известният чат.
Claymore
04-03-2012, 19:32
Много съм разочарована от липсата на интрига и снимки. чаЛ
Темата продължава да бъде актуална, а Сашето може да се скрие през 5 тепета в 6то за свободните си съчинения.
Всички изброени скоро ще бъдат заличени и от тук нататък няма да се допускат подобни изпълнения.
bootyboy
04-03-2012, 19:46
machoka ще ви унищожи мръсни гадни курви фалшиви
DarkTemplar
04-03-2012, 21:45
machoka ще ви унищожи мръсни гадни курви фалшиви
и справедливостта ще възтържествува.
амин.
да е*а майка им смотана к*рви шибани ,
браво мачо !!!
thefolenangel
04-04-2012, 03:58
Само аз ли не виждам особенно голям смисъл, от тази тема :? (4 страници, празни приказки)
мачок, кое беше искрата, която породи тези радикални мерки :? (не че нещо ама в тоя форум фейкове има от как се помня, че съм в него)
TheNormalGuy
04-04-2012, 11:34
Така като гледам, ще има масово триене на профили.
Мачок в списъка спокойно можеш да добавиш cranberry696. Даже направо можеш да я изтриеш никога няма да постне нейна снимка с табелка тийнпроблем. Чист фейк си е, това могат да докажат двама от потребителите на форума (няма да споменавам имената им засега, но активните потребители мисля че ще се досетят).
Та въпросната потребителка претендира, че се казва Виктория, но всъщност използва снимки на момиче, което се казва Александра. Освен че нагло лъже, краде самоличност ами има и остро хронично раздвояване на самоличността има втори профил JoLeTaxi от който също пише, предтавяйки се за момче което познава уж Виктория (cranberry696) но всъщност са един и същи човек с едно и също IP.
NomNomNom
04-04-2012, 20:26
Мачок в списъка спокойно можеш да добавиш cranberry696. Даже направо можеш да я изтриеш никога няма да постне нейна снимка с табелка тийнпроблем. Чист фейк си е, това могат да докажат двама от потребителите на форума (няма да споменавам имената им засега, но активните потребители мисля че ще се досетят).
Та въпросната потребителка претендира, че се казва Виктория, но всъщност използва снимки на момиче, което се казва Александра. Освен че нагло лъже, краде самоличност ами има и остро хронично раздвояване на самоличността има втори профил JoLeTaxi от който също пише, предтавяйки се за момче което познава уж Виктория (cranberry696) но всъщност са един и същи човек с едно и също IP.
Toва с Виктория е изумително странно, защото:
1. Говорила съм си с нея по скайп и телефон.
2. Играли сме заедно цс.
3. Ходеше с едно момче от форплей форума, даже админ май беше.
4. Даже имаше история с потребител от нашия форон, с когото е комуникирала.
Мога да разкажа историята й/къде как какво учила, но май няма смисъл.
Я дайте повече доводи, че е фейк, и за кои снимки става дума.
NomNomNom
04-04-2012, 20:27
2. Играли сме заедно цс.
За този ДжоТаксито май ми казваше, че й е добър приятел, който нахранил някакви хора, те помислили, че тя ги храни //в скайп и бла бла.
thefreak
04-04-2012, 23:39
За този ДжоТаксито май ми казваше, че й е добър приятел, който нахранил някакви хора, те помислили, че тя ги храни //в скайп и бла бла.
Всички в сегашния списък в началото на темата са фейкове, без александра, само за нея имам съмнения.
2. Играли сме заедно цс.
Хаха именно човека с който уж "ходеше от форума" ми разказа за нея. Въобще не са ходили, всичко е било само и единствено в нейния мозък. И на мен ми беше разказвала много неща но се оказаха пълна измислица на болното и съзнание. Именно bratignat с който твърдеше че ходят ми разказа всичко човека. Ти хубаво ще разкажеш някаква история, която уж ти е разказала и си и повярвала, а да те питам виждала ли си я на живо? Не нали. Това че сте играли цс и сте си говорили, е напълно нормално, тя е едно дебело момиче, което си търси внимание крадейки самоличност. Единствения човек, който я е виждал е bratignat и повярвай няма нищо общо с момичето от снимките които поства.
Та както казах въобще не са ходили. Запознали са се тук, след което са започнали да общуват. Говорили си няколко пъти по телефона, докато тя уж е претендирала че се намира в англия на някакъв стаж. Но от телефонните разпечатки ясно личи, че с номер от англия не е говорено. Бил се усъмнил човека, защото говорили доста, но в края на месеца сметката му не била по - висока от обикновено (услугата за роуминг). След деня в който уж трябвало да се прибере в България, той я е придумвал многократно да излязат и да се видят (защото вече се е усъмнил), но под различи причини все е отлагала. Накрая не знам как я е придумал да излязат и когато се видели въобще не отговаряла на видяното от снимките. По - късно bratignat вече разбрал откъде е взела въпросните снимки, които поства тук - били на сестрата на нейн познат, която се казва Александра и в момента учи в Англия. Има още един съфорумник, който е разигравала по същия начин.
Та зад това същество cranberry696 не се крие нищо друго освен една дебела attention whore, повярвйате не искате да виждате реалните и снимки. Щях да я банна още като разбрах, просто от тогава чакам да постне само още една крадена снимка, обаче откакто bratignat я е заплашил че ще разкаже всичко във форума е спряла да пише. Когато ми го разказа това аз също се учудих, но проверих ИПтата на въпросната cranberry696 и JoLeTaxi който се представяше за уж нейн познат, а се оказа едно и също ИП.
E, срокът мина. Всички се 'покриха', само алекс намина да ми обясни как съм и искал 'нещо по-така' (хахаха), съответно всички потребители от първия пост (с едно изключение) на темата бяха заличени, а това са именно:
Alexandra93
Baby98
Milena_PLD
Geri_96
Milena_96
Mary_J
Viki_97
Angeliki
^Galq^
maceto96
baby_ivi
+
cranberry696 по сигнал на колегата.
Тъй като adelle изяви желание да ни докаже, че е реален профил, ще я изчакам още малко да го стори.
От тук нататък, който забележи фейк, нека сигнализира и ще се предприемат мерки тази практика да се изкорени.
Приятен ден на всички.
това за кранберито беше откровено тъпо
на ''колегата'' , ''свидетелите'' са му Сиси и някой, който е придумал, предполагам, така че информацията е крайно недостоверна
а и ако имаше нещо братигнат що не дойде сам да си каже, ами през 9 усти на 10 се пренасят слуховете?
TheNormalGuy
04-05-2012, 11:26
На печелившите честито!
thefreak
04-05-2012, 11:40
E, срокът мина. Всички се 'покриха', само алекс намина да ми обясни как съм и искал 'нещо по-така' (хахаха), съответно всички потребители от първия пост (с едно изключение) на темата бяха заличени, а това са именно:
Alexandra93
Baby98
Milena_PLD
Geri_96
Milena_96
Mary_J
Viki_97
Angeliki
^Galq^
maceto96
baby_ivi
+
cranberry696 по сигнал на колегата.
Тъй като adelle изяви желание да ни докаже, че е реален профил, ще я изчакам още малко да го стори.
От тук нататък, който забележи фейк, нека сигнализира и ще се предприемат мерки тази практика да се изкорени.
Приятен ден на всички.
Виж си личните съобщения, оставил съм ти изненади.
broken-barbiee
04-05-2012, 11:51
Виж си личните съобщения
+1.
machoka очаквам и на моето лично да отговориш.. :D
NomNomNom
04-05-2012, 11:55
на ''колегата'' , ''свидетелите'' са му Сиси и някой, който е придумал, предполагам, така че информацията е крайно недостоверна
а и ако имаше нещо братигнат що не дойде сам да си каже, ами през 9 усти на 10 се пренасят слуховете?
Достоверно е, че е фейк, имах в предвид да ви кажа на мен какво е приказвала, за да сверим версиите, не, че не вярвам.
Иначе, това е лол лол.
anonymous708973
04-05-2012, 12:07
И кво, като е Сиси? Да не би тя да има няква изгода от това да баннат потребителка, която дори вече не влиза? Или да не би Шадоу да си няма глава на раменете, за да реши сам и да си изпълни модераторските функции.
Всичко си е съвсем окей. Не търси конспирации там, където ги няма.
Nikolow1993
04-05-2012, 13:18
MiroAndonow реален ли е, че на един се правеше на бияч голЕм? :lol: :lol: :lol:
bloodyf като и на идея си нямаш за какво иде реч, защо въобще се обаждаш?
Реторичен въпрос няма нужда от отговор.
SisiStrange
04-05-2012, 14:54
И кво, като е Сиси? Да не би тя да има няква изгода от това да баннат потребителка, която дори вече не влиза? Или да не би Шадоу да си няма глава на раменете, за да реши сам и да си изпълни модераторските функции.
Всичко си е съвсем окей. Не търси конспирации там, където ги няма.
:D:D Омг, да, голям план. Нямам нищо общо. Честно казано, идея си нямах за цялата интрига, докато Радослав не разбра и не ми разказа. Даже щяхме да ходим с нея на билярд. Покри се един път. Покри се втори път. С друг съфорумник също се покри. Аз тотално забравих въобще за нея до преди 1-2-3 месеца, когато Ради стана мод и забеляза, че нейното IP е в повече от един профил и даже от един от тези профили му е писала някакви обяснения някога си без да му казва, че е cranberry. Даже и досега бях забравила за тая история, но темата на мачока напомни.
абе маайте ги тея уруспии..........
ShtrudeL
04-05-2012, 16:58
Абе Саше, от кога има право за 'искането' без задължение бе, душа вагинална и прекрасна?
Извинявай, но не си овца, за да изпълняваш всичко, което ти поискат. По-скоро ти имаш правото да се съгласиш или откажеш. И не мисля, че когато ти е писал тея работи се е изявявал като админ, за да му се доказваш с порно снимки.
К'во значи 'няма право да ги иска'?! Той може да иска да си разтвориш краката и да си снимаш прелестите, може всъщност да иска всичко и ти имаш абсолютната власт да решиш какво да правиш. И както виждам не се е държал като 15 годишен пикльо да ти се моли и да ти пада в краката, за да те изчука, а ти с кеф да се дадеш. Айде моля ти се...
whysosad
04-05-2012, 17:06
Незнам коя е или кой е.. но яката се е вкарал във филма!
Баси дебилите.. какво още ни занимава.. видя, че без снимка няма да стане... нямам думи ахаха
И сега да отклоним темата пфпфп
A, мерси че ми напомни и за тоя ник, нема проблем, ще го делна и него.
а относно ЛС-тата, пропуснала си да шотнеш и 'по-така' съм ти говорил - имам предвид с повече ирония и подигравка. Жалко ако не можеш да го схванеш хаха ))
чакай да извадя и моя архив, където ми се молиш да се запознаеш с мен, та да знаят хората защо сме отворили дума за кафето в софия и колко ми се примоли да се запознаеш с мен, та да почна да те ебавам за кафета и т.н :D
ей на това му се вика да представиш половин история хаха
Rattlesnake
04-05-2012, 18:05
А хубави ли са пловдивчанките от форума :D
pornalation
04-05-2012, 19:33
Според мен трябваше да се видите и като ти дойде чичка с мустак или по-лоша баба с катинарче мистерията щеше да е разгадана, а сега... масово братче ебати филмите :D
Rattlesnake
04-05-2012, 20:28
:D За това най-добър, въпреки всичките нови технологии, все още си остава face-to-face контакта ;)
абе не'ам думи... някои хора ги влече да си плетат интриги и всичко да се върти около тях.
Само дето тук не са познали :smt098
flamesoulbgr
04-07-2012, 07:43
:D За това най-добър, въпреки всичките нови технологии, все още си остава face-to-face контакта ;)
+1 Ех поне една да се беше престрашила да качи снимка 130 поста а ни една снимка :(((
+1 Ех поне една да се беше престрашила да качи снимка 130 поста а ни една снимка :(((
Как да качат снимка като това в действителност не са те /явно/ и няма как да направят въпросната снимка. Хайде мен да ме накарат да се снимам с табелка - изобщо няма да се обяснявам, а ще се снимам докато те се обясняват, защото не им остава друго.. :D
Rattlesnake
04-07-2012, 11:59
Освен да направим едно кафенце (нали темата е за нас майните) :D да се съберат всички момиченца па и аз че дойда като арбитър ;д
Я да иба,тука некви интересни работи ставали докат ме нямало :D
cartoonnetwork
04-10-2012, 21:31
Това "момиче" май се покри а :D няма и да се мерне сигурно :D
thefreak
04-11-2012, 08:55
Това "момиче" май се покри а :D няма и да се мерне сигурно :D
Каква изненада...
cartoonnetwork
04-12-2012, 21:37
Каква изненада...
Направо :P :D
До кога е срока с снимките ? :D
До кога е срока с снимките ? :D
То не мина ли вече? :д
adoreher
04-13-2012, 19:19
предварително
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2424/235324202162453968113343447761YRxWg6xMj5PG4avglvg. JPG
и ми е ного интересно къде са снимките на другите
ShtrudeL
04-13-2012, 19:28
соу свееет :3
SisiStrange
04-13-2012, 19:28
Няма ги естетсвено. XD Няма и да се появят. На никого нищо не му коства една снимка с надпис, особено при положение, че редовно качва снимки на задника си в прашки. Те го играят ощипани госпожички, защото просто не са те. Не искам и да знам какво са.
adoreher
04-13-2012, 20:22
Няма ги естетсвено. XD Няма и да се появят. На никого нищо не му коства една снимка с надпис, особено при положение, че редовно качва снимки на задника си в прашки. Те го играят ощипани госпожички, защото просто не са те. Не искам и да знам какво са.
беше реторичен въпрос ;d
в крайна сметка ги изтрихме, както и всеки следващ профил, който счета за подозрителен.
ubuntureload
04-13-2012, 21:01
Това са глупости всеки/всяка който/която мааалко разбира от фотошоп може да си направи снимката ;)
thefolenangel
04-14-2012, 19:35
Искам да добавя тоя explosion_ - http://www.teenproblem.net/users/view/1172684.html
Има два варианта или е изключително голям нарцис с биполярно разстройство (в който случай се извинявам) или се представя за някой, който не е.
П.П. От пловдив е :D
Claymore
04-14-2012, 19:41
Искам да добавя тоя explosion_ - http://www.teenproblem.net/users/view/1172684.html
Има два варианта или е изключително голям нарцис с биполярно разстройство (в който случай се извинявам) или се представя за някой, който не е.
П.П. От пловдив е :D
Този е от поколението на Наско и Дизела.
anonymous708973
04-15-2012, 08:59
Що да е фейк пичът? Инструктор бил, има си нормални снимки... нищо му няма.
thefolenangel
04-15-2012, 09:07
Що да е фейк пичът? Инструктор бил, има си нормални снимки... нищо му няма.
Начинът по, който пише. Снимките, които качва.
Поне на такъв ми прилича ;) но това е лесно опровержимо :)
adoreher
04-15-2012, 09:48
Айде стига вече бе!Ставате смешни!Ся поне с тая намерихте начин да си покажете ненавистта към този или онзи!Ама ще ми стане мноо куул ако някой изпере една жалбичка в комисията за защита от дискриминация и тогава ще видя най-вече разните му там мачоци и тем подобни надъхани ментета!Нищо лично ама се уляхте вече и гледам ,че форума замря ,а всеки ново регнат е фейк!
Христос Возкресе!
и кво; толкова ли е грудно да си направите една снимка
TheNormalGuy
04-15-2012, 10:00
МироАндонов - форума замря защото след обновяването му, половината от функциите му не работят.
^^ няма нужда да се подлага на съмнение всеки ;) тая тема не цели да си правимЕ албуми ;)
flamesoulbgr
04-15-2012, 11:00
предварително
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2424/235324202162453968113343447761YRxWg6xMj5PG4avglvg. JPG
и ми е ного интересно къде са снимките на другите
Първата и единствена снимка в цялата тема, а именно 6 страници! Браво момиче, кефиш ме :D
DisappointedDreamer
04-15-2012, 18:29
Моля към темата да се добави и AilinBaby. Момичето, чието снимки качва е момиче, с което бяхме в съседни класове. Подозирам че е фейк, но няма начин да съм сигурна. Пък нищо не и пречи да се снима заедно с табелка тийнпроблем.
fluffy_^
04-15-2012, 20:30
Айде добавете целия форум най-добре!Така поне ще сте сигурни,че няма да изпуснете никой!И къде зачезна оня Nikolow93 с 58-те мнения от 2012 дето обвиняваше наляво надясно кой е фейк и трол!
Бати спрете се бе ,осъзнайте се!
Бате ти се успокой ;) смисъл като човек хапан от камера ще ти кажа че няма смисъл да правиш такъФ сеир :D
Nikolow1993
04-15-2012, 20:39
Айде стига вече бе!Ставате смешни!Ся поне с тая намерихте начин да си покажете ненавистта към този или онзи!Ама ще ми стане мноо куул ако някой изпере една жалбичка в комисията за защита от дискриминация и тогава ще видя най-вече разните му там мачоци и тем подобни надъхани ментета!Нищо лично ама се уляхте вече и гледам ,че форума замря ,а всеки ново регнат е фейк!
Христос Возкресе!
Алоо кондьо бияча се обади... жалко, че днеска е велик празник и не искам да те храня..
Furious?
04-15-2012, 20:47
az sum fake ve haha
anonymous708973
04-16-2012, 06:29
Абе... замислете се малко за Александра1993. Тузаро й е съсед и бая пъти са споменавали във форума, че са се виждали из квартала, а пък той си е истински, така че... май избързахте.
SisiStrange
04-16-2012, 06:35
Защо тогава не пуска снимка? В смисъл... снимала се е в какви ли не по-мръсни пози и облекла. Не е като да и коства нещо една снимка с табела Teenproblem.
За нея и аз се чудех, защото е във форума от страшно много време и не ми звучеше логично да е фейк.
пантерке, тя може и да си е реална, но да пуснеш снимка с името на форона коства три минути средно, тъй че..
Навярно знаете, че при наличието на елементарни познания и желание не може да спрете никои да пише и да се регистрира във форума. Единственото което може да се направи е да му се трият профилите и да се надявате, че ще му писне да прави. Иначе наистина не е лошо да има някакъв контрол особено след като неминуемо кръжат много чичковци с нечисти намерения към подрастващите пишещи в този форум, уви обаче този род контрол е доста труден.
Миро, това че някои хора живеят в този форум и са готови да подават жалби, е меко казано тъжно.
Представи си, че имаш дъщеря и тя посещава такъв форум. Представи си, че си е намерила приятелка от форума, която всъщност е 40-50 годишен загорял мъж.
Или пък си представи, че дъщеря ти има снимка по бански и някой е решил да се представи за нея, започвайки да се регистрира във форуми, да слага снимката на дъщеря ти и да обяснява с колко е спала, на колко е правила свирки и т.н.
Да си направиш 1 снимка не коства нищо. Това, че някои тръгват да си оправдават, да се крият, да разтягат локуми или да показват личните си кореспонденции с някой е форума, навява на мисълта, че такива хора наистина е по-добре да се изтрият.
Всякакви хора могат да се крият и зад останалите никове, които не качват снимки, нищо не е сигурно, но кражбата на чужда самоличност също е наказуемо престъпление.
като видя ника на въпросния Миро и се сещам за онзи невероятен индивид Алекс /глобала/
тъжна история =/
SisiStrange
04-16-2012, 13:22
Миро, това че някои хора живеят в този форум и са готови да подават жалби, е меко казано тъжно.
Представи си, че имаш дъщеря и тя посещава такъв форум. Представи си, че си е намерила приятелка от форума, която всъщност е 40-50 годишен загорял мъж.
Или пък си представи, че дъщеря ти има снимка по бански и някой е решил да се представи за нея, започвайки да се регистрира във форуми, да слага снимката на дъщеря ти и да обяснява с колко е спала, на колко е правила свирки и т.н.
Да си направиш 1 снимка не коства нищо. Това, че някои тръгват да си оправдават, да се крият, да разтягат локуми или да показват личните си кореспонденции с някой е форума, навява на мисълта, че такива хора наистина е по-добре да се изтрият.
Всякакви хора могат да се крият и зад останалите никове, които не качват снимки, нищо не е сигурно, но кражбата на чужда самоличност също е наказуемо престъпление.
Това трябваше да се сложи и на първата страница на тая тема, за да го видят повече хора. Именно това е. Има много престъпления през нета и не едно момиче е въвлечено в какви ли не хоръри, защото е решило да излезе да се види с новата приятелка. В САЩ такива ги издирва специален отдел на полицията и ги ловят с тежки присъди.
Сериозно? Къде са им нарушени правата на момичетата? Та те висят само в темата за снимките. Щом могат да си пуснат снимки, надупени по прашки, какво им коства да сложат една табела на следващата снимка? И без това качват по 10 снимки седмично. Къде е проблема? Никой не ги бие да се снимат голи, че да е незаконно.
Аз познавам хора, лъгани от определен профил с чужди снимки. Ем... шашкащо е.
Представи си, че се запознаваш с яко момиче от темата, пишете си, кефиш и се и изведнъж се оказва самотно дебело момиче в 5-6ти клас? Е? Или някой на 50 години, върлуващ отделно из ГепиМе, търсещ си момченце... Такива неща е хубаво да не се поощряват.
Мироне, самозакрий се скорострелно. Тук, в този форум, към момента АЗ съм 'правилата'. Аз съм отговорен за него, съответно аз решавам от кой ще искам доказателство, че не е плешив педофил и от кой не. Ако не ти изнася част от, или цялата гореизложена информация, си свободен да напуснеш по свое желание.
И за последен път - на никой не съм 'искал на сила снимки'. В момента си играя на толерантен и ДАВАМ ПРАВО да си запазят профилите, вместо директно да ги залича от базата и да не помиришеш подобна тема като тази. Давам им ПРАВО НА ИЗБОР, който те взеха и си понесоха предварително назованите последствия.
А дали заглавието ми те дразни или не е нещото, което най-слабо ме вълнува към този момент.
Nikolow1993
04-16-2012, 18:36
Най-малкото е това. Освен всичко това тоя миро ли е къв не знам от къде е ама преди на бияч нещо се правеше, обича да лази по нервите на хората, и да не забравя, че на всеки въпрос има отговор, ебати човека..
Стига се клеветихте като малките деца бе. Последният коментар прилича на детенце което обяснява на баща си колко е лош еди кой си и как е виновен. При положение че има съмнения за фейк профили, така или иначе това е правилното решение, пред някакви педофили да зарибяват децата.
anonymous708973
04-17-2012, 03:35
Миро, говориш глупости. Никаква дискриминация не е. Или ако е, нека ти напомня, че дискриминацията винаги е срещу определена ГРУПА хора, не всички. Да се искат снимки на всички потребители е възможно, но осъществяването на идеята ще е сложно, ще отнеме време и прекалено много занимавка, при положение, че има очевидно реални потребители и очевидно фалшиви. На кого да искат снимка?
Извинявай, ама ме уби от смях с цялото нещо в стил "искайте снимка на пантерката и умри". Пантерката и Умри ще качат снимка (заедно, ако искаш) за минута и половина. Ти можеш ли? Тия малолетните "много даващи" могат ли? Ползвали са моя снимка в друг форум, е, не е приятно. Оправих се с тъпаците, естествено, нищо, че се опитваха да ми играят евтини номерца. Дали на въпросните момичета би им било приятно да разберат, че някакви хора - неизвестно дали 15-годишно момиченце, жадно за внимание, или 50-годишен педофил - използват снимките им, обяснявайки как духат от 11-годишни и го поемат в дупето от 12? Я се стегни. Подай жалба, щом ти е мерак. От отдела, който се занимава със защита на личните данни има да ти се смеят...
Лек ден.
ALetterFromTheSky
04-17-2012, 07:41
Не че искам да се меся но пантерката и приятелят и са супер готината двойка и е нелепо някой да каже че са фейк... супер смешно е отстрани, обаче е по-тъжно, че не се виждаш как изглеждаш като ги ръсиш тея глупости :(
Може ли да проверите bad__girl , доста е съмнителна и тя от Пловдив :D
TheNormalGuy
04-17-2012, 07:59
Има много съфорумници които могат да потвърдят, че пантерката и умри са си съвсем реални. ;)
Има много съфорумници които могат да потвардят, че пантерката и умри са си съвсем реални. ;)
тц, аз съм нереален.
thefreak
04-17-2012, 14:07
И това,че е насочено към хора ,за които никой не знае нищо
Споко, знам за тях нужното, че и за някои от изброените фейкове чрез снимките дето бяха качили намерих някои от реалните хора, даже си писах с тях, специално им пратих линк към темата да видят качени собствени снимки.
Скрийншоти на разговорите изпратих на мачока.
Само гимнастика на пръстите си правиш, мухъл, 1 смислено изречение нямаш.
fluffy_^
04-17-2012, 16:23
Защо тогава не пуска снимка? В смисъл... снимала се е в какви ли не по-мръсни пози и облекла. Не е като да и коства нещо една снимка с табела Teenproblem.
За нея и аз се чудех, защото е във форума от страшно много време и не ми звучеше логично да е фейк.
Може пък да не е видяла о.О смисъл да не е флизала за да разбере изобщо за това...или само аз си помислих така ;д
SisiStrange
04-17-2012, 16:25
Може пък да не е видяла о.О смисъл да не е флизала за да разбере изобщо за това...или само аз си помислих така ;д
Нем. Тя писа в темата още преди да е изтекъл срока.
Аз се чудя кой се съмнява в реалността на умри и пантерката?! Сефте го чувам. Като си сменя местожителството на Пловдив и мен ли ще ме сметнат за фейк?!
пс + това туза е пускал собствена снимка.
TheNormalGuy
04-18-2012, 21:16
Андонов я вземи млъкни, точно грейнджър си е напълно реална, тъй че спри да се правиш на много отворен.
NomNomNom
04-27-2012, 18:28
http://www.teenproblem.net/users/view/1128253.html
http://www.teenproblem.net/forum/search.php?searchid=95447
MarietaS
Снимките са странни, спи с 13г. , а казва, че е на 17, последното нещо, което е слагала в устата си, е пишка и т.н.
MarietaS
04-27-2012, 18:50
MarietaS
Снимките са странни, спи с 13г. , а казва, че е на 17, последното нещо, което е слагала в устата си, е пишка и т.н.
Явно си разгледала профила ми щом го публикуваш!?Ако не си ,разгледай го и прочети какво пише до снимката ми и го направи!!!!
Много се взе насериозно! Нали беше от Брезово , кво стана?!А това "описание" на профила ти не показва нищо друго освен ниска култура.
Какъв е смисъла да пускате чужди снимките?
MarietaS
04-27-2012, 19:17
Просто се чудя какво стана та изведнъж ми се нахвърляте всички!?Ако си имате проблеми или просто ви държи повече отколкото трябва не си го изкарвайте на някой ,когото не познавате,защото това също е проява на ниска култура,уважаема granger!
Става това , че сме се нагледали на такива профили,но дерзай. На никого нищо не си изкарваме, има разлика в това да изказваш мнение и в това да си изкарваш нещо , на някого.
fluffy_^
04-27-2012, 19:25
Просто се чудя какво стана та изведнъж ми се нахвърляте всички!?Ако си имате проблеми или просто ви държи повече отколкото трябва не си го изкарвайте на някой ,когото не познавате,защото това също е проява на ниска култура,уважаема granger!
хуу де ай са праи снимка с табелка и ще ти се извиня аз ето даже не знам кво си що си ;д ае дееее ферхунде;д
MarietaS
04-27-2012, 19:33
Не мисля да правя каквото и да било ,защото на някой си му е скимнало нещо.Мислете ме за фейк за каквото си искате това си е ваш проблем.Пък и тук като гледам никой не си слага никъде снимки с табелки и няма за какво!Затова си гледайте работата!
MarietaS
04-27-2012, 20:05
MarietaS
Не знам кои снимки са странни и кои не,но определено е странно това и доста съмнително:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/458730-Колко?p=9995121#post9995121
Nikolow1993
04-27-2012, 20:15
Не мислиш да слагаш снимка, защото е не възможно да си направиш такава. Логиката ти е направо, муцка! Поне си признай, че си фейк от колкото да лъжеш хората само.
NomNomNom
04-27-2012, 20:20
Не знам кои снимки са странни и кои не,но определено е странно това и доста съмнително:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/458730-Колко?p=9995121#post9995121
Опериран си от чувство за хумор, пич, физически нямам време да се чукам с 23ма човека, дори и да ти се иска.
MarietaS
04-27-2012, 20:24
Много удобно.Май ти си оперирания,NomNomNom ,а?!
А Nikolow1993 казах,че може да ме мислите за каквото си искате ,но като гледам ти си фейка - мненията ти най-вече .Дори си май Николинка а :D :D :D
А забравих сега е удобно да се пускат снимки на очи,размазани или полвинчати,защо ли?!
Nikolow1993
04-27-2012, 20:27
Каква Николинка те гони бе, психо? Ти си малоумна ли? Знам, че не различаваш двата пола, ама все пак...
Николинка вика, хАХХАХАХА. Снимки на мъже ли да си слагам на профила бе, ПСИХО?
MarietaS
04-27-2012, 20:39
Хахаха Николинка се ядоса.Слагай каквото искаш,твоя си работа ,умньо!Като гледам едно изречение не може да съставиш като хората. - "Ти си малоумна ли?" - звучи много добре!Пък и като гледам мненията ти и кога си регистриран си пълния фейк!
Иначе досега 3-ма ,които имат форума за своя неприкосновена територия и ревностно го пазят.Чудя се до колко ли ще броим!
На мен лично ми се струва, че темата е за затваряне. Пък ако има съмнения май най-добре да се докладват на администратора за проверка.
Nikolow1993
04-27-2012, 20:56
Да ти го кажа направо, няма какво да се прикривам. С мангали на глава не се излиза. До това кога съм регистриран теб ни най-малко трябва да те вълнува, гледай си живота и това е.
MTHER OF GOD....
Cлед всички тези години, старите кучета са още тук.
anonymous708973
04-28-2012, 05:33
Мариета, по мое мнение, момиче, което има на профила си фраза като "цуни гаджето си е от мен, мърло", трябва да си затваря устата.
MarietaS
04-28-2012, 09:24
Мариета, по мое мнение, момиче, което има на профила си фраза като "цуни гаджето си е от мен, мърло", трябва да си затваря устата.
Да си я затварям за какво?За да злословят някои хора по мои адрес без никаква основателна причина?Няма да стане мацка!Ако ти си мълчиш ,когато те плюят си е твой проблем!До снощи ми кажи къде и с кого съм се заяла или съм обидила някой!А относно фразата тя е "Цуни гаджето си от мен МА,мърло!"
И я сложих именно за такива,които си търсят повод да се заяждат,защото гледам в тоя форум като цяло има няколко човека ,които се опитват да се правят на.....Няма да довършвам!
оф такива банални, крайно тъпи фрази са присъщи на някаква евтина ''мърла''..
и никой не те е плюл, казаха ти че поради факта , че имаше много фейкове се пускат снимки
и даже adore her беше пуснала нейна снимка
работа за половин минутка е да напишеш ника си и да се снимаш
обаче просто не ти изнася, щото най-вероятно тия снимки не са твои
и ако пуснеш снимка ще се извиня публично, да.
DisappointedDreamer
04-28-2012, 10:25
И по мое мнение е така. Пантерката е напълно права. Такива фрази въобще не са присъщи на 17 годишно момиче.
MarietaS
04-28-2012, 12:10
И какво тук вие някакъв съд ли сте?Не смятам да доказвам нищо пред никого!Снимките не били мои,ами докажете го щом обвинявате някого по такъв идиотски начин - имало преди много фейкове.Пука ми какво мислите - спазвам правилата ,не спамя нито флудя,с нищо не съм нарушила и правилата за пускане на снимки.А между другото форума има правила и точно тази тема и някои хора ги нарушават.Именно точка 13,която е: "13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор"
Така че айде моля ви се спрете се!Не съм ви виновна за нищо!
cartoonnetwork
04-28-2012, 12:43
Мариетке марионетке освен да повръщам и да ти се смея на коментарите друго не правя като ти засеча профила из темите.
Гнусна си ми ... Защо си фейк ? анални , свирки пози клизми стигаме и до клониране на мак адреси бля бля секс с 13 годишни ти педофил ли си ? или си някво гнусно момиченце..??
Някви извратени ми се виждате 1000000000% че не си реална (не че ме бърка ) но не е приятно да ти гледам извратеното съзнание , писането ти е еднотипен вид с това на Alexandra93 (да не кажа че съм 70% обеден че това си ти + другите профилчета от Пловдив.
П.С - Само недей ме нападай че не слагам препинателни знаци и сигурно имам някоя друга грешка :D:D / ами вземи си качи една шибана снимка като хората с хубаво качество и не си вкарвай толкова филми за сексуалната ти практика че ще повръщат и други хора)!
MarietaS
04-28-2012, 12:59
Яко филми....!Масова психоза!
fluffy_^
04-28-2012, 13:00
И какво тук вие някакъв съд ли сте?Не смятам да доказвам нищо пред никого!Снимките не били мои,ами докажете го щом обвинявате някого по такъв идиотски начин - имало преди много фейкове.Пука ми какво мислите - спазвам правилата ,не спамя нито флудя,с нищо не съм нарушила и правилата за пускане на снимки.А между другото форума има правила и точно тази тема и някои хора ги нарушават.Именно точка 13,която е: "13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор"
Така че айде моля ви се спрете се!Не съм ви виновна за нищо!
http://images.sodahead.com/profiles/0/0/2/7/9/2/2/4/5/lol-hahaha-57590173315.jpeg
Ти сериозно ли ? ;( хахахах
cartoonnetwork
04-28-2012, 14:06
Май ти си в филма , и явно си вярваш :D !
MarietaS
04-28-2012, 14:22
Добре разбрах ви.Няма да се хабя повече и щом толкоз преча и всички скочихте няма да пиша повече в тийнпроблем.Все пак беше ми приятно!
cartoonnetwork
04-28-2012, 14:59
Хахахах "реалната " напусна :D , Скоро да очакваме нов профил ? на някоя 17-18 годишна която е по разкрепостена от Порно актрисите?! :D
NomNomNom
04-28-2012, 15:01
Хахахах "реалната " напусна :D , Скоро да очакваме нов профил ? на някоя 17-18 годишна която е по разкрепостена от Порно актрисите?! :D
По-скоро 13-14 годишна, александра93 беше най-успешна, останалите 5-6 се усетиха лесно.
Стилът на писане е един и същ просто ..
А от къде толкова стари акаунти, май е съобразено специално по темата.
Violenza
04-28-2012, 15:22
На мен пък ми е любопитно какво толкова ви пречат? Пишат си за някакви преувеличени сексуални приключения и това е. Аз досега не съм видяла някоя от тях масово да пуска разни теми или да се заяжда с някого.
NomNomNom
04-28-2012, 15:44
На мен пък ми е любопитно какво толкова ви пречат? Пишат си за някакви преувеличени сексуални приключения и това е. Аз досега не съм видяла някоя от тях масово да пуска разни теми или да се заяжда с някого.
Изкривяват представата за реалността.
Освен тези фейкове, друг с толкова разкрепостени опитности не съм чела.
И накрая младите се самонавиват, и започват да им подражават, което вече не е добре.
cartoonnetwork
04-28-2012, 15:45
Какво пречат мисля че в темата се обсъди хиляди пъти !
Това че на теб не ти пречи тези 13-15-16 годишни "порно актриси" да пишат какви ли не гнусотийки е друг въпрос :D
Аз мисля, че пречат, защото качват снимки, които може би са на други хора и на никого няма да му е приятно да види негова снимка и отдолу подробно описана секс-сцена с въпросното лице в главната роля. :д
cartoonnetwork
04-28-2012, 15:46
Изкривяват представата за реалността.
Освен тези фейкове, друг с толкова разкрепостени опитности не съм чела.
И накрая младите се самонавиват, и започват да им подражават, което вече не е добре.
То само това да е проблема :S :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Какво пречат мисля че в темата се обсъди хиляди пъти !
Това че на теб не ти пречи тези 13-15-16 годишни "порно актриси" да пишат какви ли не гнусотийки е друг въпрос :D
Violenza
04-28-2012, 15:58
Съмнява ме някой да тръгне да подражава на измислен никнейм от форум. А и те са 3-4 профила, на фона на всички останали са нищо.
Е какво да ми пречи, че някоя писала в някаква си тема "на 13 съм и съм спала с 50 човека"? Все ми е тая кой с колко е спал така или иначе. Тези са толкова измислени, че може само да ми стане смешно, няма как да се ядосам на подобно нещо.
Къде къде по-смешни са 15-16 годишните реални девойчета, изживяващи се като много видели от живота и от връзките.
Единственото реална причина е тази, която изтъкна Зайче.. .
cartoonnetwork
04-28-2012, 16:05
Съмнява ме някой да тръгне да подражава на измислен никнейм от форум. А и те са 3-4 профила, на фона на всички останали са нищо.
Е какво да ми пречи, че някоя писала в някаква си тема "на 13 съм и съм спала с 50 човека"? Все ми е тая кой с колко е спал така или иначе. Тези са толкова измислени, че може само да ми стане смешно, няма как да се ядосам на подобно нещо.
Къде къде по-смешни са 15-16 годишните реални девойчета, изживяващи се като много видели от живота и от връзките.
Единственото реална причина е тази, която изтъкна Зайче.. .
Прав/а си , но всеки си има мислене и аз им се смея но явно се тваря от нещо . за мен тези тяхни коментари ми се виждат педофилска история а това го мразя най много :Х
dream1707
04-28-2012, 16:13
Аз мисля, че пречат, защото качват снимки, които може би са на други хора и на никого няма да му е приятно да види негова снимка и отдолу подробно описана секс-сцена с въпросното лице в главната роля. :д
+
Реално на никой не му бърка в здравето тяхното присъствие, но просто е супер досадно през ден вече да се появява някоя и да се трупат и трупат .. ми той форума ще се напълни с повече фейкове, обясняващи аналните си преживявания от колкото реални потребители .. Ето, Александра не пречеше на никой до скоро, ама си беше единствена.. а ся са много
anonymous708973
04-29-2012, 06:50
Абе... замислете се малко за Александра1993. Тузаро й е съсед и бая пъти са споменавали във форума, че са се виждали из квартала, а пък той си е истински, така че... май избързахте.
Ще се самоцитирам.
cartoonnetwork
04-29-2012, 08:11
Ще се самоцитирам.
Да и след темата се покри сашето нали?! Нито снимка нито коментар от "нейна" страна !
Айде бягай от тука леко да е "реална" !!!
anonymous708973
04-29-2012, 08:16
Леко с езика.
cartoonnetwork
04-29-2012, 08:19
Леко с езика.
Да не би да се засегна от това айде бягай от тука ?! просто като израз го изписах :D ..
?! хаха...
Темата отдавна изпълни предназначението си.
Milena96 в крайна сметка последва останалите..
пишете ако забележите някоя друга съмнителна 'пловдивчанка'.
.. колега, нека дават сигнали хората, че не можем да обгърнем всичко сами.
Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 07:53
Аз така или иначе дебна за фейкове, ето един тук >> http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/527282-Фейковете-стават-все-по-нагли?highlight=%D1%84%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B E%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5
А иначе тея, дето са с рег от юли и август половината и повечето са фейкове според мен :D
nymphadora
08-19-2012, 08:03
neda96..някак не ми се връзва 16 годишно момиче да умира да се запознае с мен чрез лични.
цитати, копия? Ако не пазиш, да преразкажеш в най-общ вид?
KokoDjambo
08-19-2012, 10:51
Много дискриминация тука нещо бе алооо!!!Тая тема ще е добър сюжет за някоя медия :D
Ам щом сме тръгнали да се клеветим мисля че fenkaaa беше разконсперирана в тема дето сама пусна ,че се представя за двама човека ето:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/527601-%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D 0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B5-%28adoreher%29
За справка и за повече инфо питайте Oy7ofCon7roL,тоя я разкри и на мен ми се струва съмнителна!
Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 11:35
Аз не знам дали е фейк, знам само, че пише различни неща според това какво е сънувала предната вечер :D
Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 11:39
Мачок, а тази (/users/view/1180369.html) няма ли да я делнеш, нали искаше да сигнализираме ?
Мачок, а тази (/users/view/1180369.html) няма ли да я делнеш, нали искаше да сигнализираме ?
коя коя?
и все пак, няма да трия профили за норматив, само когато нещата са ясни..
DragonLady
08-19-2012, 13:45
Пай ли почна лова на вещици :D
Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 13:50
obviously is not
Мачок, трии на моя отговорност
линка ти до никъде не води майна
adoreher
08-19-2012, 14:20
Пай ли почна лова на вещици :D
nda, крий се
http://i.chzbgr.com/completestore/2009/3/27/128826456530206683.jpg
Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 14:40
линка ти до никъде не води майна
http://www.teenproblem.net/users/view/1180369.html
щом си рекъл, дим да го няма.
DragonLady
08-19-2012, 15:08
nda, крий се
Кво да се крия, аз да не съм фейк, че да се крия?
nymphadora
08-19-2012, 17:07
08-11-2012, 21:36
neda96
neda96 не е на линия
здравей
аз съм Неда, да се запознаем
__________________________________________________ _
08-11-2012, 22:20
neda96
neda96 не е на линия
здравей
аз съм Неда от Ямбол, да се запознаем
08-19-2012, 17:08
хахахаххахахах дай насам Неда, че искам да се опознаеме
Kavichki
08-19-2012, 17:25
Fenkaaa- та не е фейк. От един град сме, даже на снимка я има на центъра на една пейка.
djipsito
08-19-2012, 19:19
Онази александра която ползва снимката ми (моеше да избере по-хубава снимка де.. ) в раздела е аут, така ли ?
Бях забравила къв филм е у форона.
Furious?
08-19-2012, 19:20
хубава ли си ? или е сложила снимка на грозно момиче , да не я заподозрат ?
djipsito
08-19-2012, 20:02
Можеше да избере снимка на която се харесвам повече, тва имах предвид :д
Може да е сметнала, че е средна работа.
KokoDjambo
08-20-2012, 05:08
Дай тая прословута снимка да я видим,djipsito,та само ревеш!
И аз съм от Пловдив.
Представям се за 18 годишен пловдивчанин, но всъщност съм 47 годишен жител на Мелник :/
демн ю мачок
ccdesigns
08-20-2012, 08:27
Кво да се крия, аз да не съм фейк, че да се крия?
http://pinkie.ponychan.net/chan/files/src/133996023010.png
djipsito
08-20-2012, 13:51
Дай тая прословута снимка да я видим,djipsito,та само ревеш!
Намери си я. Въобще не рева, чеше ми егото даже, че е избрала моя снимка, дори да не се харесвам особено на нея.
KokoDjambo
08-20-2012, 14:03
Близо е до ума ,че като са и изтрилии профила и мненията и снимката я няма.Пък нали е твоя и нищо няма да ти коства да я постнеш или си поредния фейк дето реве уж за да се прави на истински?!A???
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 14:12
Близо е до ума ,че като са и изтрилии профила и мненията и снимката я няма.Пък нали е твоя и нищо няма да ти коства да я постнеш или си поредния фейк дето реве уж за да се прави на истински?!A???
Присъединявам се към предположението. :)
Бе русокоске, минава ли ти се на Първи пред фонтани за форонната?
djipsito
08-20-2012, 14:36
Ако мачока иска, ще постна.. вие не сте никои.
lamer4e7o
08-20-2012, 14:38
http://store.picbg.net/pubpic/34/F8/eaf9751cfad834f8.gif
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 14:44
Бе русокоске, минава ли ти се на Първи пред фонтани за форонната?
Стига да не ме отвее вятъра нанякъде,може :D Засега уж нямам планове,ама не гарантирам,че няма да изникнат. ;) Иначе на кои фонтани,в колко часа?И ще идва ли някой друг изобщо или ще си правим пейка-парти 5-6 човека макс? :lol:
KokoDjambo
08-20-2012, 15:44
Ако мачока иска, ще постна.. вие не сте никои.
Хахах фейк!Без това и преди имаше съмнения относно теб.
Бе за тая среща у майната ...искам да дойда ама ми е далече пък съм и от Ботев.Снощи виках за тях на стеЙдиУма и после за малко да ме бият У столицата :D:D
djipsito
08-20-2012, 15:58
Аз съм продукт на модераторите и админите, най-големия фейк евър, който няма да помръдне от форума...
KokoDjambo
08-21-2012, 06:43
Аз съм продукт на модераторите и админите, най-големия фейк евър, който няма да помръдне от форума...
Нов модел фек си ти - психо-шизофреничен!
djipsito
08-21-2012, 15:18
Разобличена ;(
KokoDjambo
08-21-2012, 19:56
Тааа па - гузна не гонена бяга!!!