PDA

View Full Version : СПЕШНО! Как бихте реагирали ?

Teenhelp1
03-29-2012, 12:53
Как бихте реагирали ако друго момче подари цвете на гаджето ви и тя не ви казва от кой е?Защото това стана на скоро.По принцип аз бих се опитал да разбера кой е и да го видя за какъв се мисли,че да й подарява цвете (в краен случай сбиване :D макар,че не съм такъв ), но пък от друга страна тя е приела цветето и го крие не казва кой е значи и тя има вина.

xoxi
03-29-2012, 13:03
Може и да крие, защото си прекалено ревнив и не иска излишни проблеми на главата си.

nIkEnCeTy_bE
03-29-2012, 14:16
^^ да, може и това да е. Но ако няма нищо притеснително, няма и да крие?

Teenhelp1
03-29-2012, 15:21
^^ да, може и това да е. Но ако няма нищо притеснително, няма и да крие?
Така е връзката ни не е много стабилна в момента и като видях това цвете и онемях и може някой друг да я зарибява,но не ми казва кой значи все пак има нещо.Заедно сме от доста време година и няколко месеца и все пак ме притеснява.Може да избере другия...

пAteNцЕ
03-29-2012, 15:22
ако нямаше нищо нямаше да го крие.....
щом крие май се чувства гузна за нещо или я е страх да ти каже и да не избухнеш

bbbbPleasure
03-29-2012, 16:11
И аз мисля като пАteNцЕ.

shmatarok
03-29-2012, 16:20
Така като гледам в каква паника си изпаднал, нищо чудно да крие, за да не избухнеш 8-)
Възможно е и да има и нещо друго, ама ако реагираш така рязко... нищо хубаво няма да стане.

anonymous708973
03-29-2012, 16:41
Не е ненормално друго момче да й подари цвете, но е изключително странно да не ти казва от кого е, а ти си в пълното си право да се интересуваш.
Интересно ми е момчетата от форума да се изкажат.

marilyn
03-29-2012, 16:47
Може и да крие, защото си прекалено ревнив и не иска излишни проблеми на главата си.

десет букви

Teenhelp1
03-29-2012, 18:46
Не е ненормално друго момче да й подари цвете, но е изключително странно да не ти казва от кого е, а ти си в пълното си право да се интересуваш.
Интересно ми е момчетата от форума да се изкажат.
И аз си мисля,че е странно да не ми каже.Като я питам защо не искаш да ми кажеш от кой е тя отговаря ''така''.
Има вероятност да е както пАteNцЕ казва,но едва ли...

cherinka
03-29-2012, 19:21
Пусни друга тема "Защо съм толкова дедективски настроен към приятелката си, обсебващ, досаден и ревнив" и друга тема "защо обвързаните жени си имат ухажори" (която сама по себе си пръщи от смисъл.... нещо като тази тема) :D :D

sToyAncHo
03-29-2012, 19:28
Голям ревнивец ли си? Ако си ясна работата за какво крие от кого е :) Ако си спокойно момче може и да има нещо.

Teenhelp1
03-29-2012, 19:34
Голям ревнивец ли си? Ако си ясна работата за какво крие от кого е :) Ако си спокойно момче може и да има нещо. По принцип дори и да ревнувам гледам да не го показвам защото тя ме ревнува ужасно много и знам колко е гадно.Сигурно има нещо както си и мислех.

den4o7
03-29-2012, 20:35
По принцип дори и да ревнувам гледам да не го показвам защото тя ме ревнува ужасно много и знам колко е гадно.Сигурно има нещо както си и мислех.

Вземи я попитай брат, поговорете си. Като не знае какво иска - прав и път крив и завой...

VERSACHETO
03-30-2012, 00:28
Може да означава всичко, защото хората са много различни, затова я питай

http://idreamabout.org/images/kinti.jpg

Teenhelp1
03-30-2012, 04:14
Вземи я попитай брат, поговорете си. Като не знае какво иска - прав и път крив и завой...
Може би така е най-добре,но не е лесно да се направи защото сме от доста време заедно,но от друга страна като не знае какво иска просто няма смисъл.

Teenhelp1
03-30-2012, 04:15
Може да означава всичко, защото хората са много различни, затова я питай

http://idreamabout.org/images/kinti.jpg
Питал съм я тя просто ми отговаря ''така'' ще опитам пак да си поговорим за това.