View Full Version : Родители и приятелка ...
mainatown
03-29-2012, 15:26
Как да споделя с родителите си, че имам приятелка ? Странно ми е, както си седя да кажа "Имам приятелка..." ? Знам, че е тъп въпроса, но...
Събери вашите и им кажи,че искаш да споделиш нещо с тях.Кажи че си се запознал с едно момиче нали харесваш я и си с нея и искаш да им я представиш.Това ще покаже на родителите ти,че не искаш да криеш а искаш да споделиш с тях пък и ще ти стане по леко. След като поговориш с родителите си,покани твоята приятелка да се запознае с вашите ще си поговорят с момичето и лека полека ще я опознаят.Както се казва хубавите неща стават бавно!
nIkEnCeTy_bE
03-30-2012, 18:41
Е чакай, чакай. Запознанство веднага. От кога ходите и първата ти приятелка ли е? Просто докато вечеряте например, кажи им, че харесваш едно момиче, така и така. Ще ти дойде думата. Ако се колебаеш за нещо, можеш да ги питаш как е било при тях навремето и т.н. Ще ти стане по-леко, а и ще знаеш, че винаги имаш някой насреща.
П.П На колко си?
Събери вашите и им кажи,че искаш да споделиш нещо с тях.Кажи че си се запознал с едно момиче нали харесваш я и си с нея и искаш да им я представиш.Това ще покаже на родителите ти,че не искаш да криеш а искаш да споделиш с тях пък и ще ти стане по леко. След като поговориш с родителите си,покани твоята приятелка да се запознае с вашите ще си поговорят с момичето и лека полека ще я опознаят.Както се казва хубавите неща стават бавно!
Оффф боже ... защо трябва да го правите толкова сложно . Просто казва : " Имам приятелка" и толкоз ...
А не може ли просто да я доведеш във вас и да кажеш : " Мамо, татко това е приятелката ми"
cvetit000
04-01-2012, 14:03
ами кажи директно първо на баща си все пак какво, ще извикаш цялата рода ли за да го кажеш, или може и без да го казваш заведи я у вас и те сами ще се досетят