View Full Version : Поредната тема за промяна, или не точно.
don't say anything.
03-29-2012, 17:53
Значи, момичета, допитах се до 2-ма , 3-ма човека, ама все различно ми казват.
Затова ще попитам и вас. Започвам от грима. Някои хора ми казват, че гримът идеално подчертавал
очите ми дрън, дрън, нали знаете. Други пък ми казват, че прекалявам. Затова! Ето няколко варианта
на моя грим, бих искала да знам кой от вариантите изглежда най-подходящ и придава най-естествено излъчване и не само, ами и красиво. Четири снимки пускам. На първата имам само спирала и фон дьо тен. ( вече използвам само пудра, а двете не ми се ще да ги смесвам ) На втората имам спирала и молив в края на очото. На третата имам молив на горния клепач, спирала и фон дьо тен. На четвъртата имам молив и по водната линия, спирала и фон дьо тен. Голяма мацаница, знам.
На първата имам само спирала и фон дьо тен. (http://i.imgur.com/pzeOl.jpg)
На втората имам спирала и молив в края на очото. (http://i.imgur.com/i7UZC.jpg)
На третата имам молив на горния клепач, спирала и фон дьо тен. (http://i.imgur.com/k6ixX.jpg)
На четвъртата имам молив и по водната линия, спирала и фон дьо тен. (http://i.imgur.com/eoIMU.jpg)
Сега започвам с косата. Както някои от вас знаят, подстригах я по - късо, защото ми казаха,
че било полезно поне веднъж в годината, не знам си там какво. Та, въпросът ми относно нея, е
понеже там реших, че ще я пускам дълга, като си се грижа за нея, ще ми отива ли нещо като моето предишно аз, но по - дълга и права? Харесах си и преса на remington.
Косица. (http://i.imgur.com/Nldzz.jpg)
И МОЛЯ, без мнения, които не са по темата. :)
Благодаря на изказалите мнение!
little-bad-girl
03-29-2012, 17:58
4 ми хареса най-много. Знам, че тук половината сигурно ще ме нападнат и ще ми обясняват как най-естественото било най-хубаво, ама просто на всеки различно му отива. Не казвам, че си грозна без грим, просто си ми най-чаровна на четвъртата снимка. Косата ти не ми харесва така, а ако е по-дълга изобщо няма да ми харесва /не искам да те обидя, само казвам мнение/. Просто не обичам толкова дълги коси и то без почти никаква прическа. Мисля, че повече ще ти ходи на каре с вафлички в корена и малко по-светла от сега /лично мое мнение/. Надявам се, че не си се обидила от мнението ми, защото не целя това. :)
не си слагай нищо на очите, това със сигурност..
имаш хубави очи и няма нужда да ги клепаш с някакви работи
На снимка от едно до три ми харесваш, четири вече са ти много начерненени очите за моя вкус.
Другото, което мога да ти препоръчам, е ако слагаш фон дьо тен, да използваш пудра. Без да търсиш покривност, защото нямаш нужда, а за да фиксира по-добре грима ти, и вместо с гъбичка я нанасяй със пухеста четка за пудра, няколко минути след като си нанесла фдт. Разбира се, ако си от малкото късметлийки, чийто грим издържа цял ден без да бъде фиксиран, то можеш спокойно да игнорираш съвета ми.
Най-големия ми съвет обаче е, да спреш да питаш този и онзи как да изглеждаш, по простата причина, че хората сме различни и всеки има различен вкус. Дори и тук, от две момичета ти дадоха коренно различни мнения, и всяка е права за себе си. Затова, прецени сама, коя от тези визии ти харесва най-много и си ходи така.. ако се харесваш и си уверена и останалите ще те харесват, дори и гримът ти да не е точно по техен вкус. И без друго, нито има кой знае колко съществена разлика мeжду тях, нито са фрапиращи и ярки, така че давай смело.
На всички си хубава ,но на 3 та снимка ми хареса най-много .
don't say anything.
03-29-2012, 18:19
Благодаря на всички. И трите съвета досега са полезни сами по себе си.
little-bad-girl, няма значение това, което ще ми кажеш - дали ще ми хареса, или не.
Важното е да изразиш мнението си.
Очаквам още мнения. :)
Lalalalaa
03-29-2012, 18:31
4 ОПРЕДЕЛЕНО НЕ !!
little-bad-girl
03-29-2012, 18:33
little-bad-girl, няма значение това, което ще ми кажеш - дали ще ми хареса, или не.
Важното е да изразиш мнението си.
Знам, обаче има такива, които нарочно си качват снимките уж да питат дали ги харесват, а всъщност ако някой им каже истината започват да се сърдят. За това исках да кажа, че нямам нищо лично към теб и да се застраховам, че не си и ти като тях, че в този форум най-малко искам конфликти, с който и да било. :)
qkakukla2
03-29-2012, 18:52
И на мен най-много ми хареса 3тия начин на гримиране.
Прически, поразрових се и открих две, не знам дали ще ти отиват. Невинаги преценката ми е ясна.
1. http://prikachi.com/images/60/4578060G.gif не гледай цвета на косата, няма да ти отива
2. http://prikachi.com/images/63/4578063d.jpg нещо такова, малко по-дълго
3. Най-много съвпада с моят вкус за грим. Но това е естествено от моя гледна точка.
don't say anything.
03-30-2012, 08:12
Благодаря. :)
anonymous708973
03-30-2012, 09:38
За ежедневието - номер 1 или 2, за по-специални случаи се клепай.
Лично аз всеки ден съм с черна очна линия, спирала и фон-дьо-тен. Може да е много, но така ми харесва.
little-bad-girl, момичето си има прическа, това, че не е каре или нещо такова, далеч не значи, че няма.
Може да е на черта, може да е на триъгълник. Може да е равна, може да е на пластове. Баш прическа си е.
little-bad-girl
03-30-2012, 09:42
little-bad-girl, момичето си има прическа, това, че не е каре или нещо такова, далеч не значи, че няма.
Може да е на черта, може да е на триъгълник. Може да е равна, може да е на пластове. Баш прическа си е.
От моя гледна точка това не е прическа. За мен, когато косата е по-дълга от под раменете е прекалено и грозно /нищо лично, просто не обичам дълги коси/. :)
strawberry88
03-30-2012, 12:33
Най-много ми харесва грима от първата снимка,а относно прическата,мисля че с къса коса ще ти отива много повече...и да се къдриш понякога ;д. :):)
Най-много според мен ти отива с грима от третата снимка.Опитай се понякога и да бъдеш по-естествена без да се клепаш и ще се учудиш колко добре всъщност ще изглеждаш,имаш такова хубаво излъчване. :)
-meGusta-
03-30-2012, 15:56
За грима не знам..някак си спиралата ми се струва прекалено много...но може би 2 или 3
Но все пак ти си прецени къде се харесваш най-много
За косата:на мен лично много ми харесва...така на снимката както е дълга и права имаш много възможности за прически(плитки,кок,конска опашка и др.) :)
Идеята за по-светъл цвят не е лоша :)
don't say anything.
03-30-2012, 16:42
Аз много исках да се боядисам по едно време, обаче майка ми категорично ме отряза.
Каза да се мацам с каквито гримове искам, но да не пипам косата.
strawberry88, косата ми в момента е къса, но нали обясних, че я подстригах нарочно, с цел.
FuCKkK13
03-30-2012, 17:13
на четох коментарите.. 1во аз харесвам дълги коси,но друг е въпроса дали отиват на притежателките им.. от сега ти казвам ако ще пускаш дълга коса - ежедневни грижи,хубава преса и от сега почвай да мислиш прически,защото само пусната коса на мен примерно не ми харесва.. 2ро за грима .. не обичам момичета,които се гримират много.. или поне до 18-19г. не обичам много грим.. някак не ми харесва на детско личице много грим.. за снимките -честно казано не знам.. и на 4тирите ми харесваш.. но според мен ще е добре само спирала.. не знам.. лично на мен семплия грим най-много ми харесва :)
don't say anything.
03-30-2012, 18:33
Благодаря на всички за бързите и пълни отговори !
TheBeliever
03-30-2012, 18:46
Опитвала ли си различен начин за нанасяне на спиралата? От това, което виждам на снимките миглите ти са достатъчно дълги и без странична намеса и когато сложиш спирала за удължаване се получава един рехав ефект, който лично на мен не ми харесва никак.
От снимките най-ми допадат 1 и 3 (с горната забележка за спиралата). 2 не я коментирам защото черно-белия ефект не позволява да се прецени добре грима. Молив на водната линия никога не ми е допадало.
Колкото до косата - много дълга и права стои добре само при плътен косъм и гъста коса. Не знам каква е твоята затова ще се въздържа от препоръки.
nIkEnCeTy_bE
03-30-2012, 18:46
за очите - 3-тата снимка. А не си ли пробвала да подчертаеш очите ти с очна линия, защото са хубави? За косата аз лично харесвам на черта, не знам защо. Дълга или къса няма значение, всякак ще ти ходи, само на пластове не мога да си те представя. Ако искаш да разнообразиш, както някой беше казал, може просто да пробваш да я накъдриш. Дали с пяна, ролки или маша, нещо различно ще е.
На мен и на 4-те снимки ми изглеждаш добре. За мен перфектният дневен грим е: малко фон дьо тен, малко руж за подчертаване на скулите и малко спирала (при теб има едно напластяване на спирала, което всъщност ми харесва...но за през деня е излишно, а и ти си имаш доста дълги и хубави мигли) Може и съвсем тънка очна линия отгоре. :)
don't say anything.
03-30-2012, 18:53
Опитвала ли си различен начин за нанасяне на спиралата?
Какъв друг начин? Винаги съм я слагала така, аз ли слагам по много - не знам.
Косата ми е гъста доста, определено.
nIkEnCeTy_bE, дори не мога да си слагам очна линия, сега се наканих да си купя, та да взема да се
науча, че нещо ми писна да се занимавам с тоя молив. Иначе косата винаги ми е била на черта, по едно време ходех на етажи, ама беше доста отдавна.
nIkEnCeTy_bE
03-30-2012, 19:00
nIkEnCeTy_bE, дори не мога да си слагам очна линия, сега се наканих да си купя, та да взема да се
науча, че нещо ми писна да се занимавам с тоя молив. Иначе косата винаги ми е била на черта, по едно време ходех на етажи, ама беше доста отдавна.
Молива размацва, зависи все пак каква марка е де. Но друго си е очна линия, повече държи, а и мисля, че ще ти стои хубаво, защото ще подчертава хубавите ти очи. За миглите - мисля, че си е добре, просто са ти големи и като ползваш такава спирала и стават още по-големи. И моите са такива. За косата на пластове не мисля, че ще ти ходи.
TheBeliever
03-30-2012, 19:02
Не знам дали ще успея да го обясня както трябва. Вместо да нанасяш спиралата с цел удължаване на миглите (от което реално ти нямаш нужда), да се стремиш да създадеш обем, т.е илюзията за повече косъмчета. При мен се получава с няколко къси бързи движения от корена на миглите към краищата, без допълнително нанасяне по върха на миглите за удължаване. По-лесно е с гъстите четчици на спиралите за обем.
Като си чета обяснението нищо не ми се разбира. :lol: Ако намеря клипче ще постна, за да илюстрирам какво имам предвид.
FuCKkK13
03-30-2012, 19:55
^ + въртеливи движения в корена на миглите !
на 1 и 2 си много добре, но по-скоро 1, ти си наистина красиво момиче и няма нужда да се клепотиш, според мен за грим максимум 2-ри вариант... а за косата - супер ти е косата недей да и прависх каквото и да е повече, идеална е.. аз лично искам такава :)
надявам се да съм помогнала :)
don't say anything.
03-31-2012, 07:03
Не знам дали ще успея да го обясня както трябва. Вместо да нанасяш спиралата с цел удължаване на миглите (от което реално ти нямаш нужда), да се стремиш да създадеш обем, т.е илюзията за повече косъмчета. При мен се получава с няколко къси бързи движения от корена на миглите към краищата, без допълнително нанасяне по върха на миглите за удължаване. По-лесно е с гъстите четчици на спиралите за обем.
Като си чета обяснението нищо не ми се разбира. :lol: Ако намеря клипче ще постна, за да илюстрирам какво имам предвид.
Ами, честно казано, г/д си представих какво имаш предвид. Но да, няма да е лошо, ако намериш някакво клипче.
И майка ми ще питам, тя може и да знае.